Widok

Gdzie zrobić sobie usta?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Czesć dziewczyny! szukam jakiejś fajnej PAni co zrobi usteczka, chce delikatnie powiekszyc. Bez efektu napompowania :)

Obilo mi sie kilka gabinetow o uszy ale jestem ciekawa waszych propozycji :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ale o co? No ja nie wiem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i ja również polecam :)

Na stronie opisane jest jak wygląda zabieg:
http://di.com.pl/zapomnij-o-kompleksach-modelowanie-powiekszanie-i-nawilzanie-ust-62829

Polecam nie oszczędzać i nie iść na to do kosmetyczki. Ale najlepiej wybrać sie do lekarza medycyny estetycznej, który będzie miał doświadczenie w takich zabiegach oraz wykona Ci zabieg
Dobrze
bezpiecznie
To jest najważniejsze. Kwas hialuronowy jest naturalną substancją tak więc sie wchłania, jednak nie chcesz na pewno chodzic rok z brzydko napompowanymi ustami. Prawda?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

2016-02-23 22:41:31
Może pompka próżniowa?
Jakby efekt nie był zadowalający, to chociaż Twój facet miałby pociechę ;]
Ja powiększałam usta u dr Osucha w Warszawskiej klinice Dr Osuch Clinic. Ale wygląd naturalny bo tu nie ma żadnych wypełniaczy a takie chirurgiczne modelowanie. I efekt trwały

Ja mogę polecic dr Ize Mackowska, mozna sie umowic do niej w Rumi.

tylko Le pink w Gdyni na dabrowie - sprawdz sobie insta i fb - wymiatają!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam naturalne wypełnienie ust wypełniaczem do ust Restylane Kysse, ponieważ składa się on przede wszystkim z naturalnego kwasu hialuronowego, co gwarantuje bezpieczeństwo stosowania i zawsze efekt końcowy jest taki jak zamierzony. Więcej informacji na jego temat możesz poczytać tutaj https://www.restylane.com/pl/, znajdziesz tam również lokalizacje gabinetów kosmetycznych, którego go stosują.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry