Widok
Może Hotel Venus w Łapinie? Stonę www maja kiepską, ale samo miejsce na wesele nawet fajne - noclegów dużo w hotelu i domkach w ośrodku.
Witam!
Mamy do odstąpienia salę weselną w Gdyni Kolibkach/Sopot Kamienny Potok (ośrodek Natura Tour). Termin 19.09.2009r. Ośrodek jest pięknie położony w lesie, jednocześnie znajduje się w centrum trójmiasta na styku Sopotu i Gdyni (w okolicy Adventure Park). Ceny przystępne, w ofercie również baza noclegowa w drewnianych, dobrze wyposażonych domkach. Do wyboru są dwie sale weselne, mniejsza do 70 osób, większa na ponad 100 osób.
Dodatkowo w ww. terminie mamy do odstąpienia zespół Tequilla.
Zainteresowane osoby prosimy o kontakt
Rafał i Ala
tel. 0506 250552
tel. 0692 583150
ps. zrezygnowaliśmy z wesela na rzecz podróży poślubnej
Mamy do odstąpienia salę weselną w Gdyni Kolibkach/Sopot Kamienny Potok (ośrodek Natura Tour). Termin 19.09.2009r. Ośrodek jest pięknie położony w lesie, jednocześnie znajduje się w centrum trójmiasta na styku Sopotu i Gdyni (w okolicy Adventure Park). Ceny przystępne, w ofercie również baza noclegowa w drewnianych, dobrze wyposażonych domkach. Do wyboru są dwie sale weselne, mniejsza do 70 osób, większa na ponad 100 osób.
Rafał i Ala
tel. 0506 250552
tel. 0692 583150
Witam!
Mamy do odstąpienia salę weselną w Gdyni Kolibkach/Sopot Kamienny Potok (ośrodek Natura Tour). Termin 19.09.2009r. Ośrodek jest pięknie położony w lesie, jednocześnie znajduje się w centrum trójmiasta na styku Sopotu i Gdyni (w okolicy Adventure Park). Ceny przystępne, w ofercie również baza noclegowa w dobrze wyposażonych domkach. Do wyboru są dwie sale weselne, mniejsza do 70 osób, większa na ponad 100 osób.
Rafał i Ala
tel. 0506 250552
tel. 0692 583150
Mamy do odstąpienia salę weselną w Gdyni Kolibkach/Sopot Kamienny Potok (ośrodek Natura Tour). Termin 19.09.2009r. Ośrodek jest pięknie położony w lesie, jednocześnie znajduje się w centrum trójmiasta na styku Sopotu i Gdyni (w okolicy Adventure Park). Ceny przystępne, w ofercie również baza noclegowa w dobrze wyposażonych domkach. Do wyboru są dwie sale weselne, mniejsza do 70 osób, większa na ponad 100 osób.
Rafał i Ala
tel. 0506 250552
tel. 0692 583150
ja gorąco polecam "dworek oleńka" w tuchomie 2 km od chwaszczyna bardzo duża sala i mnustwo pokoi dla gości, może nie są one piękne ale w bardzo przystępnej cenie... ja miałam tam ślub tydzień temu i jestem bardzo zadowolona, sala bardzo duża, jedzenia mnustwo, obsługa wzorowa.... bardzooooo polecam:)
ja polecam skorzystanie z firmy, któa kompleksowo organizuje wesele. Jest spory wybór takich firm. Ja korzystałam z tkiej firmy - "Annacarol". Wszystko mi załatwili, wiedzą gdzie sąwolne terminy. Jeśli chodzi o miejsce to znaleźli kilka propozycji, z których mogłam wybrać takie jakie mi pasowało. Nie trzeba we własnym zakrsie dzwonić i sprawdzać terminów. Koszty generalnie nie są duże - bo mają rabaty, które szły na moje konto. Ja miałam wesele w Faltomie. Było super!!!!
~olusia
2010-02-20 16:38
89.75.110.*
Re: miejsce na wesele - pomozcie!!!
cześc,
ja polecam hotel Qubus. Tam milelismy :) ale podobała mi się też sala w kębłowie - mają dużo dobrych opinii na forach. ja korzystałam z firmy, która zorganizowała mi w całości wesele i wszystkie atrakcje (firma annacarol). Nie wychodzi to drożej, bo mieli rabaty, któe szły na moje konto. i duzo fajnych pomysłów na atrakcje - super!!!naprawdę to też duża pomoc! - zwłaszcza jak się pracuję. Bo przygotowania to niesamowicie duzo roboty.
ALE AUTOREKLAMA! KOLEJNA ŚCIEMA! WSTYDU NIE MACIE!
2010-02-20 16:38
89.75.110.*
Re: miejsce na wesele - pomozcie!!!
cześc,
ja polecam hotel Qubus. Tam milelismy :) ale podobała mi się też sala w kębłowie - mają dużo dobrych opinii na forach. ja korzystałam z firmy, która zorganizowała mi w całości wesele i wszystkie atrakcje (firma annacarol). Nie wychodzi to drożej, bo mieli rabaty, któe szły na moje konto. i duzo fajnych pomysłów na atrakcje - super!!!naprawdę to też duża pomoc! - zwłaszcza jak się pracuję. Bo przygotowania to niesamowicie duzo roboty.
ALE AUTOREKLAMA! KOLEJNA ŚCIEMA! WSTYDU NIE MACIE!
na tyle osób, to wesele można zrobić w Hotelu Haffner, Sheraton, Grand Hotel. Info o nich znajdziesz na stronie http://www.SopotNocleg.com.pl
Hotel Otomin!!
Ja polecam Hotel Otomin w otominie. My sami bedziemy miec wesele a wczesniej mieli nasi znajomi. Bardzo duza sala do tanczenia i do siedzeniea z wyjsciem na taras z ktorego widac jezioro. Pokoje dla gosci bardzo ladne w bardzo dobrej cenie, My placimy pi 50 zl ale skoro byscie wzieli wszystkie to mysle ze wam opuszcza jeszcze wiecej.
Poilecam
Poilecam
Ja też gorąco polecam Hotel Otomin. Rzeczywiście jest problem z salą na 120 osób a noclegi na tyle osób granićzą z cudem. My mielismy też ten problem ale na szczęście udało nam się znalźć Hotel Otomin. SUper!!! Robimy wesele w 2011... Sprobujcie ale nie jestem pewna czy nmają jezcze wolne miejsca...
Powodzenia
Powodzenia