Widok
Tam przecież kwiaty są za grosze, więc co szkodzi jednej róży łepek odchylić... i tak bierzesz w pęczkach, jak jedna ma zdrowy środek, to reszta też. To jest kwestia pewnego rodzaju nawozu, i ilości.. jak komuś się sypnęło.. to gniją od środka do zewnątrz.
Co zrobić z takimi różami??? można owinąć łepek sizalem kolorowym tak, by się nie rozwijał, ale to zbójnickie rozwiązanie.. ja preferuję obrać je dokumentnie, wykąpać się w płatkach ale nie tych z samego środka i kupić nowe róże.
Co zrobić z takimi różami??? można owinąć łepek sizalem kolorowym tak, by się nie rozwijał, ale to zbójnickie rozwiązanie.. ja preferuję obrać je dokumentnie, wykąpać się w płatkach ale nie tych z samego środka i kupić nowe róże.
piszemy o Renk, ale ja myslę, że wszędzie jest podobnie... trzeba niestety wybrać się tam o np. 4 rano.... z tych hurtowni kwiaty są kupowane głównie przez kwiaciarnie... a kwiaciarnie są czynne np. od 8 lub 10... więc np. od godziny 8 w hurtowni nie ma już za wielu klientów... i dlatego jest czynna rylko w godzinach wczesno-rannych
tak mi się wydaje :)
tak mi się wydaje :)
znalazłam coś takiego
Hurtownia Piwa i Wina ADAMUS
80-716 Gdańsk, Rzęsna 3 tel.(058) 301-31-97 fax (058) 301-31-97
e-mail: adamus.zukowski@neostrada.pl
Hurtownia "Adamus" zajmuje się sprzedażą hurtową i detaliczną piwa, wina i napojów. Sprzedaż odbywa się na miejscu i na dowóz do klienta.
--------------------------------------------------------------------------------
!!!!!!!!!!!!! Dick International - Giełda Kwiatowa
80-716 Gdańsk, Rzęsna 3 tel.301-08-33 fax 301-08-72
[
--------------------------------------------------------------------------------
Gdańsk Rudniki - www.MojeOsiedle.pl
WWW: gdansk-rudniki.mojeosiedle.pl
Pogaduchy z sąsiadami bez wychodzenia z domu - pogaduchy przez internet!
Hurtownia Piwa i Wina ADAMUS
80-716 Gdańsk, Rzęsna 3 tel.(058) 301-31-97 fax (058) 301-31-97
e-mail: adamus.zukowski@neostrada.pl
Hurtownia "Adamus" zajmuje się sprzedażą hurtową i detaliczną piwa, wina i napojów. Sprzedaż odbywa się na miejscu i na dowóz do klienta.
!!!!!!!!!!!!! Dick International - Giełda Kwiatowa
80-716 Gdańsk, Rzęsna 3 tel.301-08-33 fax 301-08-72
[
Gdańsk Rudniki - www.MojeOsiedle.pl
WWW: gdansk-rudniki.mojeosiedle.pl
Pogaduchy z sąsiadami bez wychodzenia z domu - pogaduchy przez internet!