Widok

Gdzie w trojmiescie sa najtansze hurtownie z alkoholem?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co czytalam w innych watkach, to dziewczyny pisaly, ze najtaniej wychodzi w hipermarketach, zeby pojezdzic i posparwdzac ceny np. w tesco, selgros, makro itp.
image
image
W hurtowni raczej alkoholu nie kupisz nie mając koncesji. ;)
Tak jak pisze alutka_69 najlepiej śledzić promocje w marketach i zdecydować się na możliwie najlepszą. :)
[url]www.slubnefotki.pl[/url]
image
polecam tesco albo jak poprzednicy supermarkety ! :)
image
image
image
Sprzedam suknię CAROLINE z Marietty rozmiar 42 wraz z bolerkiem i welonem !
a jaka wódke polecacie?
w makro masz cene z koncesja i bez,tanio ma biedronka i netto,najlepiej wyczaic jakas promocje to i sok do flaszki dojdzie:),ja osobiscie wódki nie pijam wiec nie polece,ale tam gdzie bywałem na weselach i na swoim takze zawsze było piwo dla piwoszy i wino dla kobiet wiec moze rozwaz takze te trunki
z tego co zauwazylam, to czesto na weselach pojawiaja sie takie wodki: smirnoff, bols, luksusowa, palacowa, a z tych tanszych, to sobieski i absolwent, wiec w sumie to chyba nie ma roznicy, jaka wodke wybierzesz, tak czy siak pic beda :)
image
image
zgadzam się nie będą zwracać jaką piją :) ja będę miała absolwenta tylko dobrze schłodzę przed wino dla pań i piwo dla piwoszy
my dzisiaj kopiliśmy Maximusa 0,5 l w hurtowni Janus w Nowym Porcie. 72 szt po 21,15zl i otrzymaliśmy 4 butelki gratis :):):). Pani w hurtowni mila i doradziła żeby zrobić zakupy przed sierpniem ,bo wówczas cena akcyzy wzrośnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam ślub w lipcu i już kupiłem 60 butelek luksusowej ( 15 zł od znajomego z hurtowni )na 60 osób , chcę też kupić dwa kartony wina - półwytrawne i półsłodkie . Jeśli chodzi o ceny to najtaniej jest lLIDLU I BIEDRONCE - MAKRO I TESKO NAJDROŻEJ -NIE POLECM . Pamiętajcie aby mieć parę butelek najgorszej wódki na bramy , bo szkoda tej lepszej ( krajowa lub starogardzka ) , tylko oklejcie ją nalepkami że weselna - DOBRY SPRAWDZONY SPOSÓB POLECAM - MOI ZNAJOMI MÓWIĄ ŻE SPRAWDZIŁ SIE W 100 %
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie mozna kupic piwo w beczkach?
image

image
walerka w hurtowniach np.w żywcu tylko trzeba miec jeszcze nalewak,chyba ze kupisz kilka beczek po 5 l w marketach,my na naszym weselu mielismy takie rury długie na dole z kranikiem,piwko schodziło tak szybko ze nie zdarzyło sie ocieplic ani rozgazowac:),zawsze tez mozesz sie dogadac z włascicielem sali jesli ma nalewak nie powinien robic problemow z podpieciem swojej beczki
nalewak ma restauracja i nie robi problemu tylko to co znalazlam to tylko jedna hurtownia w trojmiescie (ta kolo makro) i cena za litr jest porownywalna z butelkami a myslalam ze to bedzie taniej.
image

image
no niestety w beczce taniej nie wychodzi,pozatym butelkowe czesto jest w promocjach a beczki niebardzo,ostatnio specjal w kauflandzie po jakies 1,80 zł,taniej niz w makro na koncesje
my kupiliśmy w hurtowni w Otominie, 280 x 0,5 l. wyborowej po 16zł, ale to było po znajomości i jeszcze w 2008 r.
imageimage
do Wojtka i Anii- a czy mozna by prosić jakiś kontakt do znajomego. Również bysmy kupili Luksusowa po 15zł. Wesele mamy w pazdzierniku ale po takiej cenie byśmy wzieli nawet dzisiaj.
pozdrawiam
do syla 802 : My również załatwialiśmy po znajomości ale mogę się jutro dowiedzieć jaki kontakt i jutro się odezwę - a ile butelek
no witam: ok. 100 butelek bedziemy brali. Bede wdzieczna za kontakt:) :tobi1@wp.pl
pozdrawiam
moje drogie jezeli was bym mogla prosic rowniez o ta luksusowa po 15 zl wesele mamy 18stego a nas znajomy nagle nie odbiera telefonu..
niestety Ania i Wojtek sięnie odezwali więcej:(moze zapomnieli...
Pozdrawiam
tu ania i wojtek
niestety ten koleś co kupiliśmy u niego wódkę wyjechał za granicę i wraca za miesiąc.
mój narzeczony powiedział, że napisał wtedy na podany przez Sylę mail :)
pozdrawiam :)
image
ale ja nic nie dostałam:( no trudno....- to moze uda sie skontaktować z kolega jak przyjedzie:)

Pozdrawiam
słuchajcie a znacie jakieś hurtownie w okolicach Wejherowa??
my z kartką i długopisem przy okazji zakupów odwiedziliśmy wszystkie hipermarkety.
w tesco najdrożej, w auchan bardzo korzystnie.
chyba że w selgrosie wejdzie promocja to nawet po dodaniu koncesji jest dobra cena.

wino kupiliśmy w tesco ponieważ była promocja i jeszcze wskoczył nam rabat za ilość:)
ale ogólnie jak już pisałam jest to drogi sklep

a sprawdzaliscie w Polmosach? Na jednej ze stron Polmosu jest napisane, ze od 75 butelek juz mozna z nimi rozmawiac-ze przedstawiciel handlowy wskaze najblizsze miejsce zakupu. Moze w ten sposob sprobujcie. Ja juz wyczailam,ze Luksusowa robi Zielona Gora i zamierzam do nich zadzwonic.
Pewnie już nieaktulane ale w STAROGARDZIE Gdańskim przecież jest jedna z największych gorzelni w Polsce to po co dzwonić gdzieś daleko, a transport to co?

I w Starogardzie nie robią tylko starogardzkiej
hej ja mam bolsa i luksusowa 0.7 za 20 zł
jeśli jesteś zainteresowana to odezwij sie na maila nmartirosyan@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

sprawdzcie na wina-szampany-koniaki.pl, na stronie maja tylko wina i szampany, ale w ofercie, rowniez wodki, mozna z nimi dogadac sie co do ceny, wina francuskie od 17 do 25 zlotych, szampany od 30, nie wiem czy udalo mi sie trafic, ale byly dobre, wodki kupowalem 200 butelek, dali mi dobra cene, dzialaja dosc szybko

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry