Widok

Giełda kwiatowa,artukuły dekoracyjne?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny mam pytanie gdzie mieszczą się takie giełdy na terenie trójmiasta na których można była by dostać ozdoby dekoracyjne,w jakich godzinach są otwarte i czy można na nie wejąć osobom prywatnym bez jakiś tam kart wejściowych.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
renk przy obwodnicy w gdańsku otwarte chyba od 2 w nocy nie wiem czy czasami niektóre boksy nie pracuje 24 h/dobę placisz za wjazd chyba 5 zł

imageimage
image
Dokładnie za wjazd płacisz ok 5,-, najlepiej jechać po kwiatki ok 5 rano, ozdoby typu, kokardy, dodatkli nawet ok 9 dostaniesz.
WEJŚĆ WEJDZIESZ, ALE NIe wiem czy kupisz bo jak ja chciałam to można było tylko na firmę, udało mi się tylko u jedenj pani wyprosić żeby mi sprzedała "detalicznie" świece

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Serio... ja tam kupowałam wiele razy i nie było prblemu, zwłaszcza ozdoby z kwiatami tez nie miałam problemu...
hm to może się coś zmieniło, ja byłam tam dwa lata temu :)

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
a duzo taniej jest na tej gieldzie,ja chce kupic 30roz moze tam berdziej sie oplaca jechac niz kupowac w kwiaciarni

image
Na giełde wjazd kosztuje 3 zł, szczerze nie polecam kupowania róż, jak kogoś nie znają to sprzedadzą stare i po wyższej cenie. ogólnie tam jest taka klika, która się od lat zna.
dzieki za info,to wole zaplacic wiecej i przynejmniej bede pewna ze roze zaraz nie klapna tymbardziej ze ma to byc prezent

image
wystarczyło poszukać na forum...

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=469051&t=469040 Giełda kwiatowa- gdzie i za ile?

a co do kwiatów - to może lepiej kupić np. na rynku na Przymorzu? wiele razy tam kupowałam(moje osiedle), moja Sis miała tam zamawianą wiązankę ślubną i kwiaty dla mnie(świadkowej) + butonierki dla pana młodego i świadka + kwiaty na podziękowania dla rodziców + kwiaty na podziękowanie dla mojej Mamy i dla mnie - u takiego p. Darka :) kwiaty śliczne, świeże :) no i taniej niż w kwiaciarni :)

Piękne bukiety robią również na rynku we Wrzeszczu, też taniej niż w kwiaciarni.

Duża giełda kwiatowa znajduje się przy trasie na Warszawę, niedaleko rafinerii. Tam można kupować również detalicznie, czynna w godzinach wczesnoporannych (do 8 lub 9 - można coś dostać).

Ja w Renku też kupowałam kilka ozdób przed Ślubem
niestety na większości stoisk nie sprzedawali zwykłym śmiertelnikom ;)
tylko "na sklep"

image
image

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry