Widok
Gdzie wypożyczy suknię???
Mam malutką prośbę, proszę piszcie dziewczyny gdzie można tanio wypożyczyc suknię ślubną w Gdynii??? Wesele mam 20 lipca wiec czas na szukanie tej wymarzonej!!!
Proszę również o info gdzie kupujecie balony, alkohol, kwiatki itp.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich narzeczonych i nie tylko...
PS.mam wesele w Orchidei w Chwaszczynie, jeśli ktoś też ma to proszę o kontakt iloful@wp.pl
Proszę również o info gdzie kupujecie balony, alkohol, kwiatki itp.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich narzeczonych i nie tylko...
PS.mam wesele w Orchidei w Chwaszczynie, jeśli ktoś też ma to proszę o kontakt iloful@wp.pl
Jak poszłam do Agnes pierwszy raz to podobało mi się nawet, bo duzy salon, duże przebieralnie, itp.
Ale tego samego dnia pojechałam do Madonny. Obsługa o wiele sympatyczniejsza, każda pani zagadywała i gartulowała wyboru sukienki (kiedy w Agnes jedna z ekspedientek z łaską odpowiedział mi "dzień dobry", chociaz dzień wcześniej przymierzała ze mną suknie).
Poza tym w Madonnie, jeżeli suknia jest za duża wszystko podepną Ci szpilkami, żeby zobaczyć, jak bedzie sie układać po dopasowaniu. W Agnes musiałam sama przytrzymywać suknię, żeby nie spadła:)
Byłam tyko w tych dwóch salonach i takie są moje spostrzeżenia.
Ale tego samego dnia pojechałam do Madonny. Obsługa o wiele sympatyczniejsza, każda pani zagadywała i gartulowała wyboru sukienki (kiedy w Agnes jedna z ekspedientek z łaską odpowiedział mi "dzień dobry", chociaz dzień wcześniej przymierzała ze mną suknie).
Poza tym w Madonnie, jeżeli suknia jest za duża wszystko podepną Ci szpilkami, żeby zobaczyć, jak bedzie sie układać po dopasowaniu. W Agnes musiałam sama przytrzymywać suknię, żeby nie spadła:)
Byłam tyko w tych dwóch salonach i takie są moje spostrzeżenia.