Widok

Gdzie najlepiej?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie, pisze pierwszy raz bo moze temat slubow, wesel ect nie byl mi specyjanlnie bliski ale...i ja sie zlamalam ;-). To ten mezczyzna!
Poszukuje niebanalnego miejsca w okolicach Trojmiasta - blisko natury, lasu, z dobra kuchnia. Czy mozecie cos polecic? Moze gdzies bylyscie na weselu? Ma byc niewiele osob - w wiekszosci mlodzi ludzie - cos bardziej jak impreza niz typowe wesele. Licze Na rade. Bardzo dziekuje. Uti
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sprawdz w wątku "kaszuby wesele gdzie" czy cos takiego, wpisz w "Wyszukaj.."
wielkie dzieki, spisalam sobie wszystko! Zaczne sprawdzac jak tylko znajde chwilunie. Pozdrawiam
poszukaj wątku o "Chacie myśliwskiej pod sokołem" , alebo zajrzyj w inter super miejsce, myślę że takiego szukasz:)
.
ja mam : Karczma Kczewo... mi akurat odpowiada... swojsie jedzenie... ładna okolica... w sam raz na plener... lasy...jezioro...

ale takich pięknych miejsc jna Kaszubach jest wiecej :) i to wcale nie daleko od Trójmiasta
jeszcze wątek "wesele - sala na 230 osób"
Jestescie wielkie! Moje sledztwo "jak zrobic zeby sie nie zapasc pod ziemie" pojdzie teraz w wartkim tempie...
Blisko natury, pyszne jedzenie www.kaszubskastrzecha.pl
Ja mam w kaszubskiej 30 czerwca :)
hey*znam super miejsce spełniające twoje oczekiwania- to nowo otwarta sala "Tereska" a Szemudzie!!!Na łonie natury,blisko las,cisza,śpiew ptaków,wkoło zielono i wesoło:-)i czyste powietrze, z daleka od spalin i korków!!!Mają jeszcze wolne terminy więc warto się skontaktować:-)
a jak wygląda to można zobaczyć na stronie:www.salatereska.webpark.pl
Jest przepięknie urządzona, bardzo przestronna, warto skontaktować się z właścicielami(są bardzo sympatyczni):-)
Pozdrawiam papatki***Agusia
do góry