Widok
a ja moje dzieci ubieram w Wejherowie ... śliczne ciuszki -jest na Wałowej - tam są 2 koło siebie - ma takie różowe banery ... ubrania na każdą kieszeń jak w dostawę wam drogo to w sobotę kupisz 40 procent taniej ... dużo NEXTA ogólnie angilelskie ,nie duży lumpek ale fajny ma coś magicznego - przyciąga hehe
Hej dziewczyny, ja tez poluje na fajne lumpeksy.calkiem spoko sa na orunii dolnej. Dzis bylam na sandomierskiej tzn tak sie przystanek nazywa. Miedzydwoma lombardami. Taki nie za duzy. Ciuchyrozne szmaty, ale i mega fajne perelkk. Do tego jutro tzn 9.11.13 robia jakas mega wyprzedaz ale od 18. Dziwnie tak, ale co zrobic. Jakis wieczor niskich cen ma byc. Wszystko po 1, 50. Do tego siedzi tam taka mloda dziewczyna i odlozyla mi kilka ciuchow na jutro, zebym kupila taniej. I podobno, podczas wyprzedazy maja caly czas dowieszac nowy towar, wiec w sumie nie bedzie to takie byle co chyba. Ja zabieram kumpele i lecimy. Tym bardziej ze czynne jest od 18 do ostatniego klienta wiec mozna buszowac i mierzyc. Ach, ale sie ciesze ;)
Spokojnie nie mam zadnego interesu reklamowac czyjegos lumpeksu . Tylko 3 dzieci męża itd.A rzeczy w normalnym sklepie wiadomo ile kosztują. Lumpeks nazywa sie DORA jest w Pruszczu Gdanskim przy ul: Chopina 38 . dawny sklep Blekitna.
Cena za kg nowa dostawa 41 zł i spada w sobote jest 50 % to jakieś 20zł za kg.
Towar w dobrym stanie sporo rzeczy widzialam markowych i z metkami. Zarowno damskich dzieciecych i meskich. Polecam bo naprawde warto.
Cena za kg nowa dostawa 41 zł i spada w sobote jest 50 % to jakieś 20zł za kg.
Towar w dobrym stanie sporo rzeczy widzialam markowych i z metkami. Zarowno damskich dzieciecych i meskich. Polecam bo naprawde warto.
Dostałm negatywa tylko niewiem za co?? Za to że poleciłm sklep gdzie można ubrać całą rodzine?? za nie dużą kase??
Wczoraj byłam znów w tym sklepie za pożądne kurteczki dla dziecka zapłciłam 20 zł. Za bluzkę damską 3zł za nowy sweterek 5zł i jutro też zamierzam tam iść bo jest wysprzedaż 50% taniej.
Wczoraj byłam znów w tym sklepie za pożądne kurteczki dla dziecka zapłciłam 20 zł. Za bluzkę damską 3zł za nowy sweterek 5zł i jutro też zamierzam tam iść bo jest wysprzedaż 50% taniej.
Więc zacznijmy
1 na ul Barniewickiej jest duży ciucholand rzeczy wycenione. Dostawy są różnie najczęściej poniedziałki. Maja też akcje (nie zawsze) ze wszystko po 5 czy 2 zł ale to najczęściej w soboty.
2. jest na ul Kielnieńskiej 114 https://www.facebook.com/WieszakSkarbowButik?hc_location=stream
tu sa tez rzeczy wycenione. W poniedziałki jest dostawa a w kolejne dni obniżki . Z tego co pamiętam to w czwartek -20% piętek -30% sobota -40%. Właścicielka umieszcza co jakiś czas wybrane zdjęcia ciuszków. Przyznaje mój ulubiony.
3. też jest na kielnieńskiej 92( chyba dobry nr podałam) jest w domu troszkę mało widoczny tzw garaż Pani ma ciuchy na wage 39 kg w poniedziałki a później taniej.
4 Kielnieńska 99 koło przystanku tu jeszcze nie byłam, ale z tego co wiem też są ciuchy na wagę. Jak coś będe wiedziała więcej to napiszę.
5 koło szkoły 81 podstawowej ciuchy wycenione.
1 na ul Barniewickiej jest duży ciucholand rzeczy wycenione. Dostawy są różnie najczęściej poniedziałki. Maja też akcje (nie zawsze) ze wszystko po 5 czy 2 zł ale to najczęściej w soboty.
2. jest na ul Kielnieńskiej 114 https://www.facebook.com/WieszakSkarbowButik?hc_location=stream
tu sa tez rzeczy wycenione. W poniedziałki jest dostawa a w kolejne dni obniżki . Z tego co pamiętam to w czwartek -20% piętek -30% sobota -40%. Właścicielka umieszcza co jakiś czas wybrane zdjęcia ciuszków. Przyznaje mój ulubiony.
3. też jest na kielnieńskiej 92( chyba dobry nr podałam) jest w domu troszkę mało widoczny tzw garaż Pani ma ciuchy na wage 39 kg w poniedziałki a później taniej.
4 Kielnieńska 99 koło przystanku tu jeszcze nie byłam, ale z tego co wiem też są ciuchy na wagę. Jak coś będe wiedziała więcej to napiszę.
5 koło szkoły 81 podstawowej ciuchy wycenione.