Widok

Gdzie wypełnić zmarszczki

Chodzi mi tutaj o zmarszczki przy ustach i marionetki. Mam sklonnosci po mamie i dosć szybko mi sie zrobily ;/Gdzie w Gdansku mozna to zrobic ? Ewentualnie Gdynia sopot tez wchodza w gre ale gdansk bylby dla mniej najwygodniejszy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W kwestii zakupu botoksu możecie zajrzeć do DOZ, mają bardzo dużą dostępność preparatów i atrakcyjne ceny. U nich możecie zamówić botoks internetowo i odebrać w aptece stacjonarnej.

Tylko wspomnę, że botoks jest lekiem na receptę i w Polsce dostępny jest wyłącznie do zastosowań medycznych pod nadzorem lekarza. Nie jest możliwe legalne zamówienie botoksu przez internet do odbioru w aptece.

Na zmarszczki dobrze pomaga naturalny olejek Busajna, super je wygładza, ma w pełni naturalny skład Wygładza, nawilża, ujedrnia skóre. Polecam

Inne tematy z forum Moda i uroda

Kto zapuszcza włosy? :) (30 odpowiedzi)

Zabrałam się za zapuszczanie włosów - od lat miała krótkie, bardzo. Obecnie mija mi 4 miesiąc, są...

Botoks czy mezoterapia na pierwsze zmarszczki mimiczne (38 odpowiedzi)

Mam 29 lat. Sucha skóra . Zauważyłam już u siebie pierwsze zmarszczi ( chociaż widziałam je...

Krem nawilżający 40+ (31 odpowiedzi)

Moja mama ostatnio skarży się na bardzo suchą skórę na twarzy i szuka jakiegoś dobrego...

do góry