Widok
Witam!!! Wszystkie zainteresowane osoby -mezoterapia igłową, botoksem, wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym, zabiegi z wykorzystaniem fal radiowych, zabiegi wyszczuplające laserem I-lipo proszę o kontakt. Konkurencyjne ceny i doświadczenie. Preparaty użyte do zabiegów renomowanych firm. Wszystkie papiery potwierdzające kwalifikacje zawodowe do wglądu klientek. Pozdrawiam
tel. 510062061
Monika
tel. 510062061
Monika
Ciężko jest trafić na odpowiedniego specjalistę. Ja długo szukałam zanim zdecydowałam się na botox. W końcu z polecenia poszłam do dr Noszczyk. Muszę przyznać, że się nie zawiodłam :) Wypełniałam lwią zmarszczkę, wyglądam dużo młodziej, ale ciągle naturlanie. Na pewno jeszcze się wybiorę. Dr Noszczyk przyjmuje w Melitusie w Warszawie.
Ja polecam http://bio-clinic.pl/botox-toksyna-botulinowa/ w tym gabinecie robiłam już trochę zabiegów, m.in. botoks i zawsze było wszystko w porządku i w miłej atmosferze.
Polecam zabieg z pochodną toksyny botulinowej, jednak bez ostrzykiwania! Peptydowy peeling biomimetyczny Dermaquest można wykonać w Spa Osowa - już jedna wizyta wygładza zmarszczki mimiczne, po 6 wizytach nie ma po nich śladu. No i nie ma igły, a efekt można najwyżej wzmocnić mezoterapią.
Próbowałam, wiem co mówię;)
Próbowałam, wiem co mówię;)