Widok

Gdzie zrobić sobie usta?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Czesć dziewczyny! szukam jakiejś fajnej PAni co zrobi usteczka, chce delikatnie powiekszyc. Bez efektu napompowania :)

Obilo mi sie kilka gabinetow o uszy ale jestem ciekawa waszych propozycji :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Może pompka próżniowa?
Jakby efekt nie był zadowalający, to chociaż Twój facet miałby pociechę ;]
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Z pompki czy ust? ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
1. Z ust, jeśli Pani przesadzi...
2. Z pompki, jeśli Pani nie wyjdzie...
3. Z ciszy, jeśli Pani się pompka spodoba na tyle, że wprost ust nie będzie mogła od niej oderwać :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fabryka Piękna w Gdańsku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
polecam dr. Cimaszkiewicz przyjmuje w Epi Centrum oraz na Obrozcow wybrzeza , powiekszalam usta i juz kilka moich kolezanek tez sie przekonało , bo jest w trojmiescie najlepsza.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
http://www.studiokosmetyki.net/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Potwierdzam byłam i jestem mega zadowolona :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Bylam u niej w Epi Centrum ,najlepsza w ym temacie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja też chętnie jakieś sprawdzone miejsca bym obejrzała :) i ile płaciłyście za taki zabieg?
The woods are lovely, dark and deep...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zorientuj się na Skłodowskiej w klinice dermatologica. Ja ust tam nie powiększałam ( robiłam tam tylko botoks) ale powiększała tam usta moja koleżanka i naprawdę fajnie jej to tam zrobili. Wygląda naturalnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja byłam w klinice dra Osucha na Puławskiej w Warszawie, bo mi zależało na tym, żeby efekt był jak najbardziej naturalny. Postawiłam na nowość, czyli zabieg li lift, polega na wycinaniu kawałka skóry, żeby trochę wymodelować usta. Bardzo jestem z niego zadowolona. I jeśli wy też chcecie powiększyć usta i żeby nie wyglądały sztucznie to taki zabieg będzie najlepszym rozwiązaniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam naturalne usta jak afrykańskich kobiet !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja polecam salon Ady we wrzeszczu, bez efektu pontonów :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bądź sobą.naturalnie piękna
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, można wiedzieć ile ta przyjemność kosztuje? Zainteresowana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Albo powiększyć usta makijażem a nie decydować się od razu na taki zabieg. Gorzej jak efekt będzie nieudany, czyli mega sztuczny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też bym była ostrożna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No wiesz... nie kazdy jest w stanie powiekszyc sobie usta makijazem. Sama maialam takie waskie usta ze bylo to praktycznie nie mozliwe. Wygladalo to zle i mialam duzy kompleks. Nie wybralam jakiegos tam duzego powieszenia ale bardzo natrualne tak wiec nikt kto mnie nie znal nie zorientowalby sie z emialam powiekszane. Oczywiscie ci co mnie znali to wiedzieli ale nic mi nie mowili ze zla decydzja czy cos . robilam usta na sklodowskiej w klinice dermatologica. moze nie jest tak tanio ale tak jak pisalam efekt pelna natura.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
angela a to mozna decydowac jak sie chce miec usta powiekszane? Czy widzialas u siebie jakies efekty uboczne? no i ile dalas?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry