Widok
JEŻELI CHODZI O ROBAKOWO TO TEGO SMRODU NIE CZUC PODCZAS ZABAWY A WESELA SA NAPRAWDE SUPER,CI PANSTWO KTORZY TO ORGANIZUJA SA NAPARWDE BARDZO MILI,MY BEDZIEMY MIELI W ATLANTIKU ALE DECYZJA BYLA TRUDNA -JEDYNYM PLUSEM TEJ SALI JEST TO ŻE NAPRAWDĘ JEST TAM BARDZO ŁADNIE.JEDZENIE PONOĆ TEŻ BARDZO DOBRE.POZDRAWIAMY:)
Miałam wesele w Kodze we wrześniu 2005. Było dużo jedzonka za przystępną cenę (Płaciliśmy poniżej 100 zł za osobę). Sporo zabraliśmy jeszcze potem do domu.Gościom smakowało a obsługa bez zastrzeżeń. Podobał mi się też wystrój sali. Sprawia takie ciepłe wrażenie. Właścicielka zna się na sprawach organizacyjnych, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i potrafi doradzić. Nie musiałam się niczym martwić, tylko dostarczeniem na czas ciast, owoców i napojów. Koga nadaje się na wesela dla czterdziestu kilku osób, nie większe. My mieliśmy właśnie tyle gości i to jest moim zdaniem max. To jest lokal na kameralne imprezy, dla ludzi, którzy nie chcą zbytnio nadszarpnąć swojej kieszeni a jednak w miły sposób uczcić dzień swojego ślubu.
Hahahaha- Koga???? Ostatnio gdy tam byłam musiałam wycierać z talerzy kurz przed nałożeniem na nich jedzenia:-((( To chyba jedyna restauracja w Wejherowie która nie ma zmywarki co widać zresztą po sztućcach - takich niedomytych w życiu nie widziałam!!! Nie polecam!!! Chyba że ktoś chce się najeść wstydu przed gośćmi