Widok

Gdzie na pierwsze spotkanie ?

Cześć all.
Sprawa wygląda tak że chciałbym zaprosić dziewczyne na randke/spotkanie trudno to nazwać bo się znamy tylko przez internet :).
Jakie miejsce byście polecili, w grę wchodzi tylko Gdynia. Please help :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poniewaz to pierwsze spotkanie, nieodzowne jest zacienienie tegoz spotkania miejsca. Proponuje kinowe ciemnosci. Seans nocny w dodatku.
Ktoś coś jeszcze ma ? :] HELP
hm... trudno mi cos powiedziec konkretnego bo Gdyni nie znam w sumie, ale moge powiedziec tak ogolnie... wiec skoro znacie sie z neta wiec wynika z tego ze lubicie ze soba rozmawiac a wiec dobrze by bylo sprawdzic czy tak samo jest w relaku, bo niestety czasem bywa inaczej, oczywscie tego Wam nie zycze. Proponuje wiec dlugi spacerek np nad morzem a potem dokonczenie dyskusji w jakims przytulnym, cieplym pubie...
Zycze powodzonka:)))
Weź ja od razu na chatę !!!
nie rozumiem....po co na chatę ? przecież można teraz wszystko przez neta, co nie ?
Internet to nie wszystko styary !!
Koleś dobrze mówi weź ja na chatę.
posłuchaj łezkę - wie o czym pisze - bardzo dobry pomysł z tym spacerkiem (ostrożnie na odległości - zimno) - no i zapytaj tę drugą stronę
Stary wal odrazu na chatę, babka zobaczy ześ konkretny koleś i bedzie szybko po sprawie. W dodatku ekonomicznie w sklepie kupisz cukierki na wage zrobisz kawe i muzyka gra. Pasuje ?
NA 1 SPOTKANIE CHCIALABYM ZEBY CHLOPAK ZAPRSOIL MNIE DO JAKIEGOS SPOKOJNEGO PUBU, ZAMOWIL PIWKO ALBO KAWE , ALBO HERBATE, JAK KTO WOLI.CHCIALABYM ZEBYSMY DLUGO ROZMAWIALI, POZNIEJ POSZLI DO KINA NA BARDZO DLUGI SEANS FILMOWY.:))I BYLI SZCZĘSLIWI.
POZDRAWIAM.
A jakieś propozycje w gdańsku?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Inne tematy z forum Towarzyskie

Co myslicie na temat poligamii? (27 odpowiedzi)

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa...

Swinger party lub podobne (29 odpowiedzi)

Gdzie w Trojmiescie bądź okolicach można się wybrać na jakieś kameralne swinger party ? Moze ktoś...

"SWITEZIANKA" in English :) (11 odpowiedzi)

Witam !!! Oto inna obiecana rzecz - "Switezianka" po angielsku (niektore osoby zdazyly juz ja...

do góry