Widok

Gdzie w Wejherowie wesele ???

Cześć.
My dopiero za rok planujemy ślub ale już teraz trzeba rezerwować salę - szok! Mam do Was pytanko gdzie w Wejherowie lub niedalekiej okolicy można wyprawić niezapomniane wesele? Dziekuję za propozycję. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś wie czy ta sale jeszcze można wynająć?
polecamy sale rubin w wejherowie smiechowie.jest smacznie czysto i mila obsluga.jedzonko tez smaczne i pod dostatkiem
bardzo polecamy smacznie i wesole u nich weseliska
Serdecznie zapraszamy na PONOWNE OTWARCIE Restauracji Koga w której oprócz wyśmienitych dań kuchni litewskiej i polskiej zasmakują Państwo kuchni WŁOSKIEJ.To doskonałe miejsce, aby porozmawiać we dwoje, wybrać się na niedzielny obiad a także profesjonalnie zorganizować eleganckie imprezy okolicznościowe typu wesela, komunie, przyjęcia imieninowo urodzinowe czy stypy. Kompleksowo organizujemy szkolenia, konferencje i spotkania biznesowe.
Podążając za potrzebami naszych klientów proponujemy usługi Cateringowe na najwyższym poziomie.zapraszamy juz za kilka dni na http://www.restauracjakoga.pl
a ile kosztuje wynajęcie Ambasadora, tam jest już z kucharkami czy bez; jeśli neta26 wie coś to poproszę o inf.
A GDYB BYŁ POTRZEBNY ZESPÓŁ NA WESELISKO LUB INNE IMPREZKI
TO JESTESMY POD 505806271 Z WEJHEROWA

POZDRAWIAM
Witaj.
Jeśli jeszcze nie znalazłeś salki na weselisko to polecam wraz z małżonka zresztą świeżoi szczęśliwie poślubioną właśnie na sali bankietowej w Wejherowie tzn RUBIN !!!!!!! te ! coś powinny ci powiedzieć! Samo przyjecie organizacja konsumpcja jak i cała oprawa powiem po prostu wiedzą co robić żebyśmy pamiętali tą noc! Bo była niezapomniana Dziekujemy i pozdrawiamy oczywiście polecamy!!!
Dziewczyny nową sale Ambasador p. Pasternak w Bolszewie kolo Wejherowa ja mam tam wesele w październiku i sala jest naprawdę super
witam
oto kilka dekoracji sali weselnej zapraszamy na zdjęciach daął głównie sale opus gdyz najwięcej wąr\tków jest o tej sali :)
zapraszam

image image imageimageimageimageimageimageimage
Hej, ja miałem wesel w Atlanticu w 2005 roku na 45 osób - podejrzewam, że zmieściłoby się tam conajmniej jeszcze raz tyle. Ze względu na to, iż bylismy z małżonką zdani sami na siebie z organizacją wesela muszę przyznać, że Pan Bolek, który wtedy był tam szefem kuchni bardzo dużo nam pomógł. Oczywiście wszystko było super. Zdecydowalismy sie na Atlantic ponieważ min. można tam wynając pokoje, a mieliśmy również gości przyjezdnych. Cenne uwagi oraz pokierowanie nas przed, w trakcie i po weselu (organizacyjnie) były bardzo cenne. Najważniejsze cechy to niedrogo, solidnie, smacznie, dużo, ładnie, atrakcyjnie i miło. Oczywiście ciasta, napoje i alkohol stał po mojej stronie. Zdałem się na obsługę min. w kwestii podawania alkoholu - wszystko było idealnie. Wręcz na oczepinach moja kuzynka w jednym z konkursów wygrała ćwiartkę wódki. Na poprawinach tę wygraną przez kuzynkę butelkę wręczono mi z informacją, iż Pani która ją wygrała prawdopodobie o niej zapomniała - byłem w szoku. Panowali nad wszystkim. Może przedstawiona przezemnie sytuacja jest prozaiczna, ale świadczy o uczciwości. Podobnych sytuacji mógłbym wymienić kilka. Polecam Atlantic w 100%.
Faktycznie dopiero teraz zauważyłam że jedna osoba sama z sobą rozmawia :) i odpowiada na swoje wczesniejsze wpisy, bo wszystkie wychdzą z tego samego komputera 83.238.46
hej równeiz miałam wesele na sali opus i tez miaąłm pokój gratis sprządanie mnie nie interesowalo wszystko zapewniali właściciele może poprzednicza pomylila sale a co do ceny to przeciez podpisując umowe co najmnie rok wceśniej napewno znała cene to czemu się zgodziła :)
mi sala bardzo się podobała a cena jest ok gdyz nie martwięc się już sprzątaniem i jakimiśc dziwnymi opłatami takimi jak prad śmieci itp.
Miałam wesele w sali OPUS we wrrześniu 2009 i jestem bardzo zadowolona w przeciwieństwie do poprzedniczek, a nie sądzę aby przez miesiąc tak wiele się tam zmieniło :)Pokój dla nowożeńców dostałam GRATIS, nie musiałam płacic za prąd i wodę, nie wspominając o środkach czystości, bo w cenę wynajmu wliczone jest sprzatanie sali więc nie rozumiem wręcz komentarzy poprzedniczek. To ludzie tworzą atmosferę na weselu :)
a ja polecam sale szrot w goscicinie...naprawde super.....wszytsko bylo super...goscie i my bylismy bardzo zadowoleni, jedzenie pyszne i bardzo duzo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ehh widze ze osoba o IP83.238.46.* (~Kasia, ~Ewa, ~ *****) dalej nie odpuszcza i wyraźnie ma rozdwojenie ( a własciwie " potrójna :P) osobowosci buahhahahha

Byłam w Rubinie na weselu i nie polecam. Obsługa nie za sympatyczna podawali wszystko z łaską a o jedzeniu nic nie wspomnę. Jak przyszłam do domu to byłam głodna jak wilk.Może sala i jest ładna ale to nie wszystko. Osobiscie nie zrobiłabym tam wesela. Takie jest moje zdanie
Witam dziwię się komentarzom dotyczącym "Rubinu". Byłam niejednokrotnym gościem w tej knajpie na 2 weselach i imprezie rodzinnej( pażdziernik 2006 , lipiec 2007 i paździrnik 2008)... nie mam żadnych zastrzeżeń . Jedzenie było pyszne a przede wszystkim świeże mniej więcej co godzinę był jakiś posiłek, obsługa szybko uwijała się z robotą i to z uśmiechem na twarzy :) sala ładna ,czysta i schludna z różnorodnymi dekoracjami.Z tego co mówiła mi osoba robiąca tam wesele kierownicza jest bardzo otwarta i konkretna . Klimat znakomity cóż więcej pisać POLECAM GORĄCO:)
zgadzam się w 100% wszędzie ale nie w Rubinie

wesele dla 30 osob w Wejherowie

jakie sale, restauracje polecacie dla tak malej liczby gosci ?
To tak

Jaka restauracja w Wejherowie , od razu pierwsze myśl to Restauracja Relax , byłem na kilku weselach i byłem bardzo zadowolony z jedzenie !
Obsługa bardzo miła , pamiętam że potrzebowałem redbulla do alkocholu a to że pod restauracją był sklep to moja proźba została błyskawicznie wykonana .

To w sklali

Jedzenie 5/5
Wygląd 4/5
Obsługa 5/5

To jest moja opinia , każdemu polecam tą restauracje .
Pani Kierownik jest bardzo miłą osobą .

aaaaa zapomniałbym adres strony http://restauracja-relax.pl

Także oceniajcie sami :)

do góry