Widok

Gdzie w Wejherowie wesele ???

Cześć.
My dopiero za rok planujemy ślub ale już teraz trzeba rezerwować salę - szok! Mam do Was pytanko gdzie w Wejherowie lub niedalekiej okolicy można wyprawić niezapomniane wesele? Dziekuję za propozycję. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Czardaszu rzeczywiście jest bardzo sympatycznie, smacznie, miło i co chyba ważne tanio
czesc malutkie!!!!!niedawno sie zareczyłam...i tez planujemy wesele na 2006 rok, szukam sali, mamy troszke gości, wiesz moze na ile osób jest ta sala? i ile kosztujw wynajecie? zreszta mam nie daleko pewnie podjedziemy tam zobaczyc.... juz nie moge sie doczekac tego wspanialego momentu..... zycze wam wszystkim kochane powodznia. buziunka
Ostoja Łowców Salino
A ja polecam remizę w Bolszewie, w miarę ładnie otoczona (mały park), wszystko po remoncie, nowa kuchnia dobrze wyposażona, sala jakby II częściowa, od części tanecznej wyjście na duży taras (wszystko jest jakby na I piętrze), bardzo miły kontakt z osobą która zajmuje się wynajmowaniem sali, a cały koszt to 1200 zł.

Moim zdaniem tez to strzał w dziesiatke.
Witam!!!
Jesteśmy zainteresowani użądzeniem wesela w Kodze.
Czy moglibyscie podac nam jakies bliższe informacje na ten temat np: numer telefonu oraz jesli znacie orientacjny cennik wesel!
Pozdrawiamy Sylwia&Seba elanvital napisał(a):

> Miałam wesele w Kodze we wrześniu 2005. Było dużo jedzonka za
> przystępną cenę (Płaciliśmy poniżej 100 zł za osobę). Sporo
> zabraliśmy jeszcze potem do domu.Gościom smakowało a obsługa
> bez zastrzeżeń. Podobał mi się też wystrój sali. Sprawia takie
> ciepłe wrażenie. Właścicielka zna się na sprawach
> organizacyjnych, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i
> potrafi doradzić. Nie musiałam się niczym martwić, tylko
> dostarczeniem na czas ciast, owoców i napojów. Koga nadaje się
> na wesela dla czterdziestu kilku osób, nie większe. My mieliśmy
> właśnie tyle gości i to jest moim zdaniem max. To jest lokal na
> kameralne imprezy, dla ludzi, którzy nie chcą zbytnio
> nadszarpnąć swojej kieszeni a jednak w miły sposób uczcić dzień
> swojego ślubu.
Karolinka29 napisał(a):

> A ja polecam remizę w Bolszewie, w miarę ładnie otoczona (mały
> park), wszystko po remoncie, nowa kuchnia dobrze wyposażona,
> sala jakby II częściowa, od części tanecznej wyjście na duży
> taras (wszystko jest jakby na I piętrze), bardzo miły kontakt
> z osobą która zajmuje się wynajmowaniem sali, a cały koszt to
> 1200 zł.
>
Witam
Poszukujemy miejsca na wesele i nie bardzo zrozumiałe jest dla nas to co napisaliscie czy możecie wyjasnic co wchodzi w skład tego stwierdzenia "a cały koszt to
> 1200 zł."?????
Pozdrawiamy Sylwia&Seba
Sala Opus w Wejherowie:)
Sala Amadeusz Luzino, Po generalnym remoncie, połączenie nowoczesnego stylu z tradycyjnym, od przyszłego roku także druga sala na 200 osób.

