Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zależy od osoby wątek zamknięty Aktualnie uczę się w tym gimnazjum, chodzę do drugiej klasy. Zacznijmy od...
~Uczennica
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 czerwca 2017

Polecam z całego serca wątek zamknięty Ukończyłam tą szkołę ponad rok temu. Dzisiaj porównując się z moimi kolegami...
~KG
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 maja 2017

Masakea wątek zamknięty Najgorsza szkoła do jakiej chodziłem ! Nauczyciele myślą że szkoła to państwo...
~Absolwent
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 maja 2017

To jest straaszne wątek zamknięty Chodziłam do tej szkoły i uważam że poziom nauczania nie jest zbyt dobry i...
~Uczennica
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 marca 2017

Opinia absolwenta wątek zamknięty Nie rozumiem zdania o nauczyciele historii w opinii niżej. Dużo wymaga ale...
~Absolwent
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 listopada 2016

DRAMAT wątek zamknięty Nie polecam tej szkoły nikomu. Ok, może poziom nauczania rzeczywiście jest w...
~x
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 listopada 2016

jedno wielkie dno wątek zamknięty Jestem uczennicą tego gimnazjum, w tej szkole nie da się niczego załatwić....
~uczeń
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 listopada 2016

matematyka wątek zamknięty Jestem absolwentem tego gimnazjum i jedyna rzecz, a raczej jeden z...
~xyz
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2016

nauczyciele tej szkoły wątek zamknięty Uczę się w tej szkole już ostatni rok. Poziom nauczania nawet dobry....
~halka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 czerwca 2016

xyz - opinia wątek zamknięty Jestem absolwentem tej szkoły i chciałbym wyrazić prawdziwą opinię na jej...
~xyz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 czerwca 2016

Stanowczo odradzam. wątek zamknięty W pierwszej kolejności chce się odnieść do 2 opinii niżej i powiedzieć że...
~wielce niezadowolony uczeń, fan
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 maja 2016

Bardzo dobra szkoła polecam w imieniu córki gimnazjalistki wątek zamknięty Poza poziomem nauczania szkoła wychowuje i kreuje przyjazną atmosferę, w...
~Mama
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 marca 2016

dobra szkoła wątek zamknięty Mój syn chodzi do I klasy gimnazjum nr 27. Jest bardzo zadowolony. Cała...
~alaza
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 lutego 2016

nie polecam wątek zamknięty Bardzo nie polecam tej szkoły.Poziom nauczania może nie jest najniższy,lecz...
~uczeń
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 stycznia 2016

Nie rozumiem negatywnych opinii wątek zamknięty Nie rozumiem całej tej fali hejtu na tę szkołę - wiadomo, nauczyciele zawsze...
~Abs
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 listopada 2015

Absolutnie odradzam. wątek zamknięty Jeśli chodzi o poziom nauczania to jest nawet w porządku.. Mają bardzo mały...
~Absolwent
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 maja 2015

Nie polecam! wątek zamknięty Nie polecam tej szkoły słabe przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego....
~absolwent
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 października 2015

Gimnazjum 27 w Gda wątek zamknięty Wysoki poziom nauczania, jednakze przepisy sa durne pomijajac zakaz uzywania...
~ktos
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 października 2015

Odradzam! wątek zamknięty Aktualnie sama chodzę do 27, jednak zdecydowanie odradzam pójścia do tego...
~anonim
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 września 2015

Prawdziwa opinia wątek zamknięty Nie polecam gimnazjum poziom nauczania niżej średni Uzasadnienie: Na plus...
~Absolwent g27
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
35

27

wątków

do góry