Widok

Gdzie w Gdańsku można zrobić prywatnie EEG mózgu?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, potrzebuje namiary do gabinetu lekarskiego, gdzie można maluszkowi zrobić EEG mózgu. Wiem, że w Gdyni na Abrahama ale wolałabym jakoś bliżej -może w Gdańsku gdzies można?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszamy na http://www.dobradiagnostyka.com.pl tel: 570040055
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

prosze dzwonic 604 43 88 55

Proszę o namiar gdzie można zrobić badanie w domu bo mój syn już trzy raz miał próby i zawsze się wybudzal. Jestem z Gdańska.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak jest możliwośc zrobienia badania w domu

prywatnie robiliśmy w szpitalu Na Polanki i później na nfz na Świętokrzyskiej. Może prywatnie tez tam robią?

a robia mobilnie w domu???
Pani na otwartej według mnie da radę, my byliśmy z córką 4 letnia i tak się jej podobało że nie może się doczekać następnego razu
A technik da rade zrobic badanie dziecku 3 letniemu
Na Otwartej na opis czeka się obecnie 3-4 tygodnie bo wyniki wysyłane są do opisu do Warszawy. Cena badania 100 zł + opis 60 zł + płyta CD 18 zł. Terminy krótkie.

Bardzo mila pani technik 3 ra zy podchodzilam z dzieckiem i wyszlo pani przeurocza z duza cierpliwoscia dziecko z autyzmem

w Gdańsku na Otwartej szybkie terminy bardzo miła Pani robi badania

Przy ul. Grunwaldzkiej wykonują EEG, ale przy Podbielańskiej nie
W Akademi Medycznej jest to rejon pomorskiego tam robia na skierowanie a jak odpłatnie to na Otwartej w przychodni w Gdańsku opisuje ta sama p dr szybkie terminy
Przychodnia (lekarz) która wystawiła skierowanie MUSI wskazać Ci gabinety z którymi ma podpisaną umowę na badanie i opisywanie badań. Możesz wybrać inny (bliżej domu, lepiej, krótszy termin, taniej...) ale wtedy za badanie normalnie zapłacisz.
Ja jestem z Tczewa i mam córeczkę ma 10lat potrzebuje to badanie dla niej ale skierowanie mam z poradni gospody-med na nfz i niewiem gdzie mogę zrobic to badanie proszę o pomoc
No absolutnie się nie zgodze Pani technik przesympatyczna i najlepsza w pomorskim- powiedz gdzie znalazłaś inna lepszą . Problem najczęściej robią rodzice. Ja jestem przeszczęśliwa właśnie wczoraj przyjechałam z Tczewa robić mojej córce badanie w śnie bo tylko tam jest komfort i jakość badania dr z Warszawy bardzo chwali badania tej pani sam ogląda je na płytce więc jesteście w wielkim błędzie życzę wam znalezienia lepszej techniczki
Na Otwartej? Może dla dorosłego tak, ale dla dziecka...? Nie polecam. Zastanawiam się czy pani technik ma dzieci... Fatalne podejście.
na Otwartej w Gdańsku tel 58 302 64 71 zapomniałam dopisać
Terminy badania ok tygodnia techniczka przesympatyczna super podejście do pacjentów- ale na opis poczekamy z 10 dni. polecam koszt ok 100 zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
prywatnie iNFZ na Otwartej w przychodni Gdańsk