Widok
SABINEX (http://www.sabinex.pl/filie.html)
Główna siedziba firmy
Rumia k/Gdyni, ul. Towarowa 31
tel: (+48 058) 671 21 49
tel: (+48 058) 671 22 92
fax:(+48 058) 782 74 22
godziny otwarcia:
Pon-Pt: 09:00 - 18:00
Sob: 09:00 - 15:00
Pomorskie Hurtowe Centrum
Rolno-Spożywcze Rënk (nowa giełda)
Hala kwiatowa, boksy 13,14,15,20,21,22
80-299 Gdańsk, ul. Wodnika 50
tel: (+48 058) 762 78 38
fax: (+48 058)767 78 39
godziny otwarcia:
Pon - Sob: 04:00 - 10:00
Giełda Kwiatowa, ul. Rzęsna 3, hala A
tel.: (+48 058) 320 23 31
godziny otwarcia:
Pon - Sob: 04:30 - 10:00
Giełda Kwiatowa, ul. Rzęsna 3, hala B
godziny otwarcia:
Główna siedziba firmy
Rumia k/Gdyni, ul. Towarowa 31
tel: (+48 058) 671 21 49
tel: (+48 058) 671 22 92
fax:(+48 058) 782 74 22
godziny otwarcia:
Pon-Pt: 09:00 - 18:00
Sob: 09:00 - 15:00
Pomorskie Hurtowe Centrum
Rolno-Spożywcze Rënk (nowa giełda)
Hala kwiatowa, boksy 13,14,15,20,21,22
80-299 Gdańsk, ul. Wodnika 50
tel: (+48 058) 762 78 38
fax: (+48 058)767 78 39
godziny otwarcia:
Pon - Sob: 04:00 - 10:00
Giełda Kwiatowa, ul. Rzęsna 3, hala A
tel.: (+48 058) 320 23 31
godziny otwarcia:
Giełda Kwiatowa, ul. Rzęsna 3, hala B
godziny otwarcia:
Zywe kwaty sa otwarte krocej niz dekoracje - ale 4-5 to chyba przesada, jak ja bylam o 8 to wybor byl tak duzy, ze jak bym nie chciala wiekszego:) tam napewno mozna kupowac na peczki nie majac kwiaciarni.
jesli chodzi o czesc z dekoracjami i sztucznymi kwiatami to bywa roznie z hurtem i detalem - ja mialam problemy tylko na jednym stoisku - w pierwszym, zaraz jak sie wejdzie (takie narozne). niestety maja najwiekszy wybor i naprawde przesliczne dekoracje. sekret polega na tym czy jest wlasciciel czy nie:) jesli nie ma to chlopaki bez problemu sprzedaja detalicznie, jak jest to troche gorzej niestety.
Pomaranczka - co do ceny sztucznych kwiatow to ja kupilam lebki roz, pakowane po 10, a jeden kosztowal 30groszy. zaszalalm i kupilam 150:) moim zdaniem cenowo rewelacja:)
pozdrawiam
kasia
jesli chodzi o czesc z dekoracjami i sztucznymi kwiatami to bywa roznie z hurtem i detalem - ja mialam problemy tylko na jednym stoisku - w pierwszym, zaraz jak sie wejdzie (takie narozne). niestety maja najwiekszy wybor i naprawde przesliczne dekoracje. sekret polega na tym czy jest wlasciciel czy nie:) jesli nie ma to chlopaki bez problemu sprzedaja detalicznie, jak jest to troche gorzej niestety.
Pomaranczka - co do ceny sztucznych kwiatow to ja kupilam lebki roz, pakowane po 10, a jeden kosztowal 30groszy. zaszalalm i kupilam 150:) moim zdaniem cenowo rewelacja:)
pozdrawiam
kasia
o tak , wiem cos o tym , wstążeczki i dodatki można wybierać przez pół dnia , a ja następnego dnia zastanawiałam się jeszcze czy innego koloru nie kupić...
bardzo dziękuję za informację... teraz to na 1000% tam pojadę , skoro jest taki duży wybór wszystkiego :)
no ale to w lato, a potem drugi raz przed samym weselem :)
dzięki :)
bardzo dziękuję za informację... teraz to na 1000% tam pojadę , skoro jest taki duży wybór wszystkiego :)
no ale to w lato, a potem drugi raz przed samym weselem :)
dzięki :)
Hej!
