Widok

Gdzie w Gdańsku ślub cywilny?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie, chcielibyśmy wziąć ślub cywilny w 3mieście w 2010r. Z tego, co udało mi się wybadać - USC w Gdańsku na Ogrodach jest średnio romantyczny ;), Żak przy ruchliwym skrzyżowaniu, a w Pałacu Opatów jeszcze się nie dowiadywałam, ale podobnod przyszłego roku nie będzie można (??). Bylismy dzis w USC w Sopocie. Z zewnątrz całkiem fajny, ale w środku.. masakra. No i teraz mamy zagadkę. Czy macie moźe jakieś propozycje na mimo wszystko - romantyczny ślub cywilny w 3 mieście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś odbywały się śluby na promach na Bałtyku - nie wiem jak teraz...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak jestes w srodku wNowym Ratuszu, to nie odczuwasz tego,ze jest to przy skrzyzowaniu, naprawde.
Na parking moiznawjechac bez problemu.
Szampana trzeba kupic i dowiezc samemu, oni tylko rozlewaja-chyba 10 zl za butelke.
Zajrzyj w watek o USC w GDansku
http://forum.trojmiasto.pl/Nowy-Ratusz-w-GDansku-info-zbiorcze-t102880,1,11.html?hl=nowy ratusz#hl
zawsze możecie próbować dogadać się z kierownikiem USC i brać ślub w swoim miejscu :) np. jakimś ogrodzie :)

my jeszcze załapaliśmy się na Pałac Opatów :) fantastyczne miejsce :) ale z tego co wiem - w tym roku są udzielane tylko śluby wcześniej "zaklepane" :P

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mozna wybrac samemu miejsce i jak sie zgodza urzednik napewno Wam go tam udzieli a jak nie to w USC przy tym skrzyzowaniu ruchliwym jest super,w srodku ładnie,cisza spokuj.Bylam tam na dwoch slubach i było super;)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry