Widok

Gdzie zrobic pierwsze urodzinki

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
chciałabym zorganizowac mojemu maluchowi pierwsze urodzinki. Chodzi o niedrogi obiad dla rodziny, ale w miejscu z ciekawym kacikiem dla dzieci. Czy mozecie polecic cos ciekawego?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
Nie podpowiem Ci bo każdemu z trójki moich dzieci 1 urodziny robiłam w domu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
noo super :) tylko ja akurat mam male mieszkanie i duzo ludzi, ktorzy chca ten dzien swietowac z nami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może zróbcie grilla w Zagrodzie Kociewskiej w Godziszewie? Nie wiem jaki jest przekrój wiekowy dzieci, ale solenizantowi chyba wsio ryba będzie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Albo dowiedz się o wynajem altany koło Parku Reagana. Czy oferują też catering.
I zróbcie wielkiego grilla.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grand hotel lub hefner wes opcje max to wyjdzie ci od osoby ok 250-300zl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

wes- ale wieś...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Też mam małe M 40m. I rocznej córce urodziny robiłam w domu.dziadkowie i my. Zawsze możesz urodziny w grand hotelu zrobic lub hiltonie-na pokaz skoro aż tyle osób na urodziny
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

przecież autorka pytała o niedrogi hotel, więc grand hotel odpada
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie zauwazylas, ze to sarkazm....dla mnie glupota robic pierwsze urodziny w jakis miejscach. Zrobilam dziecku pierwsze urodziny dopiero w wieku 6 lat w miejscu z atrakcjami, na zakonczenie przedszkola i uwazam, ze nie ma co za szybko kombinowac. To maja byc atrakcje dla swiadomych tego dzieci, a nie dla doroslych....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dziekuje wszystkim, ktorzy wypowiedzieli sie w tym temacie rzeczowo i probowali pomoc. Jak widac zawsze znajdzie sie czesc osob, ktora musi gdzies wylac swoje frustracje :) Zycze im duzo spokoju w zyciu codziennym i aby nie przekazali takiego podejscia swoim dzieciom.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

a może...z zewnatrz wygląda bardzo miło, jest stosunkowo niedaleko gda-ceny tez przystepne na stonce :) http://www.zulawskidwor.pl/restauracja-zulawski-dwor.php
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Mariaszku w Gdyni można zarezerwować altane my tam robiliśmy chrzciny. Kącik mają niewielki ale za to plac zabaw. W jakim wieku będą dzieci i ile planujesz gości, oraz jaką cene za osobe? Będzie łatwiej pomóc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Baby Cafe w Gdańsku:) jest osobna sala dla dzieci do zabawy i jedzenia:) Dziwię się że ludzie robią wyłącznie w domu imprezy...urodziny, chrzest, komunia...niech każdy robi jak mu wygodniej...ja jestem za wychodzeniem na zewnątrz, zwłaszcza gdy się ma małe dzieci, jest większa przestrzeń, nie trzeba stać w kuchni, więcej czasu można poświęcić i gościom i własnej rodzinie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć, polecam Ci restaurację Trio - Gdynia ul.Starowiejska.Robiłam tam roczek mojej córeczki.Jest kącik dla maluchów,a w weekendy dodatkowo animatorka.Jedzenie dobre, obsługa w porządku, lokal ładny.Ceny niezbyt wygórowane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tez polecam baby cafe, naprawdę fajna opcja tylko niestety tanio tam nie jest. Dużo ludzi polecabyez zabusie na zabiance.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kolorowanki do druku (31 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

do góry