Widok

Gdzie w Gdańsku drobne usługi stolarskie (cięcie itp.)?

Remont - porady Temat dostępny też na forum:
Muszę przyciąć precyzyjnie kilka drewnianych elementów wykończeniowych (cokoły, listwy ozdobne). Wymagana dokładność 1mm, cięcię pod kątem itp - nie zrobię tego zadowalająco ręcznie.

Kilka minut pracy dla profesjonalnego warsztatu stolarskiego posiadającego odpowiednie stanowisko.

Chętnie podjadę w dowolne miejsce, zapłacę za robotę, tylko... nie mam pojęcia, gdzie można uderzyć z zapotrzebowaniem na taką usługę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Każdy porządny zakład stolarski, dysponujący piłą ukośnicą (czyli każdy porządny ;) Ci to zrobi.
Jakbyś nie mógł takiego znaleźć (nie wierzę!), odezwij się do mnie na priv.
image
Są gorsze rzeczy od śmierci. Czy zdarzyło Ci się spędzić wieczór z agentem ubezpieczeniowym?
(Woody Allen)
Chodzi również m.in. o cięcię cokołów wzdłuż (są za wysokie o 1-2mm), kiedyś już raz wykonywała mi to firma ale spoza Trójmiasta. No właśnie poproszę o adres/namiar - gdzie są takie dobre zakłady stolarskie w Gdyni/Gdańsku, które wykonają drobną usługę?
Firma Domo Straszyn przy rondzie koło obwodnicy firma ABO Firma Grześ ul Kochanowskiego

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

ogród (13 odpowiedzi)

Cześć, wiecie jak zadbać o ogród przed zimą? Widziałem na stronie...

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

do góry