Widok

Gdzie najlepiej robic usg 3d lub 4d

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Mamuski .
Gdzie najlepiej robic usg 3d lub 4d ???
Oczywiascie w Trojmiescie :)
Macie kogos sprawdzonego godnego polecenia ?
W jakich kosztach teraz to sie miesci razem z nagraniam na plytke?
Dziekuje z gory za odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Boćkowski
Nie wiem jak Ci lekarze, których wymieniłaś, ale ja polecam dr. W. Grzybowskiego. Dokładny, bez pośpiechu wszystko sprawdza, ma dobry sprzęt, wszystko tłumaczy.
Dziewczyny nie wiem kogo wybrać :( Preis, Dering, Boćkowski czy Olszewski? Nie zależy mi na nagraniu płytki, po prostu chcę, aby dobry specjalista na dobrym sprzęcie "obejrzał" moje dziecko. Kogo polecacie?
Dzieki, faktycznie cena konkurencyjna. Tylko ja do Gdyni mam 80 km :O
Doktor Małyjasiak - Tomczyk na Dąbrowie. 160 zł bez zdjęć a ze zdjęciami i filmem 180 zł. Byłam na USG dwa razy i jestem baaaaardzo zadowolona zarówno z Pani doktor jak i z ceny :)
dziękuję :D
byłam w zeszłym tygodniu i płaciłam już 250 zł.
AGA, myślę że od maja się nie zmieniło to co napisałam powyżej, ale można przedzwonić i podadzą cenę przez telefon.
dziewczyny czy u Olszewskich nadal USG 4D z płytą kosztuje 200zł???????
dzięki, włąśnie się zarejestrowałam, idę jutro :)
Ja polecam dr Olszewskiego, byłam w poprzedniej ciąży w 27t.c. tak samo teraz w 27t.c.
Za 200zł jest badanie sondą przez brzuch 2d, 3d i 4d, z pomiarami. Badanie jest nagrywane na płytę, do tego dostajesz opis, kilka zdjęć z badania 2d i kolorowe z 3d/4d z buzią. Partner może jak najbardziej uczestniczyć w badaniu.
Chcieliśmy poznać płeć a maluch się ustawiał tak że nie było widać – pan doktor bardzo starał się pokazac nam co i jak, nawet zaproponował sondę dopochwową, ale w końcu udało się podejrzeć przez brzuch.

Podaję adres strony http://pro-femina.com/
podbijam temat. Chciałabym zrobić niedrogo usg 3d/4d. Jestem w 26tc. Gdzie najszybciej i najtaniej obecnie??
Hej Mamuski .
Robila moze ktoras usg 3d lub 4d ? ale po 30tyg?
Ja bylam 5 stycznia u dr Olszewskiego .
Doktor jest bardzo mily wypytal przed badaniem o choroby przebieg ciazy . Na usg tez wszystko doladnie wyjasnil.
Polecam
Ja bylam w 24 tyg i tak troche nie wyraznie wyszla dzidzia moze gdyby sie pozniej troche poszlo to wyrazniejsze by bylo :)
majka ja robiłam w 13 tyg u dr świątkowskiej, dobra specjalistka, ale... koszt to 300zł!!! za 10minut samego usg. dziwnie sie czułam bo ta dr o nic nie pytala, wlasciwie nic nie mowila... 10minut w ciszy, powiedziala tylko ze z dzieckiem jest oki. W sumie to to chcialam uslyszec ale mogla dodac cos "gratis" :) także wrazenia mam takie sobie-nie za te pieniądze...na połówkowe ide gdzie indziej...moze do olszewskiej skoro tak zachwalacie?
mi dr Fiutowski powiedział ze najlepiej w 26 tygodniu
nikt nic nie wie? plisss o podpowiedzi :)
a czy ktos moze robil usg 3d u dr Swiatkowskiej lub dr Leszczynskiej? jakei wrazenia? jaka cena usg z plytka? ja caly czas sie zastanawiam kogo wybrac, a wybor jest duzy
Ja usg 3d4d bede robila w 24 tyg moja gin proponowal mi wlasnie ten termin miedzy 24-26 tyg . poniewaz dziecko jest jeszcze na tyle male ze widac je cale na ekranie a tak tylko urywkami . zalezy tez od miejsca gdzie bedziecie robic najlepiej sie zapytac jak bedziecie dzwonic
pytałam ostatnio lekarza i dowiedziałam się, że najlepiej 3d po 30 tygodniu
do góry