Widok

alergolog swissmed lub luxmed

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny

mozecie polecić lekarza z ww placowek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Swissmed - dr Witkowska

image
Luxmed - dr Szczech (swietny pediatra-zca ordynatora na Polankach, w luxmedzie przyjmuje tylko na zaspie jako alergolog)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja nie polecam dr Szczęch. Może jako pediatra jest ok, ale jako alergolog jest do d... moje dziecko ma AZS i przez to, że jest bardzo pielęgnowane i wręcz rewelacyjnie podleczone (nie ma większych zmian na skórze, poza lekką suchością i kilkoma strupkami po gronkowcu) to stwierdziła, że po co ma małemu przepisywać leki, maści natłuszczające, syropy antyhistaminowe itp. skoro widzi, że nic synkowi nie jest! Dopiero jak będzie gorzej mamy przyjść! to przepraszam bardzo, znaczy się chyba lepiej jak dziecko jest smarowane, natłuszczane itp. = zadbane!!! żeby nie dopuścić skóry do tragicznego stanu? no chyba, że ja się mylę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
a czym wyleczylas gronkowca? moj ma tez azs i strasznie sie meczymy....
ja rowniez z czystym sumieniem polecam dr Witkowska.
Co prawda chodzimy do pani dr z chlopakami na NFZ i jest rewelacyjna, swietnie dobrala nam leki, dzieki czemu chlopaki mniej choruja i szybciej zegnamy sie z chorobskami jeslli juz nas dopadna.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
caroca podaj proszę jakieś namiary na panią dr bo pilnie z małą potrzebujemy...
beti - my chodzimy tu: http://www.trojmiasto.pl/Maria-Witkowska-o12426.html
ale to jest na NFZ, wiec na wizyte czeka sie ok. 3-4 tyg.
a ta samam pani dr (jak wyzej napisala Mova-n) przyjmuje w Swissmedzie, jakie tam ma terminy, to niestety nie wiem.
image
image
dzięki;-) zarejestrowałam sie w pruszczu- na 30 lipca termin mam ;-(
więc 3-4 tyg to bardzo mało.

do akademii do Wasielewskiej nie mogę się dodzwonić

jeszcze polecono mi przychodnie świętokrzyską - zaraz zadzwonię.

A czy testy ta pani robi na miejscu- moja ma podejrzenie alergii wziewnej i jestem zielona w te klocki;-(
moi obaj synowie mieli testy skorne robione na miejscu w gabinecie. nie wiem jak robie sie wziewne testy. przypuszczam, ze tez robia na miejscu, bo pani dr jest alergologiem-pulmonologiem.
wlasnie wziewne leki nam swietne dobrala, kaszel szybko mija bez antybiotyku. ja jestem bardzo zadowolona.
image
image
akademia na maj

do świętokrzyskiej nie rejestrują tylko do marca
;-(

szlak mnie zaraz trafi wiszę na telefonie i d u p a
w luxmed moge polecic doktora Gąsecką
dziekuje dziewczyny:-)
ogolnie potrzebuje prywatnie podjechac do lekarza bo na nfz terminy za kilka miesiecy wiec potrzebuje prywatnego lekarza wiec jak ktos jeszcze zna jakiegos dobrego niekoniecznie ww placowkach to prosze o wpisy.
Monia odpuść sobie Świętokrzyską. Byłam z małym i to jest jakaś porażka. Dr mało kontaktowa i wg mniej mało kompetentna. Poślizgi w rejestracji, pełno ludzi przyjmowanych na lewo i wszystko musiałam od niej wyciągać.
Z kolei u dr Witkowskiej na Jaskółczej zdarzało mi sié na wizytę czekać ok tygodnia na NFZ bo np ktoś wypadł.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

do góry