Widok

Gdzie oddać do czyszczenia suknię?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dodam że suknia jest koronkowa. Najlepiej żeby była to okolica Oliwy Żabianki, Przymorza, Zaspy. Z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem ze w alfa centrum czyszcza suknie ale niestety nie wiem jaka cena.
w auchan tez czyszcza z tego co wiem ale ceny nie znam.....
ja osobiscie oddawalam do salonu w ktorym bralam suknie a oni juz sami zawozili ja do czyszczenia i tam zaplacilam 120 zł
Naprawdę polecam pralnię na gdańskim Chełmie. Pralnia znajduje się między ośrodkiem zdrowia Nowy Chełm a apteką (jest jakby cała przeszklona). Suknie ślubne piorą ręcznie! Ja miałam sukienkę z kryształkami Swarovskiego, więc pranie chemiczne i każde inne odpadało. Za suknię z trenem (długim) zapłaciłam 105 złotych. Czas oczekiwania to około tygozień (moja sukienka była po plenerze baaaardzo bruuudna ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Beata a masz może nr. telefonu do tej pralni na Chełmie?
Też proszę o nr tel. do tej pralni. Trochę boję się oddać suknie do pierwszej lepszej pralni. Może ktoś coś wie o pralni w tesco na Chełmie- tą na razie mam upatrzoną.
Pralnia Tesco - dobrze pierze marynarki, spodnie, kurtki i inne takie :) Suknie ślubne też piorą, ale nie ręcznie! Wodnie lub w jakiś inny sposób. Cena to 110 złotych (więc ciut więcej niż w tej śmiesznej szklanej pralni).

Namiary na pralnie:
NoRel C S.C. Pralnia Chemiczna
Gdańsk, ul. Chałubińskiego 29,
tel. 58 3028153

Nie wiem czy numer aktualny. Będę tam dziś około godziny 18 przechodzić to dam znać w razie czego :)
Dzięki :)
Nr tel aktualny :)
Pralnia pracuje do godz. 19:00 - dla zainteresowanych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Beato mi także podaj nr telefonu do tej pralni :)
Dziękuję

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Aż tak się ubrudziła? :))

Pozdrawiam serdecznie :)
Tak! Aż tak się ubrudziła ;) fotograf nas ganiał po polach z burakami, jeździliśmy na rolkach, kazał skakać po trawie (lekko mokrej ;) więc kolor mojego trenu był zielono-szaro-czarno-różowy :)
I też nie chciałam oddawać sukienki za prawie 5 tysięcy do pierwszej lepszej pralni - ale ta na Chełmie się spisała na medal.
Nie powiem że wiem coś o tym ponieważ sam nie miałem sesji plenerowej ale co tydzien widzę co się dzieje s sukniami.
Stąd ta ironia :D:D
Niestety :) Taki już (marny) los Panien Młodych ;) Ostatnio widziałam Parę Młodą co to miała ubrane trekingi i się wspinali na skałki ;) to dopiero musiała być trauma dla sukienki :)
ja kupowałam suknie w agnes, za czyszczenie w tym samym salonie zaplacilam 50zl!!
do góry