Widok

Gdzie tanio a dobrze botox!!!!

Mam około 30 i i codziennie widze w lustrze lwia zmarszczkę na czole. Niby nie jest duza ale z dnia na dzien widze że pomimo nawilżania jest coraz wyraźniej pofalowana. Gdzie tanio i dobrze moge udac sie na taki zabieg. Macie jakies doświadczenia?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
o jakiej sumie mówimy?i za co?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robiłam operację nosa, nie jestem zadowolona. Zapewniał coś innego, efekt był inny, a teraz po kilku latach to w ogóle tragedia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobrze powiedziane :)
ja robię botox od 7 lat regularnie u dr Fleszara. Zawsze jestem zadowolona z efektów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Invicta - dr Sajnóg, bardzo staranna i profesjonalna!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak tylko zobacze ze mam łapki pod oczyma orazu lece na botox. żadna kobieta nie akceptuje upływających ją lat i starzenia się nawet Krzysztof Ibisz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i w czym Ci to przeszkadza nie bardzo rozumiem
każdy ma prawo robić ze swoim ciałem to na co ma ochotę , a Tobie nic do tego
chyba zazdrość...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co wy pieprzycie to jest oszust nie polecam gooooo
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale wy kobiety próżne jesteście, ale z drugiej strony dobrze, że nie macie innych problemów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam. Myślę o zrobieniu sobie botoxem tzw. kurzych łapek wokół oczu. Szukam dobrego lekarza, ale przeglądając internet, mam wrażenie, że wszędzie komentarze są nieprawdziwe, pisane stronniczo (przez lekarzy ?). Gdzie w Trójmieście w marę tanio i skutecznie zrobię botox ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam Cię
Możesz mi jakieś namiary dać na upiększeni twarzy?
Czytałam Twoją recenzje.
Pozdrawiam
Anna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieszkam w Gdańsku ale kiedy mam okazje udać się do Poznania korzystam z kliniki Derma Solutions. Niestety nie jest super blisko Gda ale to jedyne sprawdzone miejsce, które jestem w stanie polecić :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a tobie żal d*pe ściska bo nie masz pieniążków, jak byś miała to pierwsza w kolejce byś stanęla
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
dr Oleszczuk!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ja polecam dr. Grabias ze Spichrzowej to dopiero super dermatolog estetyczny , pełen profesjonalizm i ceny realne. Szczerze POLECAM , sprawdź i się przekonaj opinie www.znanylekarz.p. Bylam nie raz i na pewno wrócę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja robie Botox i wypelniacze u Dr Larczynskiej z Beauty Derm Instytut Polecam ma talent i oko do modelowania Warto
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam
Pani dr Żyra wykonuje zabiegi w naszym salonie Excellentq
Gdańsk ul.Heweliusza 19 tel.5862073
Pani Małgosia jest lekarzem medycyny estetycznej z kilkunastoletnim doświadczeniem. Pełna oferta zabiegów na stronie http://www.excellentq.pl
Natomiast dla Pań na hasło forum trójmiasto specjalna promocja -zawsze w czwartki.
Jeśli zapiszą się min. 3 chętne Panie to cena za 1 okolicę botoxu wynosi 350zł zamiast 500zł
Jeśli zapiszą się dwie Panie to cena za 1 okolicę 400zł
Po więcej informacji proszę dzwonić 792238519
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja robiłam botox u dr Żyry, jestem bardzo zadowolona, pierwsze efekty już po3 dniach widoczne :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nie rozumiem dlaczego dr. Zdzitowiecki ma tyle "minusów" z opinii. Znam kilkanaście osób, które zrobiły u niego piersi, nosy, liftingi, botoxy, itp, i każda z nich jest bardzo zadowolona z jego praktyki. To jest dobry i sprawdzony lekarz. Polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14
a potem 50 i geba pusta jak plasticzana lala

a szyja i tak zwisnie i wtedy pozostanie wam sie wieszac drogie kobitki...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ja od lat korzystam z usług Dr Larczyńskiej z Beauty Derm w Gdyni.Robie Botox i wypełniacze i jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry