Widok

Gdzie najtaniej badania sanepid?

wszędzie szukają osób z aktualnymi badaniami- nie mam takich, poza tym jestem bezrobotna i każda złotówka się dla mnie liczy- muszę zaryzykować i zrobić na własny koszt, może znajdę pracę... powiedzcie gdzie najtaniej zrobić, książeczkę mam tylko ostatnie badania są chyba sprzed 10 lat :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dobrze pamietam chodzi Ci o badania kalu ...sa one wazne przez cale zycie , musisz tylko zrobic dodatkowe badania ...a ksiazeczke moze ci wypissac lekarz medycyny pracy ...swietna lekarka jest we wrzeszczu nie bede pisala jej adresu gdzie przyjmuje ...za wypisanie ksiazeczki jak dobrze pamietam bierze 40 zl ... Jak by to Ciebie interesowalo to bede zagladac na forum ...tylko daj znac ...
nie,

kał robi się raz na całe życie- jak napisałam mam książeczkę sanepid ale bez aktualnych badań: krew, prześwietlenie itd u lekarza med pracy, badania robiłam z 10 lat temu i nie pamiętam co i jak- zawsze dostawałąm skierowanie od pracodawcy
do uaktualnienia książeczki nie potrzebne są badania krwi i prześwietlenia. Ja już 64 lata temu ich robić nie musiałam, tylko kał.
Ja podbijałam ksi,ążeczke w kwietniu i kału nie trzeba powtarzać choć mogą sobie tego życzyć później pracodawcy.Skierowanie na badania miałam od mojej lekarki.Powiedziałam,że chciałam skontrolować krew i mocz a że rano jak wstawałam to mi bylo słabo czase to jeszcze dała mi na badania cukru i żuciłam palenie jakiś czas temu więc tobył pretekst na kontrole płuc więc też miałam skierowanie na rtg pluc.Jak masz normalnego lekarza i powiesz że nie masz kasy to powinien skierowanie ci wypisac.A podbijałam w przychodni na ujeścisku nie świętokrzyskiej tylko koło carrefour i placiłam 30-35zł.

Inne tematy z forum Praca

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

do góry