Widok

Gdzie wybielić zęby ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Znacie jakiś dobry i tani gabinet dentystyczny gdzie można wybielić zęby , albo gdzie i co kupić żeby wybielić w domu ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez mam takie od dentysty i jestem zadolowona ,na allegro bym nie kupowala bo bym sie bala ze to jakas tandeta poza tym tam nie na tych nakladek wiec jak to nalozysz a z doswiadczenia wiem ze nakladki musza byc dokladnie uksztaltowane przy dziaslach zeby plyn nie wyplywal i nie draznily dziasla bo zdazylo mi sie przeholowac i nalozyc za duzo!
ja, kupiłam z apteki stomatologiczny zel i jestem bardzo zadowolna... raczej nie wydałabym ok 500 zł na wybielenie, no chyba ze nie wiadomo jak bardzo miała bym zółte zęby... w zupełności wystarczył mi żel kupiony w aptece i polecam go kazdemu....

a jesli chodzi o szkodliwosc to kazdy rodzaj jest szkodliwy - ten z apteki czy ten u stomatologa - opinia mojej Pani Dentystki...

No jezeli masz plomby na przodzie zebow to sie nie wybiela na bank.Al to zalezy tez ile sie odcieni twoje zeby wybiela bo to zalezy od zeba,jednym 10 odcieni a innemu 5.Ja w kazdym razie nic nie musialam wymieniac.A szyny najlepiej u protetyka zrobic zeby dokladnie do twoich zebow pasowaly.Takie kupione co sobie sama wyciskasz probowalam wczesniej z zestawu wybielajacego ze sklepu i sa beznadziejne.
a czy któraś wybielała zęby z plombami ?

stomatolog mi powiedział ze plomby się nie wybielą i jak sie zdecyduje wybielać w gabinecie to będzie trzeba wymienic plomby na jaśniejsze
Znalazłam na allegro ten żel Opalescence + wkładki - tylko są różne stężenia do wyboru - 35%, 20%, 15%, 10% - Jakie wybrać i na ile te produkty z allegro są takie same jak u stomatologa ? Czy ktoś kupował to z allegro ??
No zel tez dokladnie ten sam mialam.Problem w tym ze mieszkam w uk wiec nie mialam jak isc znowu.No ale jak przyjade to sie przejde i poprosze o ten zel bo mi jeszcze zostalo troche tych zastrzykow do wybielania.
opalescence to oczywiscie ten do wybielania a ten co mi dal zeby nie bolalo to tez taki zel w malutkiej plastikowej buteleczce ze sztyftem ale nie mam juz tego wiec ci nie powiem jak sie nazywa :-( otworzyl to w gabinecie i reszte dal mi do domu zrobilam jeszcze raz i bylo juz normalnie! a ta piana to taka jak pianka do wlosow tyle ze truskawkowa!!!!!
zel nazywa sie opalescence a pianka nie wiem jak sie nazywa bo zrobil mi w gabinecie i bylo ok .powiedzial ze gdyby dalej bolalo to mam przyjsc jeszcze raz ! nic za to nie placilam!

Podaje nr do gabinetu w gdyni 58 662 20 87 dr sibora
naprawde polecam
Antiqua powiedz mi jak sie ta pasta i pianka nazywa co ci dal dentysta na bolace zeby.Ja tez sobie zel kupilam na wybielanie od dentysty pred slubem i fakt dziala,ale zeby mnie tak strasznie bolaly ze bylam w stanie zrobic to tylko raz na tydzien i jeszcze go nie wykonczylam bo mnie ciarki przechodza jak pomysle o bolu po.
ja polecam tylko wybielanie specjalnymi nakladkami i zelem .zaklada sie to na 4 dni po 4 godziny.przerobilam wszystkie mozliwe opcje i tylko ta daje najlepszy i najdluzszy efekt poza tym mozna po czasie dokupic zel .Ja robilam w gdyni placilam 500zl .pierwszego dnia po wybielaniu bolaly mnie troche zeby ale bylam na kontroli i dokor dal mi specjalna piane i zel i wszystko ustapilo. dziewczyny oplaca sie zainwestowac a nie pakowac kase w jakies pseudo wybielacze a potem cierpiec bo czasem zeby okropnie bola!!

Jakby ktoras byla zainteresowana to podam namiary na mojego dentyste bo jestem bardzo zadowolona z jego pracy nie tylko jesli chodzi o wybielanie!!!!!!!!!!
:) tez miałam z tym problem...:) szkoda mi było kasy na gabinet.... wiec poszłam do alfy centrum i tam jest apteka... i sobie kupiłam...BIAŁA PERŁA WHITE EXPERT, stomatologiczny żel wybieający koszt teg ok 52 zł ale na długo starcza i efekty po tygodniu juz widziałam - jest super:)

wiem to niszczy zeby, ale jak kazde wybielenie,uzywam to już miesiac czasu i naprawde jestem zadowolona,

są jeszcze w tej aptece np pasty wybieajace ale ich nie uzywałam.

pozdrawiam,

do góry