Widok

Gdzie na spacer

Witajcie wiem że jest wiele zakazów ale na spacer można wyjść dzieckiem. Ja chce trochę pospacerować brzegiem morza nie koniecznie mocno uczęszczane. Gdzie polecacie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wg najnowszych rekomendacji ministerstwa chorób i zarazków należy siedzieć w domu, wychodzić tylko do śmietnika i ewentualnie biedronki. Zakazane są spacery i uprawianie sportu. Wyjście na balkon jest dozwolone pod warunkiem, że na sąsiednim balkonie nie przebywa sąsiad. Patrzenie przez okno dozwolone w godzinach 8-16, potem należy bezwzględnie je zasłonić. "Wasze zdrowie jest dla nas najważniejsze."
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

do Lasu . najbezpieczniej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W lesie mogą przebywać tylko myśliwi i zwierzyna. Nie zaliczam się do myśliwych i nie chciałbym, żeby myśliwi zaliczyli mnie do zwierzyny, więc może bezpieczniej jednak zostać w domu?

Kochani
Zakaz wstępu dotyczy lasów państwowych a oprócz nich są jeszcze lasy miejskie...

... i prywatne.
Niektórzy mają fajnie :D

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Koronawirus

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...

przeprowadzka !!?? (38 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry