Widok

Gdzie zamówić tort ???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochane gdzie zamawiałyście albo zamawiacie swoje tory ja bym chciała zeby mój był wyjątkowy dlatego też szukam kogoś kto będzie potrafił zrobić wyjątkowy tort...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop

:)wiesz co ja robie na sali gdzie tort wchodzi za dodatkowa oplata wiec nie wiem jeszcze z kad go biora niektorzy polecaja Sowe ale to chyba najdrozsza cukiernia jaka znam (wiem bo kiedys do kawiarnii jak pracowałam zamawialiśmy od nich ciasta) kolezanka mówiłą mi o cukiernii w Pruszczu Gdańskim miała bardzo ładny stojak do tego tortu czyli opócz smaku pięknie się prezentował od głównej ulicy jak się jedzie od Gdańska do Pruszcza na głównym skrzyżówaniu skręca się w praco gdzieś po tamtej stronie miasta wiem że jest :)

Mieszkam niedaleko pruszcza i wiem gdzie ta cukiernia jest ale szczerze nie wiedziałam ze robą tam torty musze zapytac,

Polecam torty od Sowy, ponieważ smakowo nie mają sobie równych, a estetycznie piękniejsze robią już tylko cudotwórcy z Hotelu Haffner w Sopocie.
Cenowo wszystkie bardziej znane cukiernie wychodzą podobnie, bo ok 45-60 pln za kg.
Alternatywnie polecam Justynkę, Delicje, Cukiernię Haffner. TO trafny wybór jeśli nie chcesz ryzykować.
ja miałam właśnie tort z tej cukierni nazywa się Want tak wyglądał ustrojony był świeżymi różami
image

Ja polecam Sowę my mieliśmy i był przepyszny. Można liczyć mniejsze porcje niż w cukierni. My mieliśmy tzry piętra na dole 3,5 kg carny las, w środku 2,5 kg truflowy i góra 1,5 kg pralinowy na 75 osób, a cały ten dolny został na następny dzięń. Były pyszne gorąco polecam. Dowieżli nam w dzień slubu na stojaku i tylko stojak był do zwrotu.

My również polecamy Sowę!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
cukiernicy z hotelu haffner - zrobia ci wszystko jak chcesz. sowa robi rzeczywiscie dobre torty (smakowo stawiam sowe na rowni z haffnerem), ale jest sie ogranoczonym katalogiem. natomiast haffner - hulaj dusza!
A gdzie znajduje się ta sowa i ile kosztował ten tort na 75 osób bo my własnie tki bysmy potrzebowali :)

Proponuję wejść na stronę cukierni http://www.sowa-cukiernia.com.pl/. Tam znajdziesz wszystkie filie w Polsce i będziesz mogła wybrać tę najbardziej odpowiednią.
Cena tortu u Sowy to 45 PLN/ kg.

Naprawdę polecam!
my mieliśmy ślub w ostatnią sobotę i zamawialiśmy tort w Sowie po długim zastanowieniu. Zapłaciliśmy za 3 kwadratowe pietra 750, 00 i wystarczyło na 90,00. Na poprawinach reszta tortu zeszła co do kawałeczka. Na dole był najlżejszy smnak bo smietanowiec malinowy, potem jakiś tam las- w ofercie jest tylko jeden a na górze ciasteczkowy...Wymieniam smaki bo wiem że ich waga jest istotna , a jak sie wybierze zbyt ciężkie to tort może wazyć nawet do 20 kg, a wtedy jest już za co płacić...dowóz 100,00 albo jak tko woli 2,00 za kilometr
pozdrawiam
sprzedam suknię- jednoczęściowa, góra dopasowana, ręznie wyszywane zdobienia, dół szeroki z podpinanym trenem- typowa suknia balowa:)oczywiście wystapiłam w niej jako panna młoda, ecri , fajnie wygląda na zdjęciach i w tańcu robi wrażenie- roz\miar 36- 38
No to skoro o tortach mowa... to może koleżanki mężatki pochwalą się swoimi może dla kogoś będzie to inspiracja ??;)

dokładnie poprosimy zdiatka,

piękne te torty w tej sowie ale cholipka troszke zdrogie :( zobaczymy jeszcze mam troszkę czasu :)

moze ktoś się skusi zeby coś napisąć o tortach i jakieś zdiatka pokazac :))

Również polecam cukiernię Want z Pruszcza Gdańskiego.Tort na 60 osób, trzypiętrowy wyniósł nas 300 zł plus zwrotna kaucja za stelaż ( 100 zł).Tort był przepyszny.Goście zjedli go co do okruszka, a moja koleżanka stwierdziła, że takiego pysznego tortu w życiu nie jadła.

A gdzie ta cukiernia jest bo ja myślalam ze mówiecie o "maleńkiej", i masz moze zdięcie i czy mają duzo propozycji tortów wyglądu i tak daleje ???

Tu znajdziesz zdjęcia i adres:
http://www.cukierniawant.pl/weselne.htm
http://www.cukierniawant.pl/kontakt.htm

dziękuje :) Prosze jeszcze o jakies propozycje :)

do góry