Widok
w makro masz cene z koncesja i bez,tanio ma biedronka i netto,najlepiej wyczaic jakas promocje to i sok do flaszki dojdzie:),ja osobiscie wódki nie pijam wiec nie polece,ale tam gdzie bywałem na weselach i na swoim takze zawsze było piwo dla piwoszy i wino dla kobiet wiec moze rozwaz takze te trunki
Ja mam ślub w lipcu i już kupiłem 60 butelek luksusowej ( 15 zł od znajomego z hurtowni )na 60 osób , chcę też kupić dwa kartony wina - półwytrawne i półsłodkie . Jeśli chodzi o ceny to najtaniej jest lLIDLU I BIEDRONCE - MAKRO I TESKO NAJDROŻEJ -NIE POLECM . Pamiętajcie aby mieć parę butelek najgorszej wódki na bramy , bo szkoda tej lepszej ( krajowa lub starogardzka ) , tylko oklejcie ją nalepkami że weselna - DOBRY SPRAWDZONY SPOSÓB POLECAM - MOI ZNAJOMI MÓWIĄ ŻE SPRAWDZIŁ SIE W 100 %
walerka w hurtowniach np.w żywcu tylko trzeba miec jeszcze nalewak,chyba ze kupisz kilka beczek po 5 l w marketach,my na naszym weselu mielismy takie rury długie na dole z kranikiem,piwko schodziło tak szybko ze nie zdarzyło sie ocieplic ani rozgazowac:),zawsze tez mozesz sie dogadac z włascicielem sali jesli ma nalewak nie powinien robic problemow z podpieciem swojej beczki
my z kartką i długopisem przy okazji zakupów odwiedziliśmy wszystkie hipermarkety.
w tesco najdrożej, w auchan bardzo korzystnie.
chyba że w selgrosie wejdzie promocja to nawet po dodaniu koncesji jest dobra cena.
wino kupiliśmy w tesco ponieważ była promocja i jeszcze wskoczył nam rabat za ilość:)
ale ogólnie jak już pisałam jest to drogi sklep
w tesco najdrożej, w auchan bardzo korzystnie.
chyba że w selgrosie wejdzie promocja to nawet po dodaniu koncesji jest dobra cena.
wino kupiliśmy w tesco ponieważ była promocja i jeszcze wskoczył nam rabat za ilość:)
ale ogólnie jak już pisałam jest to drogi sklep
sprawdzcie na wina-szampany-koniaki.pl, na stronie maja tylko wina i szampany, ale w ofercie, rowniez wodki, mozna z nimi dogadac sie co do ceny, wina francuskie od 17 do 25 zlotych, szampany od 30, nie wiem czy udalo mi sie trafic, ale byly dobre, wodki kupowalem 200 butelek, dali mi dobra cene, dzialaja dosc szybko