Widok

Gdzie w Wejherowie wesele ???

Cześć.
My dopiero za rok planujemy ślub ale już teraz trzeba rezerwować salę - szok! Mam do Was pytanko gdzie w Wejherowie lub niedalekiej okolicy można wyprawić niezapomniane wesele? Dziekuję za propozycję. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli wesele ma być w okresie lata to ze względu na świetnie działającą klimatyzację polecam Atlantic

Podciągam do góry.
Ja polecam sale weselną w Robakowie (to kawałek za Luzinem) byłam na weselu koleżanki i tak mi się spodobało, że też tam będę miała wesele. Cena w miare przystępna a sala ładna. Pozdrawiam
Ja tam byłam zobaczyć ale zapach mnie zdecydowanie odraził. Niedaleko tej sali jest stadnina koni i troszke za bardzo "pachnie" zwierzątkami. Może trafiłam akurat na bardziej wietrzny dzień ale ryzykowac nie będe. Z tego co wiem to tam trzeba samemu wszystko zorganizować?
Pozdr.
A byłeś tam Waldku na weselu?Jakie jedzonko serwują, znaczy się czy jest smaczne?Jak obsługa, czy jest miła? Dziękuje za odp. i pozdrawiam.
JEŻELI CHODZI O ROBAKOWO TO TEGO SMRODU NIE CZUC PODCZAS ZABAWY A WESELA SA NAPRAWDE SUPER,CI PANSTWO KTORZY TO ORGANIZUJA SA NAPARWDE BARDZO MILI,MY BEDZIEMY MIELI W ATLANTIKU ALE DECYZJA BYLA TRUDNA -JEDYNYM PLUSEM TEJ SALI JEST TO ŻE NAPRAWDĘ JEST TAM BARDZO ŁADNIE.JEDZENIE PONOĆ TEŻ BARDZO DOBRE.POZDRAWIAMY:)
Cześć Wandzia!

Czy mogłabyś mi podać jakieś namiary na salę weselną w Robakowie? Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Kamila
Cześć! Mieliśmy wesele w tym roku w sierpniu w wejherowskim hotelu BLIZA. Z zewnątrz budynek wygląda nieciekawie, ale sala w środku jest ładna, super ją dekorują, jedzenie pyszne i jest go naprawdę dużo.
Czesc!Tez jestem z Wejherowa i wyprawiamy wesele w sali bankietowej Rubin (na Asnyka). Ładna sala, pyszne jedzonko, przystepne ceny i bardzo miła właścicielka. Naprawde polecam!
przeraszam że tak późno piszę a oto są namiary p. Słowy 504776931.Pozdrawiam
Hejka
ja właśnie też myślę o Atlantiku. Podoba mi się sala i oferta jest dosyć korzystna. Ale czy Twoim zdaniem sala nie jest za duża na 60 osób? U Was ile będzie jeśli mogę spytać?
Ja proponuję Szemud nowiusieńka sala, gustownie urządzona, klimatyzowana, kuchnie nowocześnie urządzona, jak narazie były tam dopiero Andrzejki a teraz Sylwester sie odbędzie..jakby co słuzę namiarami na właścicieli..

to ja Czardasz w Luzinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja polecam sale w Bolszewie jak się jedzie na Orle, naprawdę rewelacja.
A ja słyszałam, że w Kodze są bardzo udane wesela. Mają tam bardzo dobrą kuchnię i przystępne stawki. Czasem wpadamy tam na obiad, gdy jesteśmy na trasie na Półwysep i jedzenie mi smakuje.
Miałam wesele w Kodze we wrześniu 2005. Było dużo jedzonka za przystępną cenę (Płaciliśmy poniżej 100 zł za osobę). Sporo zabraliśmy jeszcze potem do domu.Gościom smakowało a obsługa bez zastrzeżeń. Podobał mi się też wystrój sali. Sprawia takie ciepłe wrażenie. Właścicielka zna się na sprawach organizacyjnych, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i potrafi doradzić. Nie musiałam się niczym martwić, tylko dostarczeniem na czas ciast, owoców i napojów. Koga nadaje się na wesela dla czterdziestu kilku osób, nie większe. My mieliśmy właśnie tyle gości i to jest moim zdaniem max. To jest lokal na kameralne imprezy, dla ludzi, którzy nie chcą zbytnio nadszarpnąć swojej kieszeni a jednak w miły sposób uczcić dzień swojego ślubu.
Hej Olka!
Mam pytanko czy możesz mi podać namiary na właścicielkę Rubinu tzn.najlepiej nr telefonu. Byłam tam dzisiaj i niestety nikogo nie było. Nie chcę jechać w ciemno, wolałabym się umówić. Z góry dzieki
proponuję Czardasza w Luzinie , www.czardasz.pl
wszystko dpoiete na "ostatni guzik"
pozdrawiam !!!
Hahahaha- Koga???? Ostatnio gdy tam byłam musiałam wycierać z talerzy kurz przed nałożeniem na nich jedzenia:-((( To chyba jedyna restauracja w Wejherowie która nie ma zmywarki co widać zresztą po sztućcach - takich niedomytych w życiu nie widziałam!!! Nie polecam!!! Chyba że ktoś chce się najeść wstydu przed gośćmi
do góry