Widok

Gdzie na urlop z dziecmi????

Rodzina i dziecko Czas wolny Temat dostępny też na forum:
Hej :) Planujemy rodzinne wakacje za granica na przełomie maja/czerwca, mozecie polecic gdzie sie wybrac (za granice) z małymi dziecmi(cora bedzie miala niecałe 3 lata a syn 1,3).
Bede wdzieczna za jakies pomysły
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hopsik
Chorwacja :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wybrałabym na pewno Europę i takie miejsce gdzie nie będzie aż tak ciepło bo urlop do popołudnia będziecie spędzać w hotelu a przecież nie oto w tym chodzi :)
image
image

image
Jeżeli przełom maja i czerwca to w Tucji jest już ciepło a jeszcze nie gorąco. Tylko oferty już mocno przebrane niestety. Dobre hotele wyprzedają się w tym roku niesamowicie szybko.
W Tucji hotele są na dobrym poziomie, przystosowane do pobytu z małymi dziećmi.

Oczywiście mówię o tych dobrych hotelach:)
a czy ktoś może polecić dobry hotel dla rodizn z dziećmi, tak żeby nie bac się jechać z roczniakiem w Turcji, a i dal 5 latka żeby były jakieś atrkacje (moze aquapark), pozdrawiam
a jezeli chodzi o Turcje to dla takich małych dzieci to nie jest rewolucja jezeli chodzi o wode i jedzenie (młodszy bedzie na słoikach ale starsza zjada wszystko)
My bylismy w Turcji jak Kuba mial 8mcy i bylo fajnie,cieeeeeepło,ale nie upalnie na maxa,a jak juz skonczyl 2 lata bylismy w Egipcie.
Jeszcze jak nie bylo Kuby bylismy na Teneryfie,bylo wiele ludzi z dziecmi i pogoda tez super jak dla dziecka i tez super,tym razem jak bedziemy gdzies leciec wybralabym znow Hiszpanie ,ale cenowo najlepiej wyszla Turcja:)

W Turcji nie bylo problemu,ja kupowalam wode mineralna dla Kuby i tyle:)
A jedzenie bylo raczej 'normalne' ,spory wybor wiec zawsze mozna dziecku cos wybrac.
Kuba jadl normalnie teraz w Egipcie jak bylismy i nic mu nie było,wybieralam co lubi i tyle ,a woda oboawiazkowo mineralna:)
My na takie bardziej egzotyczne wakacje chcemy wyskawiwac sami a małego dawać do dziadków, a jak mały będzie ciut większy mamy w planie parę typowo rodzinnych wypraw na tak 3-4 dni -> Paryż z disneylandem, Finlandia z doliną muminków, Dania z legolandem, myślę że to będą mega emocje i wrażenia dla malucha i dla rodziców także :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
My byliśmy z dzieckiem i w Tucji i w Egipcie w tym roku znowu Egipt, nic małej nie było, jadła co chciała piła soki, napoje, jadła lody itp, nic jej nie bylo. W Turcji miała 3 lata w Egipcie 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry