Widok

Ginekolodzy z Zaspy

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Test pozytywny i rozterka- który ginekolog. W pierwszej ciąży chodziłam do Doeringa, ale ma wrażenie że teraz liczy sie dla niego ilość a nie jakość. Rodziłam w Wojewódzkim do wody ale dziecko 2 tyg przeleżało w szpitalu z powodu licznych zakażeń.
W obecnej sytuacji zastanawiam się nad Zaspą. CZy ma cie może jakiś kontakt do lekarza z Zaspy, który przyjmuje prywatnie bądż z NFZ?
Czy ma on aparat USG?
Prosze o pomoc, pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj u tego Doktorka dużo się pozmieniało... Też chodziłam cała ciążę i to co 2 tyg zapisywal... Obiecał być przy porodzie a co do czego nie odbieral i nie odpisywał na SMS... W szpitalu udał że nie zna... Nie polecam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, chcę iść do ginekologa w falcku. Przyjmuje tam lek. Żeleźniak Katarzyna. Niestety w internecie nie znalazłam żadnych opinii. Była któraś z Was na wizycie u tej Pani?
swissmed tam zrobią koszt 7 tyś
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Żaden rozsądny lekarz nie wipisze skieowania na cc bez wskazań.
Primum non nocere
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ktory lekarz z Zaspy wystawi skierowanie na cc mimo że nie mam wskazań i nie chodziłam do niego na wizyty, teraz chciałabym pójść prywatnie bo mój prowadzący nie ma wolnych terminów... a ciąza zbliża się ku końcowi..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Może jednak ktoś coś? :)
Może jeszcze jakieś opinie?
Odnośnie sprzętu, umiejętności, podejście do pacjenta, dawania numeru ' w razie ataku paniki ciążowej'? Ktoś coś?
P.Zabul prowadzi moją ciąże która od początku jest z niespodziankami.Ma dobry sprzęt zawsze po telefonem dokładnie tlumaczy przyjmuje też na Piecewskiej.
Dr Matkowski - prowadził moją ciąże, ja akurat miałam prowadzoną ciąże w Medicover. Z tego co wiem prywatnie przyjmuje na Picewskiej jak i w Swissmedzie.
Lekarz z dużym doświadczenie, moja ciąża była zagrożona przedwczesnym porodem, szczęśliwie poprowadzona i zakończona w 39 tygodniu - poród na Zaspie, gdzie lekarz ma dyżury.
Odpowiada na wszystkie pytania, delikatny przy badaniu, omawia wyniki badań z pacjentką, na prośbę pacjenta zleca badania dodatkowe.
Trafiając na IP gdy jest na dyżurze, lekarz dyżurujący na IP zawsze po niego dzwoni, na oddziale zawsze odwiedza swoje pacjentki.
Polecam w 100 %
Dr Piotr Zabul- świetny fachowiec, bardzo ciepły, miły dla pacjentek! Zaangażowany niesamowicie :) Odwiedza pacjentki na położnictwie po porodzie :) Przyjmuje w Evi Med w Gdyni.
wielkie dzięki za info :) ktoś jeszcze?
Dr Matkowski albo szemryk obaj przyjmują w gabinetach przy piecewskiej. Chodziłam do obydwu choć moja ciążę prowadzi dr szemryk - spokojny i zawsze zadowolony, podobno przy porodzie tez się sprawdza, jak mówiłam mi koleżanka cały czas podtrzymywał spokój, jak i świetny humor podczas porodu.
Dr Matkowski to najdelikatniejszy lekarz jakiego znam, ale przyjmuje tylko prywatnie.
mama - możesz coś więcej na temat doktora napisać? ;)
Dr.Matkowski jak dla mnie świetny lekarz, prowadził moją ciążę :)
Jakieś nowe opinie? Dla mnie dr Sokołowska odpada. Byłam u niej jeszcze sporo przed 18stką, patrząc tylko na stan cery, nie robiąc żadnych badań wypisała mi tablteki anty. teraz to by nie przeszło... Co prawda nie wiem, jak prowadzi ciąże, ale uraz mi pozostał.
Do doktor Mastalerz trafiłam jakieś czas temu z bólami na IP, w sumie ok, ale jakoś tak nie przekonała mnie żeby zostać na dłużej. Tak samo doktor Lenckowska, u której byłam prywatnie.
Jeszcze jacyś ginekolodzy z Zaspy, u których ciąże prywatnie prowadzi się dobrze?
Co powiedzie o ordynatorze albo zastępcy ordynatora?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
...tak tylko młody Zabul nie jest do końca kompetentnym lekarzem
Dr. Mastalerz dobrym lekarzem???. ta kobieta leczyła moją koleżankę przez 11 lat i nie zauważyła poważnego problemu "RAKA" Po wizycie u innego lekarza okazałao się że choroba jest już bardzo zaawansowana. Koleżanka zmarła (39lat) w kwietniu 2012r zostawiając 11 letnią córkę. Omijajcie ją... Może jest miła ale nie o to nam chodzi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przepraszam, dr Mastalerz :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Uważam, że dobrym ginekologiem jest dr Mastelarz, kobieta naprawdę ma podejście i potrafi wyleczyć nie ociągając się. Nie wiem jedynie jak wygląda prowadzenie ciąży przez nią. Przyjmuje na kasę chorych w szpitalu na Zaspie, ale także prywatnie na Burzyńskiego w przychodni w pn od 17 do 20 czy coś podobnego. Polecam głównie młodym dziewczynom:)
czy ktos mogłby udostepnic nr tel komorkowego do dr Sokołowskiej?

Inne tematy z forum Zaspa

Trójmiasto do bani (387 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry