Widok

Gdzie na pierogi?

Uwielbiam pierogi, ale bardzo nie lubię ich robić. Kiedyś chodziliśmy do pierogarni u Dzika lub po drodze na działkę jedliśmy w Wyczechowie, ale w obu knajpach jakość dania popsuła się bardzo. Może macie sprawdzone miejsca z pysznymi pierogami?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja ostatnio odkryłam catering Zonia na Chełmie. Pierogi z mięsem, super. Innych jeszcze nie próbowałam, ale za te z mięsem ręczę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli ktoś był na pierogach w Novej Pierogowej w Gdańsku to już do innej pierogarni nie zawita - PYCHOTA.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
na poczatku musi byc http w adresie, a nie https. bedzie z "s" to link nie bedzie aktywny ;)
dzieki! zawsze tak samo kopiuje i dzialalo, ale chyba sie cos zmienilo...
http://plus.google.com/100760752779736745968/about?gl=PL&hl=pl-PL
nie wiem dlaczego link nie chce byc "aktywny" :/ nic to, trzeba skopiowac...
https://plus.google.com/100760752779736745968/about?gl=PL&hl=pl-PL
my wczoraj bylismy na pierogach w MULK Checzy Kaszubskiej, to jest droga z Chwaszczyna do Zukowa/Gdanska/Lezna - Miszewko, jedlismy z jagodami wlasnie, tak nas wzielo! i chlodnik! po prostu niebo w gebie! takiego pysznego chlodnika nigdy nie jadlam :) a pierogi lepione rano na miejscu, swojskie!
tylko cena za porcje dosc wysoka, bo 19zl. ale raz na jakis czas mozna ;)
https://plus.google.com/100760752779736745968/about?gl=PL&hl=pl-PL
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie jak pierogi z miesem to tylko domowe, tam najlatwiej napchac byle co. Na miescie z miesem nie zamowie.
ja często jadłam w Kmarze na żabiance-pierogi z mięsem i sosem czosnkowym MNIAM :)

a przestrzegam przed tymi z biedronki (mięsnymi)-kupiłam raz i więcej tego nie zrobię! MASAKRA, myślałam że po pierwszym się porzygam!
lubimy kolduny z Kirkora ;) pierwszy raz jadlysmy z moja Mama u Mamy naszej Ojjki ;) pyyyszne :) ale teraz Kirkor nijak nie jest podrodze.
jeszcze jak mieli sklep na Kartuskiej - to bylo lepiej dla nas ;) albo jak po Slowackiego jezdzilo sie po staremu ;)

to gdzie te dobre pierogi z owocami w okolicy Jasienia???? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
całkiem dobre pierogi maj mają w Kirkorze na starej Słowackiego. z mięsem rewelacja a inne też całkiem niezłe. można zjeść na miejscu albo zabrać do domu
no to slabo :/

kiedys lidl mial dobre pyzy. pozniej zniknely i mial sie zmienic producent. i dalej juz nie probowalam.
z biedronki takie sobie wg mnie raczej ich nie kupuję a już napewno nie mrozone prędzej kupię te na tackach w chlodniach , te z lidla się popsuły a jeszcze rok -dwa temu były smaczne teraz mają grube ciasto i już mi nie smakują tak jak kiedyś
Ajeczka - chlopskie zawsze kupujemy w Auchanie ;) a teraz siedzimy na dzialce i wzielo nas na pierogi z owocami :) i wlasnie nie wiem gdzie podjechac ;)

od Jedrusia dobre jeszcze sa z miesem i ruskie ;) wiadomo, ze nie to co domowe czy z dobrej restauracji ;) ale najlepsze kupne gotowce :]

z biedronki czy lidla nigdy nie kupowalam :P wiec nawet nie wiem czy warto :P
AgusiaGda: w Auchanie mają Jędrusia, czy jak to się tam nazywa. Nie wiem czy chłopskie, ale na pewno ostatnio kupowałam ich łazanki, bardzo smaczne z resztą :)
No i jest przecież biedrona na jasieniu, a tam podobno też mają dobre pierogi.
gdzie w Jasieniu lub najblizszej okolicy mozna kupic dobre, gotowe pierogi z owocami(np. jagodami), do odgrzania w domu?

w sklepie z garmazem od krawca maja?
a moze np w lidlu sa dobre i ja jeszcze o tym nie wiem? albo w auchanie?
a ja Wam polecę z całego serca bar Oliwia w Rewie. Nad samym morzem (przejdziecie się po deptaku i na pewno traficie). To knajpka rodzinna, gotuje babcia:-) Cudowny rosół, najlepsze na świecie pierogi, wspaniała kaczka czy zrazy. Ceny bardzo przystępne i świetny klimat. Na prawdę warto zrobić sobie wycieczkę bo Rewa sama w sobie jest cudnym miejscem-przejść się po szperku a potem..na pierogi:-))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
i tak najlepsze są domowe ;)

chociaż my lubimy też chłopskie "U Jędrusia" ;] taka opcja na szybki obiad ;]

poza tym kiedyś zamówiłam dobre pierogi u jednej Forumki ;] ale chyba już nie robi? :P
my tez do Wyczechowa lubielismy jezdzic ale dawno nie bylismy
a przepyszne znalazałam ostatnio w ...Toruniu kawał drogi ale kurcze takich nie jadłam dawno :):)
z checia poczytam gdzie polecacie bo uwielbiam pierogi
do góry