Widok

Gdzie spotkać faceta

Cześć
Chciałabym poznać kogoś na żywo, nie przez forum.
Tylko gdzie ? Często spaceruję sama po plaży, po starówce. Widuje same pary. Czy singli nie ma na tym świecie ? Czy są instnieją tylko w internecie?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochana nie szukaj, może za bardzo się na tym skupiasz?
Ja akurat mam psa więc nowych ludzi poznaję co chwile jak psy się spotykają na spacerach. Ciężko byłoby iść plażą i zaczepiać obcych gości hehe to samo przychodzi tak naturalnie, przypadkiem..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam na myśli bardziej to że nigdzie nie widzę samotnych ludzi, nie mam możliwości żeby kogoś poznać. Nie lubię spotkań z " forumowiczami", to nie ma sensu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam cie ja Dariusz jak chcesz to możemy się poznac bliżej spotkać ja z Gdańska 50.lat 570 348 668
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo za bardzo chcesz widziec, przestan o tym myslec zajmij sie czym masz i przyjdzie samo. Jak mi tak mowili tez bylo mi ciezko w to uwierzyc bo samotnosc to nie fajna rzecz w tym smutnym kraju, ale tak to działa powodzenia

Kochana nie szukaj, może za bardzo się na tym skupiasz?
https://newtoki.me/
Jak chcesz się spotkać na starówce, to może w środę po 18.00?
Mam podobne zaburzenia widzenia (wszędzie same pary)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety nie mogę, wyjeżdżam na tydzień. Nie wiem czy jest sens się umawiać przez forum, tutaj kazdy ma niewiadomo jakie oczekiwania :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja lubię poznawać ludzi. I coraz mniej łączę ich ze swoimi oczekiwaniami. Większość jest jak meteor: zabłysną, poświecą chwilę i zgasną. A człowiek zostaje ze wszystkim sam. Da się to znieść, ale po to się żyje? By tylko znosić?
Czasem nawet dawać nie ma komu.
Niestety, w pojedynkę związku się nie wykreuje:-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam cie milo ciebie poznac ja z Gdańska jestem 50lat chętnie się z tobą poznac Dariusz z tej strony 662756480.to muj numer
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam cie bardzo mi miło będzie poznac moge oferować spacery jestem zainteresowany by cie poznac powaznie Dariusz z Gdańska 50.lat
+48785498809 WhatsApp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wyjedź w góry na urlop,tam spotkasz wiele osób spacerujących samych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja często bywam w Gdańsku
Malzenstwo pozna panią 513 465 827

Polecam Gruzinów z przewozów parataksówkarskich. Przyjaźni i mili, do rany przytul. A jacy szarmanccy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja przez jakiś czas próbowałam poznać kogoś na siłę przez internet... Oczywiście same niewypały.
Nagle poczułam taką potrzebę wyjechać za granicę na 3 miesiące do pracy, gdzie nigdy w życiu bym nie podejrzewała siebie, że się na to odważę :D I tam poznałam faceta z którym jestem ponad 5 lat. Myślę, że nie ma co skupiać się na tym szukaniu, spotkasz go w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to akurat zadna nowosc u naszych rodaczek, jak ma pieniadze i spokojne zycie to zaraz sie zakocha... a nie jakis tam Polak. typowe dla tego pokolenia Polek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dalej sama spacerujesz?

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam koleżankę w Gdańsku :) (4 odpowiedzi)

Hej, przeprowadzam się w czerwcu do Gdańska z mężem i nikogo tam nie znamy. Obecnie jestem w...

Emerytka z Gdyni szuka przyjaciol (5 odpowiedzi)

Jestem na emeryturze przez pandemie kolezanki przestaly sie spotykac szukam takich ktore chcialy...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (34 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

do góry