Widok

Gdzie najtaniej Bebilon Pepti 1 -???????

Łostowice Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Od środy jesteśmy na Bebilonie Pepti 1 - kupiłam go za 9,90 Czy to dobra cena? Czy gdzieś znajdę taniej?
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupuje w sieci APTEKA POLSKA. Place jakieś 7zl za puszkę.

http://www.aptekapolska.pl/

tu co prawda nie ma cen leków na receptę ale możesz sprawdzić czy w Twojej okolicy jest taka apteka.
Z gory przepraszam, ze sie podlaczam do watku. Wiecie moze gdzie najtaniej jest nutramigen 1? U siebie place 13,50pln za puszke. z gory dziekuje za info
Bebilon pepti apteka gemini na kołobrzeskiej , jagielonskiej 6,99zl.
dziękuję za wskazówki
image

image
Apteka w Netto na Morenie też 6.99
A MA MOZE KTOS TELEFON DO TEJ APTEKI W NETTO?

Apteka Gemini Sopot 9zł, Apteka Dyżurna Karwiny 7,50zł
[url:]http://lilypie.com/">
Apteka Netto na Morenie ma Pepti 1 po 12 zł , cena 6,99 to dawno i nieprawda :)
image
image

image
Dzieki za informacje, nic tylko pozostaje jechac na Przymorze ;)
Podobno po nowym roku 1 nie ma już w cenie poniżej 10 zł :( Jednak gdyby ktoś trafił na taką cenę proszę o info :)
image
image

image
Jutro będę na Przymorzu to dam znać. W styczniu kupowałam na Rogalińskiej za 8,90.

Hmm to nieprawda. Ja kupowałam pod koniec stycznia/początek lutego nie pamietam dokładnie w aptece gemini na kolobrzeskiej za ok 7zł
image
image
potwierdzam, mleczko 6,99 w gemini, a apteka polska 7,99
Dzięki dziewczyny takie info dostałam w Aptece na Morenie.
image
image

image
Ech jak ja Wam zazdroszczę a ja placę 22,23 bo cudowni lekarze z osrodka przestali wypisywac recepty. Jak to wyglada u Was? Wszystkie macie potwierdzenie alergologa? Mojej malej alergie stwierdzil lekarz rodzinny po czym zapisal bebilon pepti po ktorym sie poprawilo a teraz musze prosic o skierowanie do alergologa bo wypisuja mi recepty na x czyli 100% platne, juz nawet przestalam po nie jezdzic kupuje bez recepty. Dla mnie to chore ze jest historia choroby, zalecaja pepti a potem kaza placic 100%

Mam w domu 3 puszki nutramigenu 1 jesli ktoras chetna amienie na puszke pepti 1. Okolice Pruszcza.
A ktoras z Was co uzywa bebilon pepti jest z Rumi??Mam okolo pol puszki do oddania

ja kupowalam po prawie 12 zł :/
image[/url]
image[/url]
Berenika ja nie potrzebuję żadnego potwierdzenia od alergologa ale nie wiem jak to jest w przypadku starszych dzieci bo podobno po roku jest jakiś problem. U mnie w przychodni w każdym bądź razie nie ma problemu z receptami dostałam ostatnio 2xpo 10 puszek :)
image
image

image
Agusia moja mala ma 3 mce a od pierwszego mca zycia jest na bebilonie pepti...masakra z tymi przychodniami, nawet jak pojdziemy do alergologa to jak inaczej ona ta alergie stwierdzi? pewnie po wywiadzie, zawracanie tylka....
u mnie też nie ma problemu - dostaje recepte na 6-10 puszek zazwyczaj, zależy jak nastepna wizyta.
image
image
A to w 3miescie dziewczyny? ja jestem z okolic Pruszcza... ;/
w gdańsku
image
image
Mam do oddania/ wykupienia Bebilon Pepti 1/10 puszek gdyby ktoś chciał. Chętnie wymienię na Nutramigen 1
image
image

image
u nas też mała wysypka.... na buzi szyi, i klatce piersiowej i brzuszku małe czerwone kropeczki- ale wydaje mi sie, że mają białe leciutkie czubki, lekko szorskie te kropeczki- i sama nie wiem co to.. może też nietolerancja - jestesmy na bebilonie1 we wtorek mamy wizyte u lekarza i pierwsze szczepienie więc się okaże ;/...
z bioderkami u nas wszystko okale dziwny lekarz kazał bo dziewczynka wkładac po 2 pieluchy jednorazowe albo pampersa i tetrową? a na opisie mam że wszystko ok i pieluchowanie... ja tam nie wiem ..bo w szpitalu mówili ze to juz się nie stosuje chyba, ze jest potrzeba a tutaj niby wszystko ok a kazał wkładac podwójnie i najlepiej jakby spała z podkurczonym nóżkami - dobrze, ze ona tak spi po prostu sama z siebie
Witam, mam do sprzedania 5 puszek BEBILONU PEPTI 1. U córki xle zdiagnozowano alergię pokarmową i okazało się, że nie jest uczulona na białko pokarmowe.

Data wazności:
4 opakowania 15.10.2012
1 opakowanie 10.10.2012

cena za 5 opakowań 60 zł

w razie pytań proszę o kontakt gosiek-mk@wp.pl

odbiór osobisty na ternie Trójmiasta
ja kupuję na recepte po 7.50 w aptece stylowej
wątpie żeby ktoś kupił 5 puszek za 60zł, ja kupowałam po 8zł puszke
Tak, tylko 8 zł to cena na receptę a na recepcie musisz mieć zaznaczone choroby przewlekłe w innym wypadku zapłacisz 100%.
image
image

image
na Rogalińskiej w przychodni mleko jest po 9 z
a czy ktos wie gdzie w gdyni jest najtanszy bebilon?
podbijam............

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Ovarin - która zaszła po nim w ciaże? (41 odpowiedzi)

Staram się i staram i nic :( Lekarz zdiagnozował u mnie PCOS, stąd brak ciązy :( Pocieszał że to...

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

do góry