Widok

Gildia lub hala w Gdyni - czy warto jechać ??

mam dylemat i usłyszałam sprzeczne opinie ,co wolicie ?? , DZIĘKI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hala w gdyni - bo sa swieze ryby ;) dla ciuchow nie ma co jechac-drogo ceny np sweter 120 zl , bluzki 70zl,80 zl
wychodzi na to , że ceny takie jak w galerich handlowych :/
ja osobiście nie lubie Gildii, nie pasuje mi na hala z ciuchami... są jakieś taki... nijakie. Natomiast halę w Gdyni zawsze bardzo lubiłam jest tam duży wybór i nie ma tam tylko sklepów z tanimi chińskimi szmatkami, ale są też troszkę lepsze ciuszki.
Niestety daawno tam mnie nie było, chyba nawet ze 2 lata :) Ale wybieram się tam w następnym tygodniu.
Pozdrawiam
image
teraz otworzyli nową halę w centrum Chrobry. Są fajne rzeczy i nie drogie!
a gdzie jest centrum chrobry? no na hali w gdyni bardzo duzy wybor i ciuszki fajne ale to prawda ze ceny jak w galeriach a czasem jak sa przeceny w galeriach , to kupisz taniej w galerii . ale co jest pewne na hali znajdziesz rzeczy unikalne i na imprezie nie spotkasz sie z kolezanka w tej samej bluzce :) tam sa po dwie ,3 sztuki danego ciuszka :)
Centrum Chrobry mieści się na Chrobrego w Gdańsku tam gdzie kiedyś Nomi, na terenie polmozbytu. Hala w Gdyni nie najtańsza a na Chrobrego ceny porównywalne do Gildii. Duży wybór, fajne ciuchy. Ja już jestem stałą klientką.
Powiem tak:
szukałam pewnej kiecki i konkretnego płaszczyka, oraz kilku innych rzeczy, byłam na Gildii, w centrum handlowym Chrobry i w Gdyni w hali targowej i...
najtaniej kiecka była na Gildii, drożej w Gdyni, a najdrożej w Chrobrym...
z płaszczykiem było inaczej, bo w Gdyni tego konkretnego modelu nie było, ale i tu okazało się że najtaniej jest na Gildii a w Chrobrym cena była o wiele droższa :/
ale mówię porównuję konkretne dwie rzeczy, nie wiem jak to wygląda przy większości :)
image image

a ja nie długo będe miała Gildię pod nosem na Zaspie, Centrum Chrobry z drugiej strony i nie bede musiała nosa wychylać z Zaspy :) wiecie Ci sami właściciele co maja sklepiki w Gildi to maja tez w tym Centrum Chrobry więc dziwne ze nie maja takich samych cen
image
Może nie mają tych samych cen bo mają tam o wiele wyższy czynsz? tzn. słyszałam że podobno w chrobrym właściciele sklepów płacą bardzo dużo za wynajem:/ tylko nie wiem czy więcej czy tyle samo jak w innych miejscach :)

Ja też jestem z Zaspy więc nie powiem też się cieszę na gildię pod nosem :D
Ale słyszałam coś że właściciele sklepów by móc się tam przenieść (tzn na Zaspę) muszą zapłacić 20tys za budowę tego nowego centrum :/ ile w tym prawdy to nie wiem, ale mam nadzieję, że się przeniosą i cen nie zmienią (ewentualnie obniżą;P) jeśli naprawdę muszą zapłacić za "przeniesienie":/
image image

tez słyszałam, że bedzie ich to dużo kosztować ale ponoć prawie wszyscy sie przenosza wiec powinno byc oki :)
image

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie wypełnić zmarszczki (23 odpowiedzi)

Chodzi mi tutaj o zmarszczki przy ustach i marionetki. Mam sklonnosci po mamie i dosć szybko mi...

krem do twarzy 30+ (30 odpowiedzi)

Jaki krem lub zestaw kremów do twarzy dla trzydziestolatki polecacie? Macie jakieś sprawdzone...

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (94 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

do góry