Widok

Gdzie najlepiej robic usg 3d lub 4d

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Mamuski .
Gdzie najlepiej robic usg 3d lub 4d ???
Oczywiascie w Trojmiescie :)
Macie kogos sprawdzonego godnego polecenia ?
W jakich kosztach teraz to sie miesci razem z nagraniam na plytke?
Dziekuje z gory za odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi znajoma poleciła dr Preisa
http://www.trojmiasto.pl/Krzysztof-Preis-o12399.html
koszt 300 zł w tym płyta

Gdzie najlepiej robic usg 3d lub 4d

Polecam dr Doeringa
http://www.trojmiasto.pl/Dariusz-Doering-dr-med-Spec-ginekolog-o12385.html
Również polecam dr Doeringa 300zl z płytka
Polecam dr Gniadka w Invikcie,koszt usg 4 d z płytką 200zł.
EVI MED W GDYNI NA BISKUPA KOSZT 140 ZŁ PŁYTKA ZDJECIA OPIS-NAJLEPIEJ U DR GRZYBOWSKIEJ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A w gdańsku gdzie ?
a kiedy najlepiej to 3d lub 4d?
czy dr Grzybowski też je robi? znacie jego cenę?
Lestek, Grzybowski robi ale ceny nie znam a jestem zainteresowana wiec podczepiam sie pod pytanie!!!
u dr Olszewskiego róg grunwaldzkiej i dmowskiego - we wrzeszczu. koszt 150 zł - w tym 3D, 4D - zdjecie i płytka

http://www.pro-femina.com/
u dr Olszewskiego koszt 4d to 200 zl
dzwonilam przed chwila wiec wyglada na to ze cena wzrosla
u doeringa juz 300 zl?!!!!!

rok temu w listopadzie placilam 260... niezle sobie podnosi ceny :) tymbardziej ze wizyta u niego trwa 15 minut w tym usg 10 min...
ogólnie jest wporzadku i ma bardzo dobry sprzet!
tylko jest taki.... zbyt pewny siebie :)

fakt podal nam plec dziecka bez zadnego wahania w 20 tyg, usg tez jest super bo swietna pamiatka i jak teraz to ogladam to az nie moge uwierzyc ze ta mala wlasnie broi na podlodze :)

ale przy drugim dziecku nie zaplacilabym tyle :)

Dr Gościniak ma nowe USG 4D ale ceny nie znam. Gabinet na Morenie. Kontakt w linku

http://www.wojciechgosciniak.ginweb.pl/

zdecydowanie polecam dr Preisa, jest to naprawdę dobry fachowiec.
Dziś się umawiałam, więc wiem ile jest teraz w InVicta. 3D 200zł z płytką 280zł. 4D samo 280, a z płytką to nie wiem. Przypuszczam, że 360zł :/ Przynajmniej tak mnie poinformowali.
my mieliśmy 4D z płytką w Invicta za 280 jakieś 4tygodnie temu. ale uważam że to drogo, choć pięknie wyszło.
Hej dziewczyny. Ja robiłam niecały tydzień temu u dr Olszewskiej w pro-feminie, koszt razem z badaniem i cytologią wyniósł 200zł:) W cenie 7 zdjęć czarno białych i jedno kolorowe, plus płytka. Czas całego usg to ok 20 minut. Najpierw pani dr sprawdza czy wszystko jest ok, a potem tak po prostu mozesz sobie patrzeć na swojego maluszka:)

Ja robiłam w 15tym tygodniu i było super, płeć mi bez problemu pokazała.

Na koniec dostałam miły prezent na mikołaja, książki o dzieciach i ciąży, butelke, proszek do prania dla dzieci, sudocrem itd.

Jestem zadowolona w 100% do tego stopnia że pomimo iż jestem z Wejherowa to zdecydowałam się aby tam właśnie prowadzić ciążę. Pani Olszewska interesuje się dzieciątkiem tak mocno jakby to było jej, doradza, pyta, opowiada. Super!
No i dzwonilam dzis po gin.
pro-femina w gd. u dr Olszewskich 200zl.
u dr Tomczak 180zl
a w evi-med 160zl
Dziewczyny również jestem zainteresowana tym usg. Mam pytanie, kiedy najlepiej je wykonać, tzn w którym tygodniu ciąży?
podpinam się do pytania
najczęściej zalecają trzy - pierwsze ok 12 tc, drugie - połówkowe ok 22 tc i trzecie pod koniec, ale to lekarz dokladnie powinien powiedzieć, w 3d lub 4d to raczej nie pierwsze tylko najlepiej połówkowe
ciekawe co lekarz mi powie ja właśnie zaczełam 25 tc
pytałam ostatnio lekarza i dowiedziałam się, że najlepiej 3d po 30 tygodniu
Ja usg 3d4d bede robila w 24 tyg moja gin proponowal mi wlasnie ten termin miedzy 24-26 tyg . poniewaz dziecko jest jeszcze na tyle male ze widac je cale na ekranie a tak tylko urywkami . zalezy tez od miejsca gdzie bedziecie robic najlepiej sie zapytac jak bedziecie dzwonic
a czy ktos moze robil usg 3d u dr Swiatkowskiej lub dr Leszczynskiej? jakei wrazenia? jaka cena usg z plytka? ja caly czas sie zastanawiam kogo wybrac, a wybor jest duzy
nikt nic nie wie? plisss o podpowiedzi :)
mi dr Fiutowski powiedział ze najlepiej w 26 tygodniu
majka ja robiłam w 13 tyg u dr świątkowskiej, dobra specjalistka, ale... koszt to 300zł!!! za 10minut samego usg. dziwnie sie czułam bo ta dr o nic nie pytala, wlasciwie nic nie mowila... 10minut w ciszy, powiedziala tylko ze z dzieckiem jest oki. W sumie to to chcialam uslyszec ale mogla dodac cos "gratis" :) także wrazenia mam takie sobie-nie za te pieniądze...na połówkowe ide gdzie indziej...moze do olszewskiej skoro tak zachwalacie?
Ja bylam 5 stycznia u dr Olszewskiego .
Doktor jest bardzo mily wypytal przed badaniem o choroby przebieg ciazy . Na usg tez wszystko doladnie wyjasnil.
Polecam
Ja bylam w 24 tyg i tak troche nie wyraznie wyszla dzidzia moze gdyby sie pozniej troche poszlo to wyrazniejsze by bylo :)
Hej Mamuski .
Robila moze ktoras usg 3d lub 4d ? ale po 30tyg?
podbijam temat. Chciałabym zrobić niedrogo usg 3d/4d. Jestem w 26tc. Gdzie najszybciej i najtaniej obecnie??
Ja polecam dr Olszewskiego, byłam w poprzedniej ciąży w 27t.c. tak samo teraz w 27t.c.
Za 200zł jest badanie sondą przez brzuch 2d, 3d i 4d, z pomiarami. Badanie jest nagrywane na płytę, do tego dostajesz opis, kilka zdjęć z badania 2d i kolorowe z 3d/4d z buzią. Partner może jak najbardziej uczestniczyć w badaniu.
Chcieliśmy poznać płeć a maluch się ustawiał tak że nie było widać – pan doktor bardzo starał się pokazac nam co i jak, nawet zaproponował sondę dopochwową, ale w końcu udało się podejrzeć przez brzuch.

Podaję adres strony http://pro-femina.com/
dzięki, włąśnie się zarejestrowałam, idę jutro :)
dziewczyny czy u Olszewskich nadal USG 4D z płytą kosztuje 200zł???????
AGA, myślę że od maja się nie zmieniło to co napisałam powyżej, ale można przedzwonić i podadzą cenę przez telefon.
byłam w zeszłym tygodniu i płaciłam już 250 zł.
dziękuję :D
Doktor Małyjasiak - Tomczyk na Dąbrowie. 160 zł bez zdjęć a ze zdjęciami i filmem 180 zł. Byłam na USG dwa razy i jestem baaaaardzo zadowolona zarówno z Pani doktor jak i z ceny :)
Dzieki, faktycznie cena konkurencyjna. Tylko ja do Gdyni mam 80 km :O
Dziewczyny nie wiem kogo wybrać :( Preis, Dering, Boćkowski czy Olszewski? Nie zależy mi na nagraniu płytki, po prostu chcę, aby dobry specjalista na dobrym sprzęcie "obejrzał" moje dziecko. Kogo polecacie?
Nie wiem jak Ci lekarze, których wymieniłaś, ale ja polecam dr. W. Grzybowskiego. Dokładny, bez pośpiechu wszystko sprawdza, ma dobry sprzęt, wszystko tłumaczy.
Boćkowski

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

do góry