Widok

Gdzie w Gdyni kupie gladka stalowa piersiowke?

Kupię Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Gdyni kupie gladka stalowa piersiowke?
Kupilam ladny komplet na allegro, ale niestety piersiowka przecieka a nie mam czasu na jej odsylanie. Musze jeszcze na niej zrobic laserowy druk. Pomocy kobitki ;-)

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w hurtowni na krzywoustego... naprawde niedrogo a wiem ze potem je sprzedaja 3 razy drozej w sklepach z alkoholem

a masz jakis dokladniejszy namiar? bede bardzo wdzieczna...
Ps.A w hurtowni mozna kupic pojedyncza sztuke?

image
image
mozna kupic pojedynczo ale chyba trzeba zaplacic marze ale i tak nie wychodzi drogo. ta hurtownia nazywa sie Mikser ale nie znam dokladnego adresu. jak idziesz od ul.Puckiej to po lewej stronie jest ta hurtownia

dzieki sprobuje :-)

image
image
może w Exit w gdańsku pod dworcem, tylko tam może byc drogo
Gaja bylam dzisiaj akurat w tej hurtowni i juz sie skonczyly...:( sprawdz w sklepach winiarskich

w sklepach winiarskich, w sklepach z prezentami typu Galeria Prezentów i na Świetojańskiej jest taki sklepik po prawej stronie jak się od Urzędu idzie zaraz za Cafe Vergnano

image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta cukrzycowa- co jeść? (20 odpowiedzi)

dostałam od lekarza zalecenia: - żadnych cukrów, słodyczy, miodu, dżemów - bez węglowodanów...

NEUROLOG dziecięcy -PILNIE!!! (65 odpowiedzi)

Cześć! Mam pytanie czy wie ktos może gdzie przyjmuje neurolog dzieciecy???Mam skierowanie ,ale na...

pozew o rozwód (18 odpowiedzi)

napiszcie mi proszę adres gdzie składa się pozew i mam pytanie, czy na rozprawę koniecznie muszę...

do góry