Widok

Gdzie planujecie porod?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej ja mam termin na 25 kwiecień gdzie planujecie rodzic? Co z porodowka na klinicznej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam termin na początek kwietnia. Chce rodzic na zaspie, już trzeci raz. Dwa pierwsze wspominam mega dobrze.
Myślałam o tym nowym do którego kliniczna będzie przeniesiona, ale stwierdziłam że może być wiele chętnych na nowy szpital i zmieniłam zdanie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kliniczna z ostatnich uzyskanych informacji ma się przenieść 28 styczeń ale już tyle terminów podali że poczekamy zobaczymy chociaż do kwietnia sporo czasu więc możliwe że się załapiesz:)
Ja mam na czerwiec i w sumie sama nie wiem gdzie :/. Pierwsza córkę urodziłam w wojewódzkim ale to było 8 lat temu . Nie było tak źle :). Może na Zaspę się zdecyduje,dość dużo opinii jest dobrych
Ja mam blizej do Wojewódzkiego ale będę się bronić rękami i nogami żeby tam nie wylądować. Już wolałabym rodzic w samochodzie.

kwiecień jest tylko jeden w roku, możesz mieć co najwyżej termin na 25 kwietnia. pozdrawiam,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej ja mam termin na marzec i planuję rodzić na Zaspie, liczę po cichu na to że mnie nie odeślą bo wiele kobiet będzie chciało rodzić w nowym szpitalu i będą miejsca na Zaspie haha

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

do góry