Widok

Gdzie z dzieckiem na basen?

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Wiecie czy jest w Gdańsku / Trójmieście mały basen, na który można wejść z dzieckiem popływać? Bez karnetów, bez nauki pływania. Chodziliśmy z dziećmi do szkoły pływania, teraz chcielibyśmy sami z nimi poćwiczyć pływanie, ale chyba jedyna taka możliwość jest w Aquaparku...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Basen w Hotelu Faltom w Rumi jest przystosowany dla maluchów i rodziców.
w aquastacji chyba mozna przyjść i popływać bez nauki też...
My akurat nie pływający :) ale od pływającej Forumki słyszałam wiele dobrego o basenie w Kościerzynie ;) i ponoć nie ma takich tłumów jak w Sopocie ;) tylko, że to poza 3miastem ;)

http://www.basen-koscierzyna.pl/oferta/plywalnia/basen-rekreacyjny.html
Mój mąż z synem chodzą na zajęcia do Aquastacji w Alchemii/Przymorze. Spróbuj tam. Z informacji na stronie wynika, że jest możliwość skorzystania z basenów, w tym dla dzieci, poza szkółką.
Obiekt jest naprawdę godny polecenia, choć nie najtańszy.
Pozdrawiam.
image
ile kosztuje ten basen na przymorzu bo nie mogę stronki odszukać
http://www.aquastacja.pl/aquastacja/baby
Osobiście polecam basen w hotelu Venus w Łapinie. Malo ludzi, woda cieplejsza niż w aquaparku, blisko trójmiasta. My juz tylko tam jezdzimy z dziećmi:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super. Dzięki za odpowiedzi. Zaraz posprawdzam wszystkie podane przez Was namiary :-)
Posejdon w Gdańsku. Mały basen i większy. Pełno dzieciaków chodzi.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ręczniki... Gdzie warto kupić aby nie zbankrutować? (22 odpowiedzi)

Witam, czeka mnie wymiana ręczników... no dobre z 10 sztuk. Poprzednie były z ikea i polskiej...

Czy posiadanie dzieci jest warte zmiany stylu życia? Czy wychowywanie dzieci jest przyjemne? (47 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad urodzeniem dziecka, więc chciałem zapytać. Właśnie...

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (60 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...

do góry