Byłam dziś na giełdzie i zwariowałam od tego wszystkiego. Głupią wstążeczkę do zaproszeń wybierałam godzinę, taki wybór. Na pewno wróce tam przed ślubem po dodatki do dekoracjii kościoła sali i samochodu. Jeśli chodzi o cenę sztucznych kwiatow to nie łatwo powiedzieć bo zaczynają się od złotówki i kończą na 20zł za sztukę . Mi podobały się piwonie i lilie cena za sztukę około 2zł. Ale to zalezy z czego zrobione i jak bardzo przypominają żywe. Wybór bardzo duży i ceny malutkie. Znalazłam fajną girlandę zieloną z kwiatami takimi białymi, super ślubny efekt ale nie sprawdziłam ceny, trochę się spieszyłam.
Poza tym to w głowie wam si e zakręci jak wpadnieciew te dodatki. Ja nie jestem zwolenniczką sztucznych kwiatów ale niektóre wyglądaja bardzo naturalnie.
Byłam dziś na giełdzie i zwariowałam od tego wszystkiego. Głupią wstążeczkę do zaproszeń wybierałam godzinę, taki wybór. Na pewno wróce tam przed ślubem po dodatki do dekoracjii kościoła sali i samochodu. Jeśli chodzi o cenę sztucznych kwiatow to nie łatwo powiedzieć bo zaczynają się od złotówki i kończą na 20zł za sztukę . Mi podobały się piwonie i lilie cena za sztukę około 2zł. Ale to zalezy z czego zrobione i jak bardzo przypominają żywe. Wybór bardzo duży i ceny malutkie. Znalazłam fajną girlandę zieloną z kwiatami takimi białymi, super ślubny efekt ale nie sprawdziłam ceny, trochę się spieszyłam.
Poza tym to w głowie wam si e zakręci jak wpadnieciew te dodatki. Ja nie jestem zwolenniczką sztucznych kwiatów ale niektóre wyglądaja bardzo naturalnie.
Witam witam
Dziewczyny nie zdążyłam dziś przed pracą tam pojechać tylko wysłałam mamę po tulipany.
Będę tam na 100% w tym tygodniu najprawdopodobniej w czwartek bo mam wolne.
Musze kupić tam wstążki do zaproszeń bo tam największy wybór i cena najmniejsza:)) W święta będzie trochę czasu to skończe tą moją manufakturę:))
Zdam relacje jak wróce.
Dziewczyny nie zdążyłam dziś przed pracą tam pojechać tylko wysłałam mamę po tulipany.
Będę tam na 100% w tym tygodniu najprawdopodobniej w czwartek bo mam wolne.
Musze kupić tam wstążki do zaproszeń bo tam największy wybór i cena najmniejsza:)) W święta będzie trochę czasu to skończe tą moją manufakturę:))
Zdam relacje jak wróce.
U mnie będzie w kościele tylko wielka trójkątna kompozycja z białych lilii przed ołtarzem i mała na ołtarzu.
Strojenie ławek, to już wedle mojego zdania za dużo, odciągały by i rozpraszały uwagę. No a za ołtarzem cudowny widok, przed ołtarzem my :D
Biorę ślub w Bernardzie, tam takie kompozycje przed ołtarz wystarszczą spokojnie :)
Strojenie ławek, to już wedle mojego zdania za dużo, odciągały by i rozpraszały uwagę. No a za ołtarzem cudowny widok, przed ołtarzem my :D
Biorę ślub w Bernardzie, tam takie kompozycje przed ołtarz wystarszczą spokojnie :)