Widok

Gdzie się udać po stanik 70 DD ?? Hepl!!!

Dziewczyny może wiecie gdzie można dostać taką numerację. Wprawdzie mam JEDEN sklep w którym mają moją numerację ale to max 4 modele które mi się już znudziły.
Szukam sklepu gdzie sprzedają osoby które się na tym znają bo każda firma ma swoją rozmiarówkę. Czasami 75 jest dobre ale najczęściej okazuje się za duże a czasem 70 za małe :( no i automatycznie dochodzi wtedy zmieniający się rozmiar miseczki bo przy różnych obwodach miseczka miseczce nierówna. Generalnie w swojej kolekcji nosiłam już C (a na moje oko D) normalnie mam D ale przy małym obwodzie czasami trzeba po DD sięgnąć!
Jestem w desperacji , nie mam czasu biegać po sklepach a nawet jak już trafię do sklepu to rzadko się trafi coś pasującego - średnio żeby kupić 2 staniki potrzebuję ich około 100 przymierzyć!
Może któraś z was ma podobny problem i ma już wyczajone sklepy HELP !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupiłam w takim rozmiarze we Wrzeszczu nieopodal SKM i Galerii Bałtyckiej ul. Lendziona (na rogu). Duży wybór i możliwość zamówienia na wymiar. Można też przerobić gotowy stanik, tak by lepiej pasował. Miła obsługa :)
Panowie na widok liter F czy G dostaja obłedu a tak naprawde maja takie biusty na codzień-to nie aż takie Pamelowate biusty przy 70 czy 75:) Czasem koebita noszące 75 C czy D ma tak naprawę F:)
dodam też linka do stronki by każda z forumek mogła sobie sprawdzić rozmiar stanika zarówno rozmiar u polskich producentów jak i przy tzw. brytyjczykach :)

http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/component/option,com_frontpage/Itemid,1/
Z całą pewnością w lingerii na Dmowskiego we Wrzeszczu!! ja tam tez kupuję - prawie wszystkie staniki na dzień dzisiejszy tam kupiłam :D
polecam też w Wielkim Młynie na I piętrze (stojąc plecami do wejścia to po prawej stronie w głębi), polscy producenci - taniej niż w lingerii- tam do ślubu kupiłam :) i powiem że za stanikiem ślubnym to się nabiegałam przez całe trójmiasto od Gdyni do Gdańska :/
Witam,

też mam ten problem z kupnem stanika, bo noszę 75 F. Oprócz wymienionych sklepów w Gdańsku, byl jeszcze jeden na Starówce. Chyba ulica Węglarska, koło obuwniczego byl sklep z bielizną. Dawno tam nie byłam, więc nie wiem czy jeszcze jest, bo sklepy się zamykają lub przenoszą w inne miejsca. W Polsce trudno o takie rozmiary i fajny sexowny stanik a nie okropny "namiot". Czasami warto te droższe przymierzyć i, że tak powiem polować na Allegro, albo poprosić kogoś kto będzie w Anglii.
A w ktorym miejscu tak mniej wiecej na Świetojańskiej jest ten sklep?
ja w Galerii Rajstop Na Świętojańskiej zawsze coś dobiorę, Panie tyle donoszą modele, że nie ma siły wyjść bez nowego staniczka. Osobiście uwielbiam Masquerade, ale coraz częściej spontanicznie kupuję polskie marki. Muszę przyznać, że ostatnio zachwyciła mnie Samanta, jest taki wybór, że przy każdej wizycie w tym sklepie mam problem z decyzją. Fajny sklep, warto się wybrać :)
znalazłam staniczek 70 DD i 70 E w gdańsku w City Forum. Ceny są naprawdę przystępne, można też poszukać biustonosza w promocji. Ja zakupiłam dwa o łącznej wartości 120 zł. Tylko muszę zaznaczyć, że musiałam przymierzyć łącznie 17 sztuk aby dopasować sobie te dwa :)
i bardzo pożądany :)
Też tam kupowałam. Faktycznie obsługa jest ponadprzeciętna. Mają fajne staniki w różnych rozmiarach ale w danej serii jest tylko jeden z każdego rozmiaru i zazwyczaj się zdarza że akurat mojego rozmiaru już nie ma i nie domawiają. :D I nie dotyczy to promocji.
Ostatnio podobał mi się taki fajny czarny gorsecik 75 DD i już nie było a dopiero co mieli dostawę 2 dni temu! Po promocji kosztowały coś koło 272 lub 225 ...
Co do wyboru to jest, ale szału nie ma. Zdarza się że mają fajny towar w moim rozmiarze ale zazwyczaj po godzinie wybierania wracam z pustymi rękoma z powodu braku akurat mojego rozmiaru :D
Nie dość że dość nietypowy to jak się okazuje jak na nietypowy nawet bardzo chodliwy!
Ja osobiście kupuje tylko na Świetojańskiej w Galerii Rajstop. Staniki ceny od 100 zł, często są promocje. Ja upolowałam przepiękny koronkowy staniczek za 89 zł. Wybór zdecydowanie większy niż we Wrzeszczu. Obsługa o niebo lepsza. Ten sklep ma taki asortyment, że jest prawdziwym rajem dla wszystkich powyżej miseczki D. Dziewczyny z obsługi doradzają extra!!!
Warto skorzystać.
przekażę mężowi żeby zamienił nasze auto na ferrari ;)
Cześć! We Wrzeszczu znalazłam jeden : słownie jeden stanik pasujący - jest to 32D a i tak szału nie ma bo zwykły w kolorze kremowym praktycznie bez zdobień, jak się okazało różnica pomiędzy obwodem a biustem nie jest jedynym problemem! Niektóre miseczki miały zbyt szeroki rozstaw! i tak jakby "rozciągały" wizualnie biust albo miseczki były w kształcie litery V i strasznie spłaszczały od góry - mi taki kształt kojarzy się bardziej z rogami a nie z biustem. Ja nie wiem kto to produkuje. O cenach nie wspominając bo są rażąco wysokie jak na średnie zarobki! A może ktoś zna jakiś mały zakład który robi staniki na miarę! Bo jak płacę powyżej 250zł za sztukę to oczekuję że będzie taka jak chcę a nie taka jaka jest "akurat dostępna" Może któraś z Pań ma doświadczenie z robieniem stanika na zamówienie?
LG83 z takimi warunkami to ferrari gość powinien Cie wozić po staniki do Paryża!!! ;)
A może zobacz tam ,gdzie szyją spadochrony ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no własnie my kobietki z dużym biustem mamy problem z kupnem staniczka , ja mam 75H , i masakra a jak już to ceny że aż szczęka opada , no i właśnie pod biustem mało i już w sklepie trudno dostać w miarę w przystępnej cenie :/
hm....

Widziałem piękne "D" .... ale FF przy 65 cm ? Toż to siok ! :))))

Normalnie kupię ci ten stanik na takie cuda :))))
do gdyni mam niestety troche daleko :(
To może szokujące ale ja znalazłam dobre staniki na hali w chylonii. Ceny przystępne, modele-włoskie,francuskie.Polecam
mały obwód to mój największy problem :(

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (42 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry