Widok

Gdzie w Gdańsku można zrobić prywatnie EEG mózgu?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, potrzebuje namiary do gabinetu lekarskiego, gdzie można maluszkowi zrobić EEG mózgu. Wiem, że w Gdyni na Abrahama ale wolałabym jakoś bliżej -może w Gdańsku gdzies można?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olu, a orientujessz sie jaki jest koszt wykonania badania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kurcze -wskoczylo mi dwa razy to samo:/ Za pierwszym razem jak wpisywalam nowy watek to pojawił sie komunikat ze wątek nie został dodany.
Nie mam pojęcia jaki jest koszt ale licze ze chyba nie wiecej niz 200zł...
zadzwoń do spółdzielnie lekarskiej we wrzeszczu na grunwaldzkiej. dzieciom chyba też robią. ja płacę 90zł
tel583414215
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokladnie na Grunwaldzkiej w spoldzielni ,ale na podbielanskiej w gd glownym ale ja bym wybala grunwaldzka
Suchanino przychodnia Otwarta koszt ok 100 zł opisuje neurolog z Akademi Medycznej
tak robiłam na Otwartej w gdańsku maja nowy aparat do EEG opis 3 dni kosztuje ok100 zł z opisem trwa 30 min
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jaki namiar tel????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam w AM dosć szybkie terminy, koszt 80zł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
58 302 64 71 Przychodnia na otwartej
58 302 64 71
ja też polecam przychodnię na Suchaninie ul. Otwarta. Bardzo miła i pomocna pani technik, która robiła eeg mojemu niesfornemu synkowi:)
Koszt wraz z płytką ok. 120zł
ale bez skierowania zrobia?? ja potrzebowalam w zeszlym roku to albo nigdzie mie mieli aparatury do tego badania albo chcieli skierowanie, objechalam cala dynie CAŁA i nigdzie mi nie zrobli... bo nie mialam skierowania pomimo tego ze chcialam prywatnie
W szpitalu Wojewódzkim można zrobić te badanie prywatnie i bez skierowania. Terminy są krótkie. (58) 302-30-31 wew 181 lub
(58) 7640181
martuchowata - bez skierowania. Ze skierowaniem bezpłatnie, ale musi być od lekarza na NFZ, nie prywatnego.
Tak ja robiłam badanie na Otwartej w przychodni na Suchaninie bardzo sprawnie szybko i miło opis badania po 3 dniach koszt ok 130 zł chyba. Pani która robiła ma super podejście do dzieci robiłam wczesniej badanie w Akademi Medycznej, Zaspie odradzam nie sympatyczne panie dziecko się bardzo bało badania a tu rewelacja zdecydowanie polecam tel do rejestracji 302 64 71 i 604 43 88 55
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a i oczywiście bez skierowania i praktycznie za dwa dni bo chyba tylko dwa razy w tygodniu tam ta Pani robi badanie a opis za trzy dni a w szpitalu na opis czekałąm 3 tygodnie..............
tak byłam tam potwierdzam polecam
Tak ja też tam byłam na Suchaninie przy ul. Otwartej w pracowni EEG z dzieckiem super Pani podejście rewelacyjne dziecko bardzo się bało badania a ta pani powoli wytłumaczyła na czym będzie polegało bez pośpiechu z uśmiechem. Opis czekałam tydzień ale ponoć wyjątkowo tak długo. Aparat nowoczesny polecam można umówić się telefonicznie nawet na inny dzień niż są wyznaczone godziny.
Potwierdzam byłam tam z synem bardzo małym 2,5 i Pani dała sobie rade wykonać badanie, co w AM i na Zaspie było niemożliwe. Polecam bardzo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0