Widok
oj moze byc bardzo ciezko.sama kiedys szukalam...bez skutku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmmmm...one są już dawno wycofane ze sprzedaży. Chyba że złapiesz jakieś używane sztuki :)

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/termometry_rteciowe_wycofane_ze_sprzedazy_92920.html
no właśnie znalazłam info, że nie można ich produkować ;) ale sprzedawać tak :] jest tego sporo na Allegro - ale boję się, że nie dojdą w całości :]

znalazłam termometry galowe na doz.pl http://www.doz.pl/apteka/k283_4-Termometry
ale nie wiem który wybrać :/ jest jakaś różnica poza ceną?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

rtęć jest toxyczna a jak się zbije to- klapa
ja calkiem niedawno kupowalam sobie dwa (na zapas) w aptece na Stogach za grosze
image
image
Jak znajdę to ci Aga pożyczę jutro
Aga kolezanka kupowala mi ostatnio dwa w aptece Gemini na Kolobrzeskiej chyba
i było ich jeszcze duuuuzo :)

tez ufam tylko rteciowemu ;)
Oooo - Gemini maja? Bo w ich aptece internetowej nie znalazlam.

Jola - rano podjade do apteki Gemini. Jak nie kupie to usmiechne sie do Ciebie ;)
Dobrze ,ale na sms gdyż rano biegam do Wrzeszcza
Ok :))))

wkurzam sie, dwa termometry (elektroniczny i na podczerwien), temp. mierzona pod pacha, w uchu i na czole i roznica nawet 1,5'C. Co przy rozpalonym dziecku robi roznice ;)

a tyle razy myslalam zeby kupic te rteciowe... Ale zapominalam jak choroba mijala ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Aptece dbam o zdrowie na Wajdeloty widzialam :)
Ninuska chcesz kluska?
podnoszę temat, bo chcę kupić taki termometr...

czy ktoś ma aktualne namiary?
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
kupiłam termometr galowy w aptece w Galerii Przymorze :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
i ten galowy jest ok?
porównywałaś go z jakimś innym?
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
Witam, a ja chciałam zapytać o tradycyjny termometr, myślałam nad kupieniem zwykłego jakoś całe dzieciństwo sprawdzał się u mnie dobrze. Kupiłam niedawno elektroniczny i okazał się bardzo niedokładny (co prawda 20zł z promocji). Znalazłam np: takie po 3zł.
http://allegro.pl/termometr-rteciowy-lekarski-wyprzedaz-i2897233241.html

Wydaje mi się to dobrą ceną, tylko pytanie czy dla dziecka taki będzie odpowiedni?

Classic XL jest w porządku, bardzo polecam. Nie ma rtęci, jest święty spokój że nawet jakby się rozbił to nie będzie dramatu ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

do góry