Widok

Ginekolog - Endokrynolog , zespół turnera

Witam !!
Proszę o pomoc w znalezieniu kompetentnego lekarza. Z reguły jak trafię na wizytę, lekarz przejawia małe zainteresowanie moją chorobą. Traktuje sprawę bardzo ogólnie - nie wiem czy ma do końca pojęcie o całej chorobie. Zdarzyło się, że - widząc moje wyniki badań - pytał kto mi zlecił zrobienie tego typu badań? Po krótkiej rozmowie otrzymałam receptę na plastry hormonalne. Czułam się po nich fatalnie o czym poinformowałam lekarza przy kolejnej wizycie. Niestety bez odzewu. Na kolejną moją uwagę - brak co miesięcznego krwawienia - otpowiedź brzmiała: a do czego to pani potrzebne? Zmieniłam lekarza. Okazało się, że hormony, które biorę są zdecydowanie za silne. Do tego koniecznie muszę brać leki na tarczycę. Zmiana hormonu z divi gel na ESTREVĘ, po której zaobserwowałam zmiany wokół brodawki, lewej piersi. Zgłosiłam problem. Zalecenie-dalej ESTREVA. Już nie mam siły. Pomóżcie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja moge polecic Ratnicka Klimaszewską, przyjmuje vis a vis Jyska na Grunwaldzkiej ale dla nowych pacjentek sa dosc dlugie terminy
dr T.Skweres, przyjmuje w Gamecie w Gdyni - naprawdę warty polecenia.
Czytałam opinie na Jej temat - były pochlebne. Tylko czy na temat Zespołu Turnera też mogę zaufać? To dla mnie bardzo ważne. Dziewczyny z tym schorzeniem powinny sobie pomagac w tym gąszczu lekarzy. Niestety trudno nawiązać z nimi kontakt. Nie chciałabym kolejny raz zaczynać od nowa. Aczkolwiek słyszałam dużo dobrego na temat dr Ratnickiej. Dziękuję.

Inne tematy z forum Zdrowie

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Dr Adamowicz onkolog-poszukiwany!! (13 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co się dzieje z dr Krzysztofem Adamowiczem onkologiem pracującym dotychczas w...

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

do góry