Gwarantujemy niskie ceny oraz posiadamy jeszcze sporo wolnych terminów,

Zapraszamy!

http://amadeusz.chwil.com.pl
509 911 214

Sala Weselna na 100 i 200 osób 509 911 214
Osobiście odradzam.
Nie sugerować się kilkoma dobrymi opiniami bo ja też taką miałem i się zawiodłem.
radzę się dobrze zastanowić wszystko spisywać na kartce i podpisać dokładną umowę żeby się nie objadać smakiem półpełnych półmisków i płacić za puste miejsca.
- obsługa tak spała że rodzice młodych obiad dostali po interwencji w kuchni;
- pokoje gości nie ogrzane spali w płaszczach dobrze, że byli po kilku kielichach;
- nie licz że zapłacisz dobrze to się stoły będą uginały goście dokarmiani dozownikiem - całkowicie pusty półmisek może stać do godziny zanim się ktoś obudzi, a na koniec można usłyszeć że gości którzy tyle żarli to pierwszy raz widzieli.
Amadeusz Osobiście odradzam.
Nie sugerować się kilkoma dobrymi opiniami bo ja też taką miałem i się zawiodłem.
radzę się dobrze zastanowić wszystko spisywać na kartce i podpisać dokładną umowę żeby się nie objadać smakiem półpełnych półmisków i płacić za puste miejsca.
- obsługa tak spała że rodzice młodych obiad dostali po interwencji w kuchni;
- pokoje gości nie ogrzane spali w płaszczach dobrze, że byli po kilku kielichach;
- nie licz że zapłacisz dobrze to się stoły będą uginały goście dokarmiani dozownikiem - całkowicie pusty półmisek może stać do godziny zanim się ktoś obudzi, a na koniec można usłyszeć że gości którzy tyle żarli to pierwszy raz widzieli.
POLECAM SALE "OPUS" W WEJHEROWIE,MIAŁAM TAM SWOJE WESELE I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA
odradzam sale Rubin! Może sala i ładna ale obsługa beznadziejna!!!!
Jeśli ktoś chce zorganizować wesele w "Rubinie" w Wejherowie, to zdecydowanie odradzam! Kierowniczka naciąga swoich klientów. Ludzie! Organizujcie wesela wszędzie, tylko nie w Rubinie! Naprawdę nie warto tam iść!
zgadzam sie z tym no i naj lepiej wziąć ze sobą jakiś prowiant bo jest tam nie smacznie no i mało "Restałracja RUBIN "

Gdzie w Wejherowie wesele ? - Nie w RUBINIE

@UP
Zgadzam sie z wypowiedziami wyzej! RUBIN dobrze sie prezentuje, ale jak to mowi przyslowie nie kupuj kota w worku. No i potrawy... tak duzo, ze kazdy 2kg przytył -_-'
Wiem, że skromność to dobra cecha, ale bez przesady.

-:STOP GŁODZENIU:-
To tak

Jaka restauracja w Wejherowie , od razu pierwsze myśl to Restauracja Relax , byłem na kilku weselach i byłem bardzo zadowolony z jedzenie !
Obsługa bardzo miła , pamiętam że potrzebowałem redbulla do alkocholu a to że pod restauracją był sklep to moja proźba została błyskawicznie wykonana .

To w sklali

Jedzenie 5/5
Wygląd 4/5
Obsługa 5/5

To jest moja opinia , każdemu polecam tą restauracje .
Pani Kierownik jest bardzo miłą osobą .

aaaaa zapomniałbym adres strony http://restauracja-relax.pl

Także oceniajcie sami :)

wesele dla 30 osob w Wejherowie

jakie sale, restauracje polecacie dla tak malej liczby gosci ?
zgadzam się w 100% wszędzie ale nie w Rubinie
Witam dziwię się komentarzom dotyczącym "Rubinu". Byłam niejednokrotnym gościem w tej knajpie na 2 weselach i imprezie rodzinnej( pażdziernik 2006 , lipiec 2007 i paździrnik 2008)... nie mam żadnych zastrzeżeń . Jedzenie było pyszne a przede wszystkim świeże mniej więcej co godzinę był jakiś posiłek, obsługa szybko uwijała się z robotą i to z uśmiechem na twarzy :) sala ładna ,czysta i schludna z różnorodnymi dekoracjami.Z tego co mówiła mi osoba robiąca tam wesele kierownicza jest bardzo otwarta i konkretna . Klimat znakomity cóż więcej pisać POLECAM GORĄCO:)
do góry