Widok

Ginekolog-Endokrynolog pracujacy rowniez w szpitalu- znacie?

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Przejrzalam watki dotyczace lekarzy ginekologow-endokrynologow ale nie znalazlam tam takiej informacji czy ktorys z nich pracuje tez w szpitalu. Szukam dla mamy kogos dobrego bo juz rece opadaja, zalezy jej na wizycie prywatnej. Najchetniej Gdynia, ale z Gdanska tez mile widziane. Moze znacie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aniaa:
z tego co wiem to podstawowy problem jest z tym że mało który endokrynolog pracuje w szpitalu - nie ma wielu oddziałów gdzie są oni potrzebni ... Wydaje mi się że trzeba szukać odwrotnie - wybrać np. szpital kliniczny, znaleźć kto tam pracuje i potem dopiero szukać gdzie ten lekarz prywatnie przyjmuje ..
No tak ale ginekologowie napewno pracuja, wiec moze akurat ktos sie znajdzie kto jest tez endokrynologiem? Namiary na jednego ginekologa ze szpitala mam ale nie jest endo.
w luxmedzie ten przyjmuje ( no i pracuje w szpitalu) :
http://www.jaroslawszymula.pl/kariera.html

ale opinie z tego co czytałam są też różne ...
Rozumiem ze on nadal pracuje w szpitalu MSWiA?
z tego wynika że tak - ale nie wiem jak to sprawdzić ...

http://www.ciepluch.com/
ten z kolei w Gdyni przyjmuje
http://www.znanylekarz.pl/rafal-ciepluch/endokrynolog-ginekolog/gdynia

Opinie też różne ....
Witaj, w Gdańsku w szpitalu na zaspie przyjmuje dr Grundkowski, lekarz ginekolog-endokrynolog, nie wiem gdzie przyjmuje prywatnie, bys musiała poszukać jeżeli jeszcze aktualne. Troche gburowaty i żeby coś wytłumaczył to musisz pytać, ( sam od siebie powie ale tylko lekarskim językiem ) co nie zmienia faktu że zna się na sowim fachu, nie zdarzyło mi się żeby w czymś u mnie sie pomylił.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja z kolei nie polecam Grunkowskiego - jest z opcji "to nie od tarczycy", wizyta polega na wypisaniu najprostszego leku (w za małej dawce) i skierowaniu jedynie na TSH (jak gołym okiem widać, że wszystko się rozjechało). Wizyta trwa dwie minuty, ani nie słucha co dolega pacjentce, ani sam nic nie mówi. Interesuje go tylko TSH.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bo jak człowiek najpierw przez lata był ginekologiem, a potem zrobił specjalizację z endokrynologii, to najlepiej zna sie na endokrynologii związanej z ginekologią, a nie na tarczycy, której nigdy przedtem nie leczył.
Może i się zna, ale to głeboko ukrywa, bo pytałam go o prolaktynę, torbiel na jajniku, antykoncepcję - nie doczekałam się niczego oprócz kilku niezadowolonych mruknięć.
No to gorzej... nie dziwie sie, że nie polecasz
Jedną dobrą rzecz mogę o nim napisać - raz na wizytę musiałam wziąć synka, bo akurat nie miałam go z kim zostawic, to dr z własnej woli i dokładnie mu się przyjrzał, zapewne doszukując sie śladów niedoczynności. Ale oczywiście się nie odezwał - nawet mnie nie pouczył, że powinnam badać dziecko :/
dr Ciskowska--Ostrowska, przyjmuje w Rumi, pracuje w Wejherowie
W szpitau, na Klinicznej ordynatorem jest dr Dariusz Wydra, ginekolog, endokrynolog. Przyjmuje on również prywatnie w Madisonie, IIIp. pokój nr 70. Poszukac namiary na niego można np. przez wyszukiwarkę google.
Jest reweacyjny, polecam
rewelacyjny, poprawiam błąd

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

do góry