Widok

Gdzie w Trójmieście zabieg plastyki przegrody nosowej?

Cześć. Od pewnego czasu rozważam pójście na zabieg plastyki przegrody (całoroczny katar-jedna z dziurek nosa jest prawie cały czas przytkana). Gdzie w Trójmieście można udać się na taki zabieg i ile, mniej więcej, mogłoby to kosztować?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałem mieć to robione, na NFZ, na Polankach.
Czas oczekiwania był dość spory, zdążyłem sobie zrobić w tym czasie komplet szczepień na WZW"B".. ale i zdążyłem troszkę w Necie o tym poczytać. W rezultacie - odpuściłem sobie.

Też mam ciągle katar. Ale wolę to niż milion możliwych komplikacji, którymi jest zagrożona korekta przegrody.
Poźniej rozmawiałem z kilkoma lekarzami - i wszyscy jak jeden mąż twierdzili (oczywiście prywatnie, przy kielichu, a nie w gabinecie:) że dobrze zrobiłem :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdzie mozna zrobic w tym roku? Jak długo dochodziliście do siebie? Jak długo leży się w szpitalu.

Ja miałam i wcale w szpitalu nie leżałam. Z rana miałam zabieg, potem poleżałam w klinice moze z 2 godziny i wybrałam sie do domu Oczywiście wzięlam sobie z pracy tydzień wolnego bo chciałam dojść do siebie (ponoć po kilku dniach mozna już wrócić do pracy ale ja wolalam jednak przeznaczyć trochę urlopu). Tyle że ja robiłam prywatnie, nie wiem jakie są zwyczaje w szpitalu.

U kogo robilaś jeśli mogę się zapytać?

u doktora Tretiakova z Lifemedica.

I jesteś zadowolona?

Tak, efekty takie jak oczekiwałam. Lepiej mi się oddycha oraz nie mam już takich uciążliwych katarów jakie miałam wcześniej.

Ja robiłam w Wojewódzkim, nicały rok temu. Czas oczekiwania na NFZ 6 miesięcy ( jestem honorowym krwwiodawcą). Pobyt w szpitalu 2 doby. Pierwszy tydzień po zabiegu masakra, pożniej już powoli zaczęłam dochodzić do siebie... Jednak ból nosa calkowicie ustapił po około 2 3 miesiącach

Jakie operacje plastyki jak jest teraz koronowirus

Inne tematy z forum Zdrowie

gdzie kolonoskopia na NFZ z narkoza? (32 odpowiedzi)

jak w temacie

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Mały członek faceta (7 odpowiedzi)

Witam Otóż przez dłuższy czas seks nie sprawia mi przyjemności. Mianowicie zastanawiam się czy...

do góry