Widok
O.k jak zdąze to pooglądam też sztuczne kwiaty.
ja pojadę tam około 6.30-7 rano i potem od razu do roboty. Giełda jest czynna do 11 bo tam nie tylko kwiaty sprzedają ale większość ogrodników o 7-8 godzinie już dawno mają wykupione najładniejsze kwiaty. Potem możesz kupić właśnie sztuczne kwiaty, ozdoby, nawet świeczki na cmentarz ,ale świeze kwiaty to lepiej raniutko.
ja pojadę tam około 6.30-7 rano i potem od razu do roboty. Giełda jest czynna do 11 bo tam nie tylko kwiaty sprzedają ale większość ogrodników o 7-8 godzinie już dawno mają wykupione najładniejsze kwiaty. Potem możesz kupić właśnie sztuczne kwiaty, ozdoby, nawet świeczki na cmentarz ,ale świeze kwiaty to lepiej raniutko.
ta giełda kwiatowa jest jak się jedzie w kierunku Przejazdowa z Gdańska i jest tam wszystko czego szukacie ,dodatki też . A jeśli chodzi o detal to raczej nie kupisz jednej róży bo są pakowane w wiązkach . Różnej ilości w zależności od rośliny. Każdy może tam kupić niezależnie czy ma kwiaciernię ,czy nie. Ja tam bywam raz na 2-3 miesiące i często kupuję tam kwiaty. Może nawet jutro pojadę to napiszę co i jak dokładnie.
znalezione ......................
Giełda kwiatowa
Autor: Tusia 06-12-2005 11:26 wyślij odpowiedź
Czy ktoś z Was sie orientuje czy w soboty jeszcz czynna gielda kwiatowa??
I drugie pytanie .. czy tam chodź na jednym stoisku można zamówić nie "pęczek" kwiatów a ładny bukiet??
Re: Giełda kwiatowa
Autor: darusia 06-12-2005 11:38 wyślij odpowiedź
Giełda kwiatowa RENK jest czynna od poniedziałku do soboty od 5:00 rana napewno do 11:00. Jest mnóstwo kwiatów do wyboru i koloru. Pozdrawiam :)
Autor: Tusia 06-12-2005 12:01 wyślij odpowiedź
Giełda kwiatowa jest na wyjezdzie z Gdańska w kierunku Elbląga, jeszcze przed Rafinerią. Ulica Rzęsna o ile mnie sie nie mylę.
Jak sie jedzie do Rafinerii to przed mostem nad torami jest drogowskaz ... giełda kwiatowa w prawo.
Wybór jest obłędny, duzo większy niż w Renku, szczególnie żywych kwiatów, bo sztucznosci to lepiej szukac w Renku.
Autor: isia 06-12-2005 12:21 wyślij odpowiedź
to jest hurtownia, nie można tam kupić bukietu, jeżeli chcesz kupić kwiaty w detalu to sobie doliczają 20%
Giełda kwiatowa
Autor: Tusia 06-12-2005 11:26 wyślij odpowiedź
Czy ktoś z Was sie orientuje czy w soboty jeszcz czynna gielda kwiatowa??
I drugie pytanie .. czy tam chodź na jednym stoisku można zamówić nie "pęczek" kwiatów a ładny bukiet??
Autor: darusia 06-12-2005 11:38 wyślij odpowiedź
Giełda kwiatowa RENK jest czynna od poniedziałku do soboty od 5:00 rana napewno do 11:00. Jest mnóstwo kwiatów do wyboru i koloru. Pozdrawiam :)
Autor: Tusia 06-12-2005 12:01 wyślij odpowiedź
Giełda kwiatowa jest na wyjezdzie z Gdańska w kierunku Elbląga, jeszcze przed Rafinerią. Ulica Rzęsna o ile mnie sie nie mylę.
Jak sie jedzie do Rafinerii to przed mostem nad torami jest drogowskaz ... giełda kwiatowa w prawo.
Wybór jest obłędny, duzo większy niż w Renku, szczególnie żywych kwiatów, bo sztucznosci to lepiej szukac w Renku.
Autor: isia 06-12-2005 12:21 wyślij odpowiedź
to jest hurtownia, nie można tam kupić bukietu, jeżeli chcesz kupić kwiaty w detalu to sobie doliczają 20%
znalazłam coś takiego
Hurtownia Piwa i Wina ADAMUS
80-716 Gdańsk, Rzęsna 3 tel.(058) 301-31-97 fax (058) 301-31-97
e-mail: adamus.zukowski@neostrada.pl
Hurtownia "Adamus" zajmuje się sprzedażą hurtową i detaliczną piwa, wina i napojów. Sprzedaż odbywa się na miejscu i na dowóz do klienta.
--------------------------------------------------------------------------------
!!!!!!!!!!!!! Dick International - Giełda Kwiatowa
80-716 Gdańsk, Rzęsna 3 tel.301-08-33 fax 301-08-72
[
--------------------------------------------------------------------------------
Gdańsk Rudniki - www.MojeOsiedle.pl
WWW: gdansk-rudniki.mojeosiedle.pl
Pogaduchy z sąsiadami bez wychodzenia z domu - pogaduchy przez internet!
Hurtownia Piwa i Wina ADAMUS
80-716 Gdańsk, Rzęsna 3 tel.(058) 301-31-97 fax (058) 301-31-97
e-mail: adamus.zukowski@neostrada.pl
Hurtownia "Adamus" zajmuje się sprzedażą hurtową i detaliczną piwa, wina i napojów. Sprzedaż odbywa się na miejscu i na dowóz do klienta.
!!!!!!!!!!!!! Dick International - Giełda Kwiatowa
80-716 Gdańsk, Rzęsna 3 tel.301-08-33 fax 301-08-72
[
Gdańsk Rudniki - www.MojeOsiedle.pl
WWW: gdansk-rudniki.mojeosiedle.pl
Pogaduchy z sąsiadami bez wychodzenia z domu - pogaduchy przez internet!