Re: Longchamp Leather
Nasz Synek jada Gerbera, Bobovite, Hippa. Podobno jesli chodzi o jakosc dan sloiczkowych to w Europie jestesmy w czolowce (chociaz w czyms nie jestesmy najgorsi;) ).
Staram sie sama gotowac...
rozwiń
Nasz Synek jada Gerbera, Bobovite, Hippa. Podobno jesli chodzi o jakosc dan sloiczkowych to w Europie jestesmy w czolowce (chociaz w czyms nie jestesmy najgorsi;) ).
Staram sie sama gotowac dziecku i mrozic. Dania sloiczkowe staram sie kupowac na probe, tzn. jesli jakies danie ze sloiczka dziecku podchodzi, to potem sama takie gotuje. Wiadomo, ze to i to smakuje inaczej. Jednak moim zdaniem nalezy dziecko przyzwyczajac do roznych smakow.
To tak samo, jak my gotujemy, a jak nasze mamy i babcie. Np niby pomidorowa a kazda smakuje inaczej.
zobacz wątek