Widok

Gdzie sklep z kosmetykami (np. pierre rene, vipera itd.)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny znacie w Gdańsku jakiś sklep kosmetyczny z takimi tańszymi (a dobrymi) :) kosmetykami typu pierre rene, vipera. Wiem, że jeden super jest w Gdańsku-Chełmie w pasażu koło kościoła. Ale może jeszcze wiedzie gdzie jest podobny?
image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak mieszkalam we Wrzeszczu to pamiętam że kosmetyki pierre rene byly do kupienia w ETC na zaspie (Intermarche).To było na dole, teraz troche przebudowali ale może nadal sa dostępne :)
kurcze a ostatno tam byłam, ale nie pomyślałam, że mogą tam być
image

image

Na dworcu PKS u góry babka ma dosyć duży wybór kosmetyków na pewno ma pierre rene .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oo wielkie dzięki :)
image

image

Na pewno kosmetyki Pierre Rene są u mnie w drogerii na Opolskiej-boczna od Kołobrzeskiej -Przymorze. Jest tam ciąg sklepów-koło Tesco i wśród nich jest drogeria Verus
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Vipera ma swoją wyspę w Madisonie na ostatnim piętrze.
Golden Rose jest stanowisko w manhhatanie, a vipera w medisonie (ale polecam robic zamowienie na ich stronie przez internet nawet do 30% taniej niz w sklepie)
Aster przy skm Żabianka czasem nawet są tam darmowe makijaże tej firmy

Inne tematy z forum Moda i uroda

Opakowania kosmetyczne (14 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...

krem do twarzy 30+ (30 odpowiedzi)

Jaki krem lub zestaw kremów do twarzy dla trzydziestolatki polecacie? Macie jakieś sprawdzone...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (148 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

do góry