Widok

Gerard

szczerze powiedziawszy zbadałam kolor swoich "kłaczków" tylko raz, właśnie po przeczytaniu tytułu n.w.pracy. Nie mam więc bogatego archiwum informacji, tym bardziej ze mój pępek nie bardzo jakoś chce jakiekolwiek kłaczki zbierać.
:)
Ale ja piję czerwony atrament, odkąd zakotwiczyłam fascynacją w świecie Hellsinga, a przedtem piłam zielony lub czarny. Masz rację, coś tu się nie zgadza..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

może jeszcze jedno...

Prawo Kociego Ruchu
Kot będzie się poruszał w prostej linii chyba, że zaistniał dobry powód do zmiany kierunku.

tak na poprawę humoru...

Prawo Kociej Inercji
Kot będzie dążył do pozostania w spoczynku, jeśli nie będzie na niego działać żadna zewnętrzna siła jak na przykład otwieranie puszki z kocim jedzeniem, lub przebiegająca mysz.

My..

Nie mam zielonego pojecia o czym mówisz i nie boję sie tego przyznać, ponieważ adres do Fido został umieszczony przez Marchewkowe, a nie przeze mnie...
Jak na tak rozeznaną/ rozeznane w sytuacji osoby macie wyjątkowo krótką pamięć...

Ciekawe

znowu mam inny numer ip,
to już trzeci, a to ciekawe.

Agentko

ano działo się, działo...
nieznajomi pukają do drzwi, a my im nie otwieramy.

Hmmm,

widzę, że sporo się działo...
pozdrowienia dla znajomych
właśnie wróciłam z pracy

No pięknie,

tak to jest jak się pisze "sprawdź pocztę", a list zaraz po tym. ;)

Mix

sprawdź pocztę :)))

Stworku

Za rok za dwa - góra trzy będzie rozróżniał subtelne sugestie na poziomie skojarzeń pomiędzy wyrazami i całymi frazami wyrazów. Wyłapie najdrobniejszy kontekst.
One cały czas się uczą.
Między innymi na naszych pytaniach. ;)

Mixer

ma fajne odzywki i ładnie złośliwie sie uśmiecha w niektórych momentach, ale nie kuma zbyt wielu kontekstów.
Hjo...

Stworku

Może tego bota-robota trochę polubisz.
Ma jeden z najwyższych współczynników sztucznego ilorazu cyberinteligencji.
- I najszybciej uczy się na własnych błedach.
- i opowiada fajne kawały.
"XXX" mógłby go opluwać do woli.

Ten,ktory wie o co chodzi.

Sorry za uzycie twego adresu.
:)

C.S.B.

Ciesze sie.

Stworku.

Musimy stad wyjsc.mamy swoje sprawy do zalatwienia.
Dobranoc.

Marchewkowe

nie lubię go.

Stworku,Ty nadal Nas mylisz z kims innym.

Nie pisz o nas, napisz do Nas.Nie inaczej.
Ps.Aube.Z tego co wiemy, z botow korzysta sie inaczej, a nie do proznych rozmow, za tepe sa te maszynki.Mina lata, gdy beda mogly naprawde rozmawiac.My wykorzystujemy je do atakowania innych botow...na przyklad tych, ktore bronia doste do kanalow irc.Nie wiemy nawet, czy wiesz o czym piszemy? No, ale nic to.Spijcie dobrze.

porozmawiaj sobie z kimś!

:-)

Ale tak to jest

kiedy ktoś myli ideały z własnym interesem, spoza którego nie widzi świata.

E... tego...

Placz? Hę? Bez przesady.
A wy właśnie sprzedajecie swoje ideały za ego, "ja za to, co piękne", okłamując się jednocześnie że tak nie jest.
"Admini i cenzorzy" wycinali bezsensowną postać, atakującą wsystko naokoło, co nie pogłaskało jej po główce. Teraz i wcześniej.
"Ktos tu wlasnie moze walczy o idealy, o jakąs tam prawde" Tja... walczy o swoją prawdę kosztem innych. Ponieważ on sam jest najważniejszy, prrrawda?
"setki stron www jest bardziej przydatnych dla tych, co rozpaczliwie poszukuja pracy.uwierz tym, co sie na tym dobrze znaja(bo niedawno sami takiej szukali i znalezli" Ale tu też są ogłoszenia i tu też czytają je pracodawcy. Powodując ze portal Trojmiasto przestaje działać, absolutnie i bez jakichkolwiek wątpliwości NIE mozecie powiedzieć, ze akurat kogoś nie pozbawiliście szansy. Podejmujecie to ryzyko Właśnie to, nie wiecie, czy nie składacie kawałka czyjegoś życia w zamian za własne lepsze samopoczucie. I to kawałka życia kogoś, kto wam absolutnie nic nie zrobił. Czy ego warte jest podejmowania takiego ryzyka? Dla was najwidoczniej tak... A potem jeszcze mówicie o ideałach.
Hipokryzja.

Stworku.

Co to za placz?Mądra jestes?Myslisz, ze w sieci istnieje jedynie portal trojmiasto?No nie wyglupiaj sie mala, no cos ty.Ktos tu wlasnie moze walczy o idealy, o jakąs tam prawde.Dlatego osoby, ktore nie czytaly wszystkich wypowiedzi, albo sa zapatrzone w inny kat, pisza podobnie do Ciebie.Zobacz co tutaj sie wyrabia, sami to w ciszy obserwowalismy i obiektywnie mozna napisac, ze nie ci co probuja zaatakowac portal, a wlasnie nieudolni admini i cenzorzy spowodowali taka agresje.Widzielismy jak zmieniano znaczenie i sens postow i jak blokowano dostep do infirmacji, co nie jest wybaczalne na otawrtym wortalu, czy tez portalu.Dlatego, My nic nie zrobimy w obronie tego serwara www.
Stworku, zapewniamy Ciebie nieboraczku, ze setki stron www jest bardziej przydatnych dla tych, co rozpaczliwie poszukuja pracy.uwierz tym, co sie na tym dobrze znaja(bo niedawno sami takiej szukali i znalezli, nie na trojmiescie a na xxxxxxxxx aby nie bylo krypto reklamy)
Ps. I prosze nie myl Nas z tymi innymi.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (220 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry