Widok

Gimnastyka, zajęcia sportowe w ciąży

Cześć Dziewczyny,
Chciałabym się Was o coś poradzić. Od jakiegoś czasu szukam zajęć sportowych dla kobiet w ciąży (aqua-aerobik w ciąży, gimanstyka, joga w ciąży) w Gdańsku. Takie nieliczne zajęcia można znaleźć, owszem. Jednak 100% tych, które znalazłam odbywa się w godzinach porannych, południowych. To tak jakby właściciele każdego studio zakładali, że kobiety w ciąży jakimś cudem nie pracują, siedzą w domku i są dostępne w tych godzinach. Ja nadal pracuję i mam nadzieję pracować najdłużej jak dam radę. Wiem jednak, że zachowanie sprawności i wzmacnianie mięśni to coś bardzo istotnego w tym okresie.
Czy któraś z Was byłaby w stanie polecić jakieś fajne miejsce z popołudniowymi zajęciami dla brzuchatych? :)
Na basenie? Joga? Gimnastyka?

Dzięki i pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic? Nikt?
Nie ćwiczycie? :)
W każdym klubie jogi możesz umówić się na zajęcia indywidualne dla kobiety w ciąży w pasujących Ci godzinach. Fajnie jest w Body and Mind przy Świętokrzyskiej, w klubie jogi przy Do studzienki, albo w Pilates Studio przy Doroszyńskiego. Może tak to rozwiąż? Zajęcia grupowe dla kobiet w ciąży rzeczywiście wszędzie organizowane są rano.
Hmmm... Dziękuję za odpowiedź i ciekawy pomysł... Wprawdzie jakoś wolalabym uniknąć zajęć indywidualnych, ale pomyślę o tym.
Dzięki.

Jakby któraś z Pań jednak słyszała o zajęciach grupowych popołudniami - bylabym wdzięczna.

Pozdrawiam!
Ja kupiłam ostatnio Orbitrek i bardzo dobrze u mnie się sprawdza

Inne tematy z forum Kobieta

Tabletki powiększające piersi (8 odpowiedzi)

Pytanie kieruję do osób, które takie tabletki brały i mogą opisać doświadczenia. Jakie brałyscie...

Dobry szampon na łupież (44 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Kosmetyki trychologiczne - kosmetyki przeciw wypadaniu włosów (13 odpowiedzi)

Witajcie, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć trychologa / gabinet trychologiczny z...

do góry