Widok

Gdzie wyprac dywan ???????????

Mamy dywan do wyprania i korzystałam juz z firmy , która przyjezdza do domu klienta, ale niestety trafiłam na usługowy bubel!!!!!!!!!!!!!!!.Prosze o jakieś dobre namiary i niedrogo bo z kasą krucho. Bardzo dziekuje Pati
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Eko lux z RUMI Pani Aleksandra Bara

TEL:691 239 001
www.eko-lux.cba.pl

Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ostatnie trochę się naszukaliśmy pralni, która wypierze dywan w miarę szybko i tanio.
W Gdańsku, ul. Obrońców Wybrzeża naprzeciwko biedronki jest pralnia, my tam zawieźliśmy nasz długowłosy dywan i po 3 dniach był spowrotem pachnący i czyściutki :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
zapraszam
zabieramy dywany i przywozimy czyste i suche
pierzemy jedynym automatem piorącym w Polsce , nie jest to pranie ala Karcher , dywan jest prany na wskroś a następnie odwirowany w wirówce , nie ma skuteczniejszej metody prania ,
http://www.czyszczeniedywanow.net
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
ZAJMUJE SIĘ PRANIEM DYWANÓW TYLKO U KLIENTA
W TEJ BRANŻY KAZDY WIE ZE NA OBROŃCÓW WYBRZEŻA I NA SŁOWACKIEGO NAJGORZEJ WYCHODZILI TYLKO KLIENCI
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
http://www.pranie-tapicerek.org.pl/

- od 5 zł m2
- dojazd Gratis
- cennik na stronie

przy większych zamówieniach ceny negocjowane
Pruszcz Gdański, Gdańsk i Okolice
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Niedawno prałam wprawdzie tapicerkę nie dywany ale śmiało mogę polecić Pana , który to robił. 0 plam, zacieków itp. A po wypraniu naprawdę wszystko wygląda jak nowe.Nie chce robić autoreklamy więc proszę w razie zainteresowania kontakt na maila :pomoc150@wp.pl to podam namiary.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnio przyjechał do nas pan z karcherem wyczyścił dywan ale po dwóch dniach zaczoł tak smierdziec ze niedało sie wytrzymać zadzwoniliśmy do pralni na obronców wybrzeża przyjechał pan odebrał dywan po 3 dniach przywiózł czysty pachnący suchy dywan różnica ogromna polecamy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
my zamowilismy przez komfort.pl jest tam usluga prania dywanow wplaca sie kase za dywan plus 20zl kurier, przyjezdzaja zabieraja dywan, piora w jakiejs machinie i po tygodniu 1,5tyg dywan wraca jak nowy nam wyszlo okolo 120zl razem z kurierem ale dywan duzy
Niestety z dywanu pranego na Obrońców Wybrzeża, po odwróceniu go wierzchem do dołu cały czas sypie się jakiś syf, zdecydowanie NIE POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja rowniez polecam firme na obroncow wyrzeza ardzo jestem zadowolona z wyprania moich dywanów jak je rozłozylam w domu bylam strasznie zaskoczona jakoscia wykonania uslug a kolezanka myslała ze kupilam nowe dywany ;-).
naprawde polecam warto !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to Pan tez ma wirówke z tego co mi wiadomo to est jedna tylko w gdansku na obronców wybrzeza .Jak sie Pana pralnia nazywa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja powiem ze jak odebralem dywan z tej pralni to byl wytrzepany i wyprany rewelacyjnie naprawde zdziwilismy sie ze mozna zrobic cuda z takiego dywanu .powiem krotko dywan wygladał jak nowy ani grama piasku co najlepsze był suchy naprawde moge polecic !!!!
byle nie wypożyczać tych odkurzaczy z komfortu. POrażka. NIgdy więcej.
podpisuje sie pod ta opinia ja rowniez skorzystalem z uslug pralni super standard i jestem bardzo zadowolony.
moge smialo polecic ta pralnie.
krolik czy Lukasz , bo ten sam ip , zobacz na datę 2010 rok , wtedy to żadnej w Gdańsku wirówki nie było
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to pewnie klej nie syf ,
Oddałam ostatnio dywan do prania, dywan z dłuższym włosiem 200x140. Wrócił może troche czystszy ale za to taki smierdzący, że jak koty na nim leżą to chłoną tą stęchlizne :(:( i teraz nie wiem gdzie go oddać, a prałam w pralni na Jagiellońskiej, nie polecam.

Polecicie mi pralnie gdzie po wypraniu dywan pachnie a nie cuchnie?? :)) i mniej więcej ile kosztuje taka usługa.
na obroncow wybrzeza odebrałam suchy i pachnacy polecam
ja tez prałam dywan na przymorzu na obroncow i jestem bardzo zadowolona
polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Gecco Deweloper (12 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (419 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

Drzwi zewnętrzne Aluhaus - warto? (40 odpowiedzi)

Dzień dobry, Chcemy wymienić stare drzwi na nowe. Stwierdziliśmy z mężem, że pójdziemy w drzwi...

do góry