Widok

Ginekolog- Chełm i okolice

Chełm Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy możecie polecic jakiegoś dobrego lekarza do prowadzenia ciązy na Chełmie lub w okolicach? Moze byc na NFZ lub prywatnie. Zależy mi,żeby w gabinecie było w miarę dobre usg, no i żeby wizyty prywatnie nie były bardzo drogie,maksymalnie tak do 100-120 zł. Słyszałam dużo dobrego o dr Grzybowskim. Czy on pracuje w jakimś szpitalu? Podobno ma gabinet na Rogalińskiej. Czy któraś z Was prowadzi/prowadziła ciąże u tego dr. Jakie są koszty? A może polecicie kogoś innego. Dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tusia, ja Ci osobiście polecam dr. Szemryka, przyjmował w poradni K na nowym chełmie, a teraz przeniósł się na rogalińską właśnie. Jest naprawdę rewelacyjny ;) Mily, przystojny, wszystko dokladnie tłumaczy ;)
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
aha, jeszcze 3 ważne informacje, przyjmuje z NFZ, jest tam dobry sprzęt, i jest bardzo delikatny ;)
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
a ja standardowo polecam Augustyniaka, przyjmuje na Ujeścisku, ma dobry sprzęt USG i jest w tym świetny, wizyta kosztuje około 100. 607-455-544
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy warto inwestować w drogie ubranka i zabawki dla dzieci ? (75 odpowiedzi)

witajcie Ostatnio w Dzień dobry TVN był temat: "Czy warto inwestować w drogie ubranka i zabawki...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (37 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

Przedszkole 43 Jantarek Gdynia (3 odpowiedzi)

Witam, drogie mamy czy kogoś pociecha uczęszcza do przedszkola nr 43 "Jantarek ? Jeśli tak to czy...

do góry