Widok

Gdzie są fajne lumpeksy ?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
jakie są ceny w dniu dostawy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm...nie ma takich?

Odwiedziłam wczoraj 3, ale wiszą tylko podarte i poplamione ciuchy
Fajne są lumpeksy w Pruszczu gdańskim - szwajcar i centrum taniej odzieży w centrum miasta. Szwajcar jest tez w Rumi. Ceny - nie wiem, jeżeli już kupuję coś w nich to zawsze jest to rzecz z wieszaka z przypiętą do nich ceną a nie z koszy więc nie zwracam uwagi w jakie dni są jakie ceny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pruszcz to dla mnie za daleko :-(. Byłam na Chełmie, Jasieniu i Elbląskiej
Ja mieszkam na Morenie i mam tu w sumie 4 z których korzystam a tak naprawde to tylko w 2 cos kupuje.

Kiedyś fajny był na Siedlcach, naprzeciw Szarej, ale znikł
w Gdansku same szmaty do mycia podlogi w lumpeksach.

Fajne są w Gdyni, Rumi, Wejherowie.
pmmagdalena a czemu w pozostałych dwóch nie?

Dziewczyny co sprawia,że jedne sklepy Was przyciągają, a inne odpychają?
Miranda, a ceny?
Czy to prawda, że w dniu dostawy jest po 60 zł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
gdzie na morenie sa 4? ja wiem o jednym koło biedry komis teraz otworzyli to juz dwa, a jade zawsze na zaspę koło etc jest jeden, potem nowo otwarty fuks koło rossmana , po schodach za tym mowym lumpem i dwa w lotni
ceny wszędzie inne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
mnie w sumie żadne nie odpychaja , zagladam do wszytkich równie często .
Piszę że tylko 2 bo w nich coś zawsze znajdę a w pozostałych 2 nic nie kupiłam lub kupiłam max 2 razy i chodzę zawsze z nadzieją że cos znajde i nie znajduję :(

Jeśli chodzi o dziecięce rzeczy to często kupuje w komisie w pruszczu, niedaleko coccodrillo w tym małym domku. Ubranka są fajne, niezniszczone i ceny bardzo przystępne
Nie kupowałam na kilogramy, tylko wycenione, fajne rzeczy po 15-30zł. Jakieś szałowe lub kurtki to więcej.

Na wagę cena chyba max. 25zł we wtorki i piątki np. czy jakoś tak, i dwa razy w tygodniu 1szt-1zł, ale dawno nie byłam w fajnym lumpeksie bo mieszkam teraz w Gdańsku.

Ale zawsze fajne rzeczy byly wydzielone w strefie "wycenione".
Dziewczyny , chyba trochę nie tak postawiłam pytanie :-(

Może zacznę inaczej.
Interesuje mnie Wasza opinia jak taki Second Hand powinien wyglądać, aby różnił się od innych i ,,przyjął się", miał stałych klientów....
Przymierzam się do otwarcia takiego sklepu. Nie mogę ponieść porażki, bo właduję w to ostatnie oszczędności. Prawie rok jestem bez pracy i niestety jest to dla mnie ,,być, albo nie być". Nie chcę wyjeżdżać do pracy za granicę, chcę jeszcze spróbować ...
Juz pisze gdzie na Morenie sa 4 lupmpki :
1. Za pizerią Skrzypek , kiedys tam był złotnik, potem piekarnia -teraz lumpek .Ciuchy wycenione ale fajne , jedyny minus to ciasno ale babki super pomagaja i doradzają.
2.Mieści się w biedronce ( starej Zatoce) Ciuchy wycenione drogie ale ja tam zawsze znajduje cos na wagę . Najwyższa cena na wagę to 29 zł
3.mieści sie w starym sklepie zoologicznym .
4.na tyłach cukierni Wega .

W sumie znam jeszcze 2 ale nie bywam w nich

Myślę też o wieszakach raczej, nie koszach.
I podziale na rozmiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja ci powiem że ja osobiscie chodze na te na wage a nie wycenione bo zazwyczaj wycenione są strasznie wysoko niestety .

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurcze to ja na wagę musiałabym mieć 50-60 zł, bo zamierzałam brać tylko i wyłącznie I gat i cream :-( , a to niestety wiąże się z ceną
przede wszystkim powinnaś mieć ciuchy w dobrym stanie i konkurencyjnych cenach - pochodź po lumpeksach w okolicy i zorientuj się jakie mają ceny i daj na takim samym poziomie lub ciut niższe,
poza tym postaw na wieszaki a nie kosze - z własnego doświadczenia i wypowiedzi dziewczyn mogę zasugerować, że lepiej sprzedają się ubrania z wieszaków,
dużo jest tego rodzaju biznesów i naprawdę trzeba mieć pomysł żeby się udało - może jakieś rabaty np sobota -20% na wszystko albo przy zakupie dwóch rzeczy trzecia (najtańsza) gratis... takie rzeczy "przywiązują" klientów
na jednym lumpie nie dasz rady trzeba miec dwa, bo co zrobisz z tymi które zostaną? nie będziesz miała miejsca na wieszakach, a tak wymieniasz ciuszki raz tu raz tu.
Tez chciałam otworzyć ale na dwa mnie nie stać

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry