Widok
u doeringa juz 300 zl?!!!!!
rok temu w listopadzie placilam 260... niezle sobie podnosi ceny :) tymbardziej ze wizyta u niego trwa 15 minut w tym usg 10 min...
ogólnie jest wporzadku i ma bardzo dobry sprzet!
tylko jest taki.... zbyt pewny siebie :)
fakt podal nam plec dziecka bez zadnego wahania w 20 tyg, usg tez jest super bo swietna pamiatka i jak teraz to ogladam to az nie moge uwierzyc ze ta mala wlasnie broi na podlodze :)
ale przy drugim dziecku nie zaplacilabym tyle :)
rok temu w listopadzie placilam 260... niezle sobie podnosi ceny :) tymbardziej ze wizyta u niego trwa 15 minut w tym usg 10 min...
ogólnie jest wporzadku i ma bardzo dobry sprzet!
tylko jest taki.... zbyt pewny siebie :)
fakt podal nam plec dziecka bez zadnego wahania w 20 tyg, usg tez jest super bo swietna pamiatka i jak teraz to ogladam to az nie moge uwierzyc ze ta mala wlasnie broi na podlodze :)
ale przy drugim dziecku nie zaplacilabym tyle :)
Hej dziewczyny. Ja robiłam niecały tydzień temu u dr Olszewskiej w pro-feminie, koszt razem z badaniem i cytologią wyniósł 200zł:) W cenie 7 zdjęć czarno białych i jedno kolorowe, plus płytka. Czas całego usg to ok 20 minut. Najpierw pani dr sprawdza czy wszystko jest ok, a potem tak po prostu mozesz sobie patrzeć na swojego maluszka:)
Ja robiłam w 15tym tygodniu i było super, płeć mi bez problemu pokazała.
Na koniec dostałam miły prezent na mikołaja, książki o dzieciach i ciąży, butelke, proszek do prania dla dzieci, sudocrem itd.
Jestem zadowolona w 100% do tego stopnia że pomimo iż jestem z Wejherowa to zdecydowałam się aby tam właśnie prowadzić ciążę. Pani Olszewska interesuje się dzieciątkiem tak mocno jakby to było jej, doradza, pyta, opowiada. Super!
Ja robiłam w 15tym tygodniu i było super, płeć mi bez problemu pokazała.
Na koniec dostałam miły prezent na mikołaja, książki o dzieciach i ciąży, butelke, proszek do prania dla dzieci, sudocrem itd.
Jestem zadowolona w 100% do tego stopnia że pomimo iż jestem z Wejherowa to zdecydowałam się aby tam właśnie prowadzić ciążę. Pani Olszewska interesuje się dzieciątkiem tak mocno jakby to było jej, doradza, pyta, opowiada. Super!
majka ja robiłam w 13 tyg u dr świątkowskiej, dobra specjalistka, ale... koszt to 300zł!!! za 10minut samego usg. dziwnie sie czułam bo ta dr o nic nie pytala, wlasciwie nic nie mowila... 10minut w ciszy, powiedziala tylko ze z dzieckiem jest oki. W sumie to to chcialam uslyszec ale mogla dodac cos "gratis" :) także wrazenia mam takie sobie-nie za te pieniądze...na połówkowe ide gdzie indziej...moze do olszewskiej skoro tak zachwalacie?
Ja polecam dr Olszewskiego, byłam w poprzedniej ciąży w 27t.c. tak samo teraz w 27t.c.
Za 200zł jest badanie sondą przez brzuch 2d, 3d i 4d, z pomiarami. Badanie jest nagrywane na płytę, do tego dostajesz opis, kilka zdjęć z badania 2d i kolorowe z 3d/4d z buzią. Partner może jak najbardziej uczestniczyć w badaniu.
Chcieliśmy poznać płeć a maluch się ustawiał tak że nie było widać – pan doktor bardzo starał się pokazac nam co i jak, nawet zaproponował sondę dopochwową, ale w końcu udało się podejrzeć przez brzuch.
Podaję adres strony http://pro-femina.com/
Za 200zł jest badanie sondą przez brzuch 2d, 3d i 4d, z pomiarami. Badanie jest nagrywane na płytę, do tego dostajesz opis, kilka zdjęć z badania 2d i kolorowe z 3d/4d z buzią. Partner może jak najbardziej uczestniczyć w badaniu.
Chcieliśmy poznać płeć a maluch się ustawiał tak że nie było widać – pan doktor bardzo starał się pokazac nam co i jak, nawet zaproponował sondę dopochwową, ale w końcu udało się podejrzeć przez brzuch.
Podaję adres strony http://pro-femina.com/