Widok
ja nie polecam dr Szczęch. Może jako pediatra jest ok, ale jako alergolog jest do d... moje dziecko ma AZS i przez to, że jest bardzo pielęgnowane i wręcz rewelacyjnie podleczone (nie ma większych zmian na skórze, poza lekką suchością i kilkoma strupkami po gronkowcu) to stwierdziła, że po co ma małemu przepisywać leki, maści natłuszczające, syropy antyhistaminowe itp. skoro widzi, że nic synkowi nie jest! Dopiero jak będzie gorzej mamy przyjść! to przepraszam bardzo, znaczy się chyba lepiej jak dziecko jest smarowane, natłuszczane itp. = zadbane!!! żeby nie dopuścić skóry do tragicznego stanu? no chyba, że ja się mylę?
beti - my chodzimy tu: http://www.trojmiasto.pl/Maria-Witkowska-o12426.html
ale to jest na NFZ, wiec na wizyte czeka sie ok. 3-4 tyg.
a ta samam pani dr (jak wyzej napisala Mova-n) przyjmuje w Swissmedzie, jakie tam ma terminy, to niestety nie wiem.
ale to jest na NFZ, wiec na wizyte czeka sie ok. 3-4 tyg.
a ta samam pani dr (jak wyzej napisala Mova-n) przyjmuje w Swissmedzie, jakie tam ma terminy, to niestety nie wiem.
dzięki;-) zarejestrowałam sie w pruszczu- na 30 lipca termin mam ;-(
więc 3-4 tyg to bardzo mało.
do akademii do Wasielewskiej nie mogę się dodzwonić
jeszcze polecono mi przychodnie świętokrzyską - zaraz zadzwonię.
A czy testy ta pani robi na miejscu- moja ma podejrzenie alergii wziewnej i jestem zielona w te klocki;-(
więc 3-4 tyg to bardzo mało.
do akademii do Wasielewskiej nie mogę się dodzwonić
jeszcze polecono mi przychodnie świętokrzyską - zaraz zadzwonię.
A czy testy ta pani robi na miejscu- moja ma podejrzenie alergii wziewnej i jestem zielona w te klocki;-(
Monia odpuść sobie Świętokrzyską. Byłam z małym i to jest jakaś porażka. Dr mało kontaktowa i wg mniej mało kompetentna. Poślizgi w rejestracji, pełno ludzi przyjmowanych na lewo i wszystko musiałam od niej wyciągać.
Z kolei u dr Witkowskiej na Jaskółczej zdarzało mi sié na wizytę czekać ok tygodnia na NFZ bo np ktoś wypadł.
Z kolei u dr Witkowskiej na Jaskółczej zdarzało mi sié na wizytę czekać ok tygodnia na NFZ bo np ktoś wypadł.