Widok

Gdzie tanio a dobrze botox!!!!

Mam około 30 i i codziennie widze w lustrze lwia zmarszczkę na czole. Niby nie jest duza ale z dnia na dzien widze że pomimo nawilżania jest coraz wyraźniej pofalowana. Gdzie tanio i dobrze moge udac sie na taki zabieg. Macie jakies doświadczenia?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam!!! Wszystkie zainteresowane osoby -mezoterapia igłową, botoksem, wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym, zabiegi z wykorzystaniem fal radiowych, zabiegi wyszczuplające laserem I-lipo proszę o kontakt. Konkurencyjne ceny i doświadczenie. Preparaty użyte do zabiegów renomowanych firm. Wszystkie papiery potwierdzające kwalifikacje zawodowe do wglądu klientek. Pozdrawiam
tel. 510062061
Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciężko jest trafić na odpowiedniego specjalistę. Ja długo szukałam zanim zdecydowałam się na botox. W końcu z polecenia poszłam do dr Noszczyk. Muszę przyznać, że się nie zawiodłam :) Wypełniałam lwią zmarszczkę, wyglądam dużo młodziej, ale ciągle naturlanie. Na pewno jeszcze się wybiorę. Dr Noszczyk przyjmuje w Melitusie w Warszawie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr Żyra w klinice invicta, b. dokładna i sprawna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dr Basir Aaron w klinice Medicodent Gdynia. Zdecydowanie polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,znalazłam dzisiaj twój wpis ,czy byłabyś tak dobra i podała mi namiar na tego super specjalistę .Bo już nie mam siły czytac tych opinii,bo nic nie wnoszą tylko powodują mętlik w głowie.Z góry dziękuję i pozdrawiam K.P.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Derm-Al w Sopocie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja polecam http://bio-clinic.pl/botox-toksyna-botulinowa/ w tym gabinecie robiłam już trochę zabiegów, m.in. botoks i zawsze było wszystko w porządku i w miłej atmosferze.
Najlepszy lekarz jest w klinice Mediderm w Gdyni. Dr Fleszar Piotr Naprawdę POLECAM!!!!!!!!!!!!
na obroncow wybrzeza w minimedice polecam dr.Cimaszkiewicz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam zabieg z pochodną toksyny botulinowej, jednak bez ostrzykiwania! Peptydowy peeling biomimetyczny Dermaquest można wykonać w Spa Osowa - już jedna wizyta wygładza zmarszczki mimiczne, po 6 wizytach nie ma po nich śladu. No i nie ma igły, a efekt można najwyżej wzmocnić mezoterapią.
Próbowałam, wiem co mówię;